Nivel: SMARALD
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| vai,Ely,nu stiu cum de am putut sa ratez pozele astea de ce nu m-ai tras de maneca,sa ma anunti ca ai pus poze aici?
deci...am ramas socata,in sensul bun al cuvantului,mai ales la primele poze ai fost superba cu adevarat,tot,tot a fost minunat la tine siii,te contrazic,in general esti o frumusete copiii sunt ataaaaat de dulcei,finuti,iti seamana tie atat de bine Casa de piatra,sa fiti fericiti mereu!
sper ca tatal tau se simte mai bine acum |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Elyyyy,acum vad si eu pozele!Ce frumooos!Ce nunta de vis! Auzi ,da tu esti sigura ca nu esti actitza?Ca zau ca esti extrem de frumoasa!Ptiu,ptiu sa nu te deochi!Sa fie intr-un ceas cu noroc! |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 8/26/2010 Mesaje: 75
| Noi am avut nunta acum un an si doua luni. A fost caaaalllddd si a plouat :) Se zice ca vom fi bogati...sper ca sufleteste macar.
|
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 5605
| Mela multumesc frumos ,nu te-am tras de maneca ca m-am gandit ca trebuie sa le vezi tu odata si o data.Tata e mai bine ,chiar bine acum multumesc Domnului. Pup cu drag Raly uii m-ai facut sa zambesc ,sa sti ca mi-a mai zis cineva ca trebuia sa ma fac actrita,dar sa sti ca tipa care a facut pozele e "de vina" ,na trebuiau pozele sa fie mai speciale in aceasta zi speciala,dar eu asa sunt destul de normala.Eu iti multumesc frumosssss. , Anca casa de piatra si multi ani fericiti. |
|
Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17828
| Ely, acum am vazut si eu pozele !
Mami, esti absolut superba !!! Nu fac prea des complimente, e adevarat, dar acum nu ma pot abtine. Ai aratat extraordinar mireasa, mi-a placut absolut totul...
Nu zici ca ai 2 copii, arati ca la 18 ani, tanara, supla, frumoasa, radiezi de bucurie, si mai ales... de implinire...
Casa de piatra si sa fie intr-un ceas bun |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 9/13/2006 Mesaje: 1653
| Ely cred ca toate superlativele sunt prea sarace pentru nunta ta, absolut superbtotul parca e copiata de pe o revista, tu frumoasa ca un fotomodel, ingerasii niste perfectuni superbe ...si tipa cu fotografiile de nota10 Frumosi si perfecti cu totii Casa de piatra si o viata lunga impreuna plina de impliniri |
|
Inregistrat: 3/24/2010 Mesaje: 2383
| Ely, superba! Tanara frumoasa, nici nu ai zice ca ai doi copilasi! Sa fii fericita alaturi de familie!
Anca, casa de piatra! Felicitari! |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 5605
| Adriana,Kmy,Ioana va multumesc frumos pentru cuvintele frumoase.. |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 1/29/2007 Mesaje: 782
| Finii nostri!
In cea mai frumoasa zi din viata lor, am fost alaturi de ei cu inima si cu gandul .Le uram numai fericire si bucurii! Dorim sa se iubeasca mereu ca in acea zi minunata si sa aiba o viata plina de impliniri impreuna! Casatoria este o binecuvantare de care se vor bucura de-a lungul vietii. Le ofera multe bucurii, multa placere si armonie in viata ca sot si sotie. Fie ca mariajul lor sa fie presarat numai cu fericire, bucurii si fie ca dragostea lor sa dainuiasca mereu! adynanemona attached the following image(s):
|
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 1/8/2010 Mesaje: 230
| Sa va traiasca finii Adynanemona! Casa de piatra si copii frumosi!
Acum 4 ani petreceam de zor ......ehe ce vremuri! Sa vedeti la ce ma refer... AlinaC attached the following image(s):
|
|
Inregistrat: 1/29/2007 Mesaje: 782
| Multumim frumos Foarte frumoase lumanarile,totul asortat, foarte frumos....felicitari! Sa aveti o casnicie fericita ,cu multe realizari si bucurii!
|
|
Inregistrat: 10/25/2010 Mesaje: 1585
| noi ne-am casatorit in august 2006, Doamne ce repede a trecut timpul....................ultima poza este de la cununia civila
clalina attached the following image(s):
|
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| Clalina ai fost o mireasa frumoasa Nu ca acum esti urata,din contra esti o femeie sexi si frumoasa. |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Sunteti superbi, Clalina| |
|
Inregistrat: 12/14/2010 Mesaje: 944
| Calina ai fost o mireasa frumoasa si finuta si impreuna formati un cuplu perfect! |
|
|