Profil: o fericita
Despre
Utilizator: o fericita
Nivel: Membru
Statistici
A intrat: Friday, September 18, 2009
Ultima vizita: Saturday, June 26, 2010 2:20 AM
Numarul de postari: 82
[0.01% din toate postarile / 0.01 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: Croitorie ;fuste si rochii
Postat: Thursday, June 24, 2010 1:33 AM
Este divina!Felicitaricomputerlove computerlove computerlove
Subiect: A plouat cu..... broaste!
Postat: Thursday, June 24, 2010 1:31 AM
Doamne broscute maine cu ce va plua cu somn crabi sau alte moluste sau poate cu un airbus sau un tarom
Subiect: Dimineata, la cafea - 5
Postat: Friday, November 20, 2009 8:54 AM
Neata eu astept sa ies de la munca sa merg la o cafa adica peste 30 min cafa
Subiect: Crestin ortodox
Postat: Friday, October 30, 2009 11:25 PM
Nu va imaginati ce se afla in aceste clipe in sufletul meuplans plans plans plans l-am cunoscut si-am crescut cu parintele Teofil cartile domniei sale mi-au calauzit unii pasi ai unei varste pline de zbucium adolescentinfool fool fool Nu pot crede ca numai este printre noi!Dumnezeu sa-i tina sufletul alaturi
Subiect: Ce gatim astazi 5 ?
Postat: Sunday, October 18, 2009 10:47 PM
Vai ce pofta de crema de zahar ars aveam!~!!!Dar bunica a facut azi clatite ca desert iar ca mancare orez cu ficatei si piure cu ciocanele si ardei muraturadance
Subiect: Ce gatim astazi - 4
Postat: Thursday, October 15, 2009 12:51 AM
azi cartofi prajiti si ou ochi ca am ramas fara bucatareasa iar maine mananc la restaurant ca e ieftin si meritamajoreta
Subiect: Micul terorist
Postat: Wednesday, October 14, 2009 11:12 PM
Sunt matusa intr-adevar...ii vad pe cei mici in diferite locuri publice pt ca nepotelul si totodata finutul meu meu este prea cuminteplans Uneori as vrea sa fie mic terorist
Subiect: Ce gatim astazi - 4
Postat: Monday, October 12, 2009 10:42 AM
A pregatit bunica ardei cu carne aseara si avem si azi!Iar ciorba noi nu servim
Subiect: Cum sa-i spui "Nu" micutului tau
Postat: Monday, October 12, 2009 10:40 AM
Cred ca daca se revine asupra unei decizii copilul va fi bulversat adica daca ieri i-ai dat mobilul si azi spui nu evident ca nu va sti!Are voie?Si pentru ca Nu-ul mamei sa aibe valoare trebuie ca in jur sa nu existe calcatori de Nu ...adica terte persoane care sa zica de data asta ai voie!
Subiect: Cum sa-i spui "Nu" micutului tau
Postat: Saturday, October 10, 2009 11:08 PM
cool cool cool Daca sunt mai maricei ar trebui sa stie ce-i asteapta daca incalca Nu-ul mamei!La verisorul meu a dat roade mereu caci o privea minute in sir pe maica-sa crezand ca glumeste dar nu indraznea a trece peste!A avut si el perioade de criza cu Nuuuuu mai intai la jucarii dar a incetat in maxim 2 zile !Cand realizeaza ca mama nu glumeste si nu negociaza se comporta ca atare!Sunt mandra de el caci acum are 8 anisori iar Nu-ul zis la moment potrivit a facut un adevart cavaler din el caci de 8 martie ne-am trezit ca si-a exprimat dorinta de a duce la scoala flori pt fetitenewclap newclap newclap Acum este in clasa a 2a si are pe perioada scolii o surioara mai mare caci verisoara lui s-a mutat cu el si faptul ca vede ca regulile sunt valabile si pentru ea il face sa numai dea asa des cu batul in baltamajoreta