O clasificare crestina a religiilor din lume
Subiectul anterior · Subiectul urmator
apasarar
Scris: Monday, October 1, 2012 2:30 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 10/1/2012
Mesaje: 15
Inteleptul:Sa spunem ca un Imparat a pus o cutie si ca oamenii unul cate unul trebuiau sa ghiceasca ce este in cutie. Aveau timp pana ce erau chemati de Imparat si atunci dupa ce spuneau ce cred ei despre ce e in cutie erau lasati sa se uite. Daca nu ghiceau erau trimisi sa-si ia pamant in zona neroditoare dar daca ghiceau erau trimisi in zona roditoare.Unii erau trimisi inapoi fie ca au ghicit sau nu. Tu ce ai face in cazul acesta?

Omul:Pai ce sa fac? As ghici. Nu stiu daca in cutie este aur sau diamant sau cutia este goala? Cum as putea sa stiu? Sansele sunt mici de a afla adevarul asa.

Inteleptul: De ce nu ai intreba pe Imparat sau pe cei care s-au uitat in cutie?

Omul:Este voie sa fac aceasta?

Inteleptul: Da.

Omul:Daca as face asta, sansele ar fi foarte bune. Dar unde s-a mai vazut concursul acesta?

Inteleptul:Chiar acum fiecare isi alege o religie cat traieste. Religiile sunt diferite si nu pot fi toate adevarate in acelasi timp. Cand moare lumea, ei afla daca religia aleasa este buna sau nu si pe baza aceasta sunt trimisi intr-o zona intunecata sau intr-o zona aleasa. Unii se intorc din moarte si intrucat au vorbit cu Dumnezeu pot spune ce religie este adevarata. Multi au chemat pe Dumnezeu pe patul de boala, pe patul de moarte si toti zic acelasi lucru cand Dumnezeu li s-a aratat. http://www.youtube.com/watch?v=babKPGNqlOs sau numele videoului pe youtube este "Nasir Siddiki a Muslim Jesus Heals" Este vorba de IIsus. Alti oameni au intrebat pe Dumnezeu sau pe sfinti care este religia cea mai buna in ochii lui si cei de care stiu au ajuns la crestinismul dar nu orice fel de denominatiune ci crestinismul ortodox. Intreaba si afla. Atata timp cat exista oameni intorsi din moarte care au vazut ce se intampla acolo, nu are sens sa nu intrebi si sa nu inveti.

Tu stii cea mai buna religie din Univers. Dumnezeu stie mai bine. Intreaba pe Dumnezeu care este cea mai buna religie si denominatiune in ochii sai si roaga sa te mute acolo cu fericire si fara durere.
Tu stii cel mai bun prieten/prietena din lume. Dumnezeu stie mai bine. Roaga pe Dumnezeu sa iti gaseasca doar prieteni buni pentru o posibila familie.
Tu stii cea mai buna cariera pentru tine. Dumnezeu stie mai bine. Intreaba pe Dumnezeu care este cea mai buna cariera pentru tine.
Tu stii cel mai bun oras pentru tine din Univers. Dumnezeu stie mai bine. Intreaba pe Dumnezeu care este cel mai bun oras pentru tine din lume si roaga-l sa te duca acolo.
Tu stii cea mai buna scoala din univers. Dumnezeu stie mai bine. Deci intreaba pe Dumnezeu care este cea mai buna scoala din Univers pentru tine si roaga-l sa te duca acolo.


Bunule Dumnezeu forteaza-ma si ajuta-ma sa fiu mantuit cu usurime si bucurie fie ca vreau fie ca nu vreau .Bunule Dumnezeu forteaza si ajuta sa fie mantuiti cu bucurie si intr-un mod usor , fie ca vor fie ca nu vor cati mai multi oameni. Fa-ma sa inteleg adevarul despre toate religiile asa cum este in ochii lui Dumnezeu. Arata-mi unde este religia si denominatiunea cea mai buna in ochii tai si muta-ma acolo fara durere si greutati ci cu fericire si iubire. Arata bunule Dumnezeu , in toate eternitatile, la cat de multi oameni posibil adevarul despre toate religiile asa cum il vezi tu si fa-i sa inteleaga acest adevar si muta-i in cea mai bune religie si denominatiune in ochii tai fara durere si greutati ci cu bucurie si iubire. Da-mi de asemenea intelepciune precum lui Solomon si alte daruri ce imi sunt necesare dupa cum stii si la fel da la cati mai multi oameni posibil. fa ca aceste daruri sa fie doar de folos. De asemenea fa ca fiecare om sa aiva ceea ce ii trebuie in toate eternitatile si pe Pamant. Fa ca fiecare om din orice timp sa aiva pentru toate eternitatile ceea ce stii ca are nevoie in toate eternitatile. La fel da Doamne la fiecare din orice Creatie , in toate eternitatile, ceea ce are nevoie. Da la cati mai multi oameni si mie indeplinirea misiunii noastre pe pamant si mantuire. Da Doamne ca aceasta rugaciune sa fie de cat mai mare folos mie si la cati mai multi oameni. Amin.

Dumnezeu catre tine:
Luca 11:9. Si Eu zic voua: Cereti si vi se va da; cautati si veti afla; bateti si vi se va deschide.
Luca 11:10. Ca oricine cere ia; si cel ce cauta gaseste, si celui ce bate i se va deschide.

