Nivel: Membru
Inregistrat: 1/14/2010 Mesaje: 49
| Am un baietel de 3 luni, sambata asta il crestinam. Prima secunda din viata lui a inceput la spitalul Polizu cu ajutorul doamnei doctor Monica Tataru. Pot spune ca aceasta sarcina a fost mai greuta fata de prima, unde nici nu am simtit ca sunt insarcinata si cu toate astea mi-am revefoarte greu, atat fizic cat si psihic. Aceasta docotra a avut grija de mine ca si cum as fi fost ruda de sange cu ea. A fost tot timpul langa mine si m-a ajutat sa-mi fie mai usor atunci cand bebe vine pe lume. Spun asta deoarece atunci cand eram in sala de travaliu mi-a dat ceva de adormeam intre contractii, asta ajutandu-ma sa am forta necesara pentru nastere. Am nascut usor, fara dureri prea mari, desi nasterea, cu totul a durat de la 05 dimineata pana la ora 17.00 dupa amiaza. Tin sa mentionez ca bebe avea 4,150 kg cand a decis sa vina pe lume, iar acum are 6 kg. Tot respectul pentru un om deosebit! anamaria attached the following image(s):

|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| anamaria, bine ai venit si felicitari pentru baietel, iar dnei dr. sa-i dea Dumnezeu sanatate! Sa-ti traiasca cele doua comori, sa fie cuminti, sanatosi si sa fii mandra de ei! |

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| Cat de scump e! Sa-ti traiasca puii si sa te bucuri de ei! |
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 8/8/2006 Mesaje: 2347
| E adorabil Bebelusul tau, anamaria, sa va traiasca si sa va bucurati de el toata viata! |

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Anamaria sa iti traiasca puiutul! bine ai venit la noi! |