|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Mi@ wrote: Oricum voi face multe teste dupa ce raman insarcinata sa-l trimit rudelor pe post de invitatie la botez  Dar pana atunci...
Esti mortala Buna idee...
PS: Da, in foto e puiutul meu. |
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 504
| Irinaella, nicio veste? Mi@ e tare faza...ce-i drept cam costisitoare invitatia, dar foooaaarte ingenioasa eu m-am programat din nou pe luni la medic, sa vedem ce sa mai fac |

| kry wrote:eu m-am programat din nou pe luni la medic, sa vedem ce sa mai fac
Succes! Abia astept sa te salute bebe din burtica  |
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 504
| asa, observ ca mi-ai facut deja ecograful Kiki.... |

| kry wrote:asa, observ ca mi-ai facut deja ecograful Kiki....
|
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 8/16/2006 Mesaje: 43
| MI@ bafta multa la o burtica cit mai curind Deocamdata nimik tre sai fac in dupa amiaza asta programare ..... o sa vedem ce va fi .... Mult curaj fetelor ... totul e posibil Va pup si va multumesc pt incurajari |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 10/4/2006 Mesaje: 6849
| Mi@ iti doresc sa-ti creasca burtica cat mai repejor.....eu stiu ce grea e asteptarea asta la mine decat 7 luni a fost.... dar mi s-a implinit visul si sper ca si al tau in curand  |
|

Inregistrat: 10/5/2006 Mesaje: 41
| Fetelor am cam incurcat-o cu forumul asta. Imi place asa mult cu voi aici incat nu mai am chef de munca si mi-e ca ma dau afara astia. Intr-un fel n-ar fi rau ca as scapa de stres si as sta acasa si mi-as astepta sotul in fiecare seara si am face hitza- hitza intr-o veselie |
|

| Mi@ wrote:Fetelor am cam incurcat-o cu forumul asta. Imi place asa mult cu voi aici incat nu mai am chef de munca si mi-e ca ma dau afara astia.  Intr-un fel n-ar fi rau ca as scapa de stres si as sta acasa si mi-as astepta sotul in fiecare seara si am face hitza- hitza intr-o veselie
Esti haioasa! Te-ai gandit sa va luati concediu ca sa exersati toata ziulica? |
|

| Irinella, Cris22tyna
Kiki am avut si concediu in vara si nu s-a intamplat nimic Probabil din cauza caldurii f mari dar si ca am adormit la plaja si m-am ars de n-am dormit 3 zile decat in sezut.
Oricum, eu am mai avut 3 sarcini din care 2 prin oct-nov s-au prins si ultima in martie. Deci se pare ca sezonul rece este mai productiv ptr mine.
|
|

| Mi@, poate iti aduce Mos Nicolae sau Mos Craciun un test cu doua liniute! |
|

| Offf pai de cand astept! Sa imi aduca ca de nu, ii dau in judecata pe amandoi |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 5605
| Bine ai venit Mi@ sper sa te simti bine in familia sapte pitici iti doresc sa ti se indeplineasca dorinta de a avea un bebe cat mai repede. |
|

| Ely mercic. Ce bubulina frumoasa ai |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Mi@, ma aluturi si "comitetului de intampinare" si iti urze "Bine ai venit!" |
|
|