Uita-te sus si tine minte: "<<<<Ca oricine cere ia>>>>" cu punctarea cuvantului ORICINE. Daca ceri salvarea ta si a celor dragi si ca tu si cei dragi sa obtineti tot ceea ce Dumnezeu stie ca aveti nevoie in toata viata aceasta si in toata viata cealalta, probabil ca veti obtine aceasta. Adauga la cerintele tale si straini atat de aici cat si din viata viitoare ca sa fie rugaciunea mai puternica. Ca sa fie de folos, roaga-te la sfarsit ca rugaciunea sa fie doar de folos si nu de cadere. Cauta si vei gasi. Daca vei cere mantuire si tot ceea ce ai nevoie atat in toata viata aceasta cat si in toata viata viitoare ,pentru tine si pentru cati mai multi oameni, o sa obtii aceasta.


Era o poveste cu un om care a cautat raiul si l-a gasit caci la o manastire IIsus a venit la el si l-a luat in rai.

Cauta raiul si o sa-l gasesti. Cauta nemurirea si o s-o gasesti.

Cauta pe google "clasificarea religiilor" si ai sa intelegi ce zic.
apasarar
Scris: Monday, October 1, 2012 3:11 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 10/1/2012
Mesaje: 15
O alta poveste:

Un om a venit la un intelept si a zis:
Omul: Copilul meu invata bine.
Inteleptul a pus un 0 pe o foaie de hartie, 0
Omul: Copilul meu e destept
Inteleptul a mai pus un zero, 00
Omul: Copilul meu e cuminte
Inteleptul a mai pus un zero, 000

Si tot asa dupa multi zero, Omul zice:Copilul meu e crestin ortodox
Atunci inteleptul a pus un 1 inainte la toti 0 spunand: Fara viata toate insusirile acestea de care a-ti amintit precum cumintenia si desteptaciunea sunt 0. Ce folos ai daca esti cuminte si silitor dar nu ai viata? Ca si ortodox obtinand viata vesnica prin Sfanta Impartasanie ce se da Duminica la Sfanta Liturghie , toate aceste insusiri iata ca devin valoaroase. Sunt anumite gandiri ca poti fi bine fara sa te duci la Biserica. Iata ca Sfanta Impartasanie se obtine la Biserica Ortodoxa, dar anumiti isihasti o primesc chiar daca nu vin la Biserica.
Inteleptul a mai spus. Te duci la doctor ca sa iti dea cel mult 120 de ani mai mult de viata. Daca vii la Biserica Ortodoxa iti da iata viata vesnica adica nemurire. Cat de mult e aceasta mai mult decat ce iti da un doctor?

Ioan 6
53. Si le-a zis Iisus: Adevarat, adevarat zic voua, daca nu veti mânca trupul Fiului Omului si nu veti bea sângele Lui, nu veti avea viata în voi.
54. Cel ce manânca trupul Meu si bea sângele Meu are viata vesnica, si Eu îl voi învia în ziua cea de apoi.
55. Trupul este adevarata mâncare si sângele Meu, adevarata bautura.
56. Cel ce manânca trupul Meu si bea sângele Meu ramâne întru Mine si Eu întru el.
57. Precum M-a trimis pe Mine Tatal cel viu si Eu viez pentru Tatal, si cel ce Ma manânca pe Mine va trai prin Mine.
58. Aceasta este pâinea care s-a pogorât din cer, nu precum au mâncat parintii vostri mana si au murit. Cel ce manânca aceasta pâine va trai în veac.

Iata ca versul 53 zice ca nu ai viata in tine probabil fara Sfanta Impartsanie.
Versul 54 zice ca ai viata vesnica daca ai Sfanta Impartasanie.
Versul 58 spune ca Sfanta Impartasanie este desupra manei data celor din pustie , caci da viata in veac.

Toate Bisericile stabilite inainte de 1500 aveau Sfanta Liturghie centrata pe Sfanta Impartasanie. Apostolul Iacov , conducatorul primei Biserici din lume de la Ierusalim a scris Sfanta Liturghie a apostolului Iacov. Sfinte Liturghii au scris apostolii: Marcu, Toma, Petru. Oare au gresit apostolii si Protestantii 1500 de ani
mai incolo au dreptate renuntand la Sfanta Liturghie si facand cantece si dansuri. Pot dansurile sa iti dea viata vesnica?

Orice ai gresit se poate sterge la intoarcere prin spovedire care sterge toate pacatele.
Daca stii pe cineva nebotezat roaga-te la IIsus sa-l boteze caci IIsus poate face aceasta.
zaza_
Scris: Monday, October 1, 2012 3:00 PM
Avatar
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/25/2008
Mesaje: 2187
apasarar wrote:
C

Inteleptul:Chiar acum fiecare isi alege o religie cat traieste. Religiile sunt diferite si nu pot fi toate adevarate in acelasi timp. Cand moare lumea, ea afla daca religia aleasa este buna sau nu si pe baza aceasta sunt trimisi intr-o zona intunecata sau intr-o zona aleasa.


1.Religia nu ti-o alegi, este o mostenire, de obicei. Eu nu mi-am ales sa fiu ortodoxa, asa m-am nascut. Imi place, imbratisez aceasta religie, ma identific cu scrierile din NoulTestament, dar nu mi-am ales-o in timpul vietii, ci eventual inainte de a ma naste, cu scopul de a invata anumite lectii.
2.Toate religiile sunt PERFECTE in acelasi timp pentru cei care le urmeaza, fiecare cu a lui. Pentru ca TOATE au aceeasi sursa universala: DUMNEZEU. EL va hotara daca una sau alta este sau nu buna, in niciun caz noi, pamantenii. Religia ortodoxa nu este mai buna sau mai rea ca budhismul sau ca religia penticostala.
3.Eu am convingerea ca ne alegem viata pe care o traim, iar in functie de realizarile pe care le avem in viata, apoi mergem mai departe sau o luam de la capat. Totul depinde de alegerile noastre! Ca de-aia avem liber arbitru. DAR aceasta este convingerea mea, nu pot judeca eu convingerile altora...
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.