|

Nivel: Membru
Inregistrat: 8/16/2006 Mesaje: 43
| ne incurajam una pe alta haide sa incercam sa fim optimiste pt ca conteaza f mult
te pup rody si capul sus |
|

Inregistrat: 8/16/2006 Mesaje: 43
| cum spuneam am sa va dau noile vesti .....sotul tre sa mearga la un urolog .... sa vedem ce rezultate va primi si acolo apoi doctorul ne va da un tratament ....pina atunci mai asteptam .... |
|
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 504
| Irinella, va fi bine, nu-ti pierde speranta. O sa vezi ca primeste un tratament si se rezolva. |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 5/12/2006 Mesaje: 12982
| Rody eu abia acum am vazut rezultatul mult asteptat ...imi pare nespus de rau ca raspunsul nu este unul pozitiv dar...CURAJ... vor mai fi ocazii , iti urez succes in continuare. |
|

Inregistrat: 10/5/2006 Mesaje: 41
| Buna ziua tuturor aspirantelor, burticilor si mamicilor.
Sunt o veche aspiranta si incerc de un an de zile sa raman insarcinata dar fara succes. Ma cuibaresc si eu aici in speranta ca voi avea mai mult noroc.
Va doresc o zi minunata.
|
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Bine ai venit la noi, Mi@, si sa fie cu noroc! Mult succes sa va vedeti visul indeplinit! |
|

| Multumesc Kali. Bine te-am gasit. Uff de ce oare nu-mi pot pune ticker? |
|
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 504
| Bun venit Mi@, sper sa ti se implineasca visul cat mai curand. incearca prima varianta...bb code |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Mi@ wrote:Multumesc Kali. Bine te-am gasit. Uff de ce ora nu-mi pot pune ticker?
Bine ai venit!
Nu poti pune ticker pentru ca ai copiat codul html si nu BBcode care se potriveste pe acest forum. Succes! |
|

| Kry, Kiki mercic |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Mi@ wrote:Kry, Kiki mercic
Cu placere. Vad ca s-a rezolvat! Pupici si mult succes! sper curand sa intri in clubul burticoaselor!
 |
|

| Kiki sa te auda Dumnezeu! Am citit cateva din postarile tale, cum ai facut teste zilnic dupa ce ai prestat. Mi-a placut la nebunie. Dupa cum arata tickerul meu ma apropii si eu de testare. Ce-i drept si eu sunt testomana dar luna asta mi-am impus sa ma mai potolesc cu testele. Oricum voi face multe teste dupa ce raman insarcinata sa-l trimit rudelor pe post de invitatie la botez Dar pana atunci...
|
|
 Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17850
| Mi@, bine ai venit la noi si sa fie intr-un ceas bun, sa auzim curand de un nou bebe pe forum |
|

| Kiki banuiesc ca in foto e Bebelinul tau. Sa-ti traiasca minunea ca e tare dulcic |
|

| AdrianaC multumesc pentru urare. Si eu sper ca aici sa am noroc mai mult. Parca simt asta....Doamne ce ingerasi frumosi ai.
|
|
|