O intrebare pentru mamici
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Alina
Scris: Thursday, September 21, 2006 5:42 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 3/27/2006
Rody, asteptam vesti.
Are dreptate Taki, nu va pierdeti speranta.
dya
Scris: Thursday, September 21, 2006 9:06 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 5/12/2006
Irinaella - nu-ti pierde speranta totul o sa fie bine.pupici pupici

Rody iti tin pumnii pupici , dar cit mai avem de asteptat oare pina iti faci testul ca eu sunt foarte nerabdatoaresic sa vad daca o sa avem o burticuta prin zona , ar fi asa de frumos...love love pupici
Rody
Scris: Thursday, September 21, 2006 10:06 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 6/10/2006
taki wrote:

Cand faci testul? L-ai facut ?

Inca nu..Mai astept un picras
Rody
Scris: Thursday, September 21, 2006 10:07 PM
Nivel

dya wrote:
Irinaella - nu-ti pierde speranta totul o sa fie bine.pupici pupici

Rody iti tin pumnii pupici , dar cit mai avem de asteptat oare pina iti faci testul ca eu sunt foarte nerabdatoaresic sa vad daca o sa avem o burticuta prin zona , ar fi asa de frumos...love love pupici

Dya, ai rabdare pui un pic....Va tin in tensiune ...ras
irinaella
Scris: Friday, September 22, 2006 9:13 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 8/16/2006
Pupici pt toate fetele; multumesc pentru incurajari love love pupici pupici pupici
Am sa revin cu vesti dupa 2 octombrie pentru ca atunci merg la doctor sa vad ce tratament imi da, care e situatia ......pina atunci atit eu cit si celelate fete fruntea sus " si miine e o zi " ras ras
Nici la mine nu stiu cit o sa tina replica asta, dar asta e pina la urma urmei facem ce putem si cit putem ras
pupici pupici
TatyKS
Scris: Friday, September 22, 2006 9:28 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 3/1/2006
Bravo Irinaella, pentru optimism! Sanatate multa si tratamnet usor si cu roade multe!
irinaella
Scris: Friday, September 22, 2006 4:39 PM
Nivel

Mersi pupici pupici
Rody
Scris: Sunday, September 24, 2006 10:28 PM
Nivel

plans plans plans plans plans plans plans plans plans plans plans plans plans Nu sunt insarcinataplans plans plans Sunt tare trista.Va pup pe toate si vorbim cand ma intorc,ca acum sunt la mama-soacra!
danab
Scris: Sunday, September 24, 2006 10:32 PM
Nivel

Inregistrat: 3/13/2006
Rody wrote:
plans plans plans plans plans plans plans plans plans plans plans plans plans Nu sunt insarcinataplans plans plans Sunt tare trista.Va pup pe toate si vorbim cand ma intorc,ca acum sunt la mama-soacra!

pupici pupici pupici Pupici de la noi! nu fi trista ca poate veni cand nici nu te astepti. pupici
irinaella
Scris: Monday, September 25, 2006 8:55 AM
Nivel

Rody, nu fi trista ......stiu ca in momentul ala iti vine sa te urci pe pereti crezi ca tunete peste tine ......incearca sa fii optimista .......dupa cum spuneam si miine e o zi........
Haide, curaj, cineva de sus iti va asculta ruga si cind va crede el ca e timpul iti va darui un bebe minunat.
Haide, scumpa, fruntea sus .

pupici pupici
kry
Scris: Monday, September 25, 2006 9:09 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 2/13/2006
Rody, nu fi trista, eu ce sa zic ca astept de 1 an si 2 luni? sa-mi pierd speranta? si tu o mai ai si pe Elodie care-ti umple viata de fericire.Ei, e voie sa-ti pierzi optimismul? hai, fruntea sus, incepe o noua luna cu sanse mari de reusita. Dumnezeu nu ne ignora rugile, ni le va rasplati, la momentul potrivit.pupici
evelina27m
Scris: Monday, September 25, 2006 9:32 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 2/22/2006
Fetelor, si eu am asteptat 1 an si jumatate pana sa raman gravida din nou. Poate o sa vi se para o prostie, insa eu am avut incredere in Dumnezeu (cu toate ca nu merg mereu la biserica, in sufletul meu credinta e vie). In fiecare an, de Pasti, imi pun cate-o dorinta. Si anul trecut mi-am dorit sa fac un bebe cu acest om minunat care este sotul meu. Iar dorinta mi s-a indeplinit.
Tot anul trecut, in august, am fost la Manastirea Tismana, situata in Oltenia. Acolo exista un izvor; daca pui un banut, bei din apa lui si-ti pui o dorinta, aceasta se implineste. Am aflat dupa ce am aflat ca sunt gravida ca sotul meu si-a pus dorinta de-a avea si noi un bebe impreuna. Si uite ca la o luna dupa ce si-a pus dorinta, exact de ziua mea, pe 22 septembrie, a venit vestea ca sunt gravida.
Aveti grija de voi! Mai devreme sau mai tarziu, sigur va veni bebele dorit sa va lumineze viata. pupici
Alina
Scris: Monday, September 25, 2006 1:30 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 3/27/2006
Rody, nu-ti pierde speranta.
Rody
Scris: Monday, September 25, 2006 2:57 PM
Nivel

Va mulumesc fetelor ca sunteti alaturi de mine, dar asa ma ofticbanghead tunete plans uff o sa incerc iar luna viitoare, sper sa reusesc!
taki
Scris: Monday, September 25, 2006 11:58 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 2/13/2006
Rody wrote:

Inca mai ai sanse, keep going!thumright
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.