|
 Nivel: SAFIR
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| Rody, asteptam vesti. Are dreptate Taki, nu va pierdeti speranta. |

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 5/12/2006 Mesaje: 12982
| Irinaella - nu-ti pierde speranta totul o sa fie bine.
Rody iti tin pumnii , dar cit mai avem de asteptat pina iti faci testul ca eu sunt foarte nerabdatoare sa vad daca o sa avem o burticuta prin zona , ar fi asa de frumos... |

Nivel: Senior
Inregistrat: 6/10/2006 Mesaje: 6198
| taki wrote:Cand faci testul? L-ai facut ?  Inca nu..Mai astept un pic |

|
Dya, ai rabdare pui un pic....Va tin in tensiune ... |

Nivel: Membru
Inregistrat: 8/16/2006 Mesaje: 43
| Pupici pt toate fetele; multumesc pentru incurajari Am sa revin cu vesti dupa 2 octombrie pentru ca atunci merg la doctor sa vad ce tratament imi da, care e situatia ......pina atunci atit eu cit si celelate fete fruntea sus " si miine e o zi " Nici la mine nu stiu cit o sa tina replica asta, dar asta e pina la urma urmei facem ce putem si cit putem
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| Bravo Irinaella, pentru optimism! Sanatate multa si tratamnet usor si cu roade multe! |
|

| Mersi |
|

| Nu sunt insarcinata Sunt tare trista.Va pup pe toate si vorbim cand ma intorc,ca acum sunt la mama-soacra! |
|

Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 5519
|
Pupici de la noi! nu fi trista ca poate veni cand nici nu te astepti. |
|

| Rody, nu fi trista ......stiu ca in momentul ala iti vine sa te urci pe pereti crezi ca peste tine ......incearca sa fii optimista .......dupa cum spuneam si miine e o zi........ Haide, curaj, cineva de sus iti va asculta ruga si cind va crede el ca e timpul iti va darui un bebe minunat. Haide, scumpa, fruntea sus .
|
|
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 504
| Rody, nu fi trista, eu ce sa zic ca astept de 1 an si 2 luni? sa-mi pierd speranta? si tu o mai ai si pe Elodie care-ti umple viata de fericire.Ei, e voie sa-ti pierzi optimismul? hai, fruntea sus, incepe o noua luna cu sanse mari de reusita. Dumnezeu nu ne ignora rugile, ni le va rasplati, la momentul potrivit. |
|
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 2/22/2006 Mesaje: 262
| Fetelor, si eu am asteptat 1 an si jumatate pana sa raman gravida din nou. Poate o sa vi se para o prostie, insa eu am avut incredere in Dumnezeu (cu toate ca nu merg mereu la biserica, in sufletul meu credinta e vie). In fiecare an, de Pasti, imi pun cate-o dorinta. Si anul trecut mi-am dorit sa fac un bebe cu acest om minunat care este sotul meu. Iar dorinta mi s-a indeplinit. Tot anul trecut, in august, am fost la Manastirea Tismana, situata in Oltenia. Acolo exista un izvor; daca pui un banut, bei din apa lui si-ti pui o dorinta, aceasta se implineste. Am aflat dupa ce am aflat ca sunt gravida ca sotul meu si-a pus dorinta de-a avea si noi un bebe impreuna. Si uite ca la o luna dupa ce si-a pus dorinta, exact de ziua mea, pe 22 septembrie, a venit vestea ca sunt gravida. Aveti grija de voi! Mai devreme sau mai tarziu, sigur va veni bebele dorit sa va lumineze viata. |
|
 Nivel: SAFIR
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| Rody, nu-ti pierde speranta. |
|

| Va mulumesc fetelor ca sunteti alaturi de mine, dar asa ma oftic o sa incerc iar luna viitoare, sper sa reusesc! |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
|
Inca mai ai sanse, keep going! |
|
|