Nivel: Avansat
Inregistrat: 8/12/2009 Mesaje: 2207
| Ely, ce frumosi ati fost! Tare frumoase au iesit pozele, chiar imi plac! Si rochita a fost frumoasa! |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Felicitari, Ely, pentru nunta 2 in 1! Ai fost o mireasa deosebit de frumoasa, am ramas blocata in fata monitorului sa te admir, pe cuvant. SUPERBA! Karina si Erik sunt frumosi foc si Karina cel putin isi va aminti toata viata ca a fost la nunta parintilor ei, ca a vazut-o pe mami mireasa-printesa, pe tati mire-print, iar ea a fost printesa mica si Erik printul mic . Ce poate fi mai frumos !
Sanatate multa tatalui tau! Stiu ca pe-asta numai Dumnezeu i-o da, dar are nevoie si de sprijin moral mult de la voi acum la recuperarea dupa operatie. Nu aveati cum sa mai anulati nunta, cu toate aranjate, comandate, invitatiile confirmate...indiferent de situatie. Doamne-ajuta sa se refaca complet si sa poata sa se bucure sanatos de voi muuulti ani de acum incolo. |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Ely,este a nu stiu cata oara cand privesc si ma minunez de pozele voastre de la nunta.Stiam si te consideram din totdeauna o femeie foarte frumoasa dar aici esti ce mai luata din jurnale de moda ,frumoasa superb de frumoasa ai fost ,rochia si machiajul era facute exact ca pentru tine si ceea ce m-a impresionat cel mai tare este prezentza copiilor la nunta parintiilor ce minunat !!Astept si sa fiu inca o data mireasa dar mai am de asteptat pana vom sarbatori vreo 25 de ani de casatorie si cat vreau sa fiu inconjurata de copii. Iubita ,ma bucur ca ati reusit cu toate greutatiile pe care le-ati intampinat in drum sa va cununati si religios,casa de piatra in continuare ,multa iubire si multa sanatate intregii tale familii mai ales tatalui tau .Imi dau seama prin ce stress ai trecut numai de nunta nu iti mai ardea credca. |
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| Ely sunt o incantare fotografiile tale!Sunteti o familie frumoasa si tare reusita.Esti sigura ca ai doi copilasi?Mie imi pari atat de subtire ca nu stiu unde i-ai tinut!Pari mai degraba domnisoara. |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Ely , sa fiti sanatosi , fericiti si sa imbatraniti linistiti impreuna ! Casa de piatra si sa va traiasca micutii crestini !
Cat despre fotografiile cu tine ...... WOW ! Arati superb , rochis ti s-a potrivit perfect , esti foarte frumoasa !
Sunteti o familie jos palaria ! |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Doamne ,ELY,ce frumosi sunteti ca mire si mireasa.TU,MORTALA,BESTIALA,....ESTI SPLENDIDA Va sarut si va doresc TOT BINELE DIN LUME! PS Cum se simte tatal tau?Sanatate multa si refacere rapida! |
|
Inregistrat: 1/5/2009 Mesaje: 1230
| Ely si eu iti doresc o viata frumoasa cladita pe incredere si respect |
|
Inregistrat: 6/19/2009 Mesaje: 2349
| Ely, Ehehe...astea erau treburile de rezolvat? Frumoase treburi! Sunteti tare frumosi toti, Erik a crescut, nici nu-mi vine sa cred ce trece timpul! Casa de piatra si sa fiti ca in povesti, fericiti pana la adanci batraneti! Sanatate tatalui tau! |
|
Inregistrat: 6/20/2007 Mesaje: 7309
|
Maaaaai, ce greu imi gasesc cuvintele!!!!!!
Ely, te-am considerat mereu o femeie foarte frumoasa, insa acum..... ai excelat!!!!!!
Totul, absolut totul, incepand cu rochia (care parca a fost facuta special pentru tine ), machiajul, bijuteriile, floarea din par, au fost minunate si pot spune ca te-au reprezentat intru-totul!!!!! De prichindei, nici nu mai spun: A-DO-RA-BILI!!!!!!!!!
Felicitari pentru nunta si pentru botezul flacaului!!! Sa va dea Domnul multe zile fericite si pline de iubire, iar tatalui tau muuuuulta sanatate si putere sa depaseasca boala!!!
Va imbratisez cu mare-mare drag si ma mai intorc inca o data sa admir frumusete de poze!!!!! |
|
Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 5605
| Cute,Madanuta,Milicuta,Delfinasa,Shirel,Mirela,Maria & Mario,Marivic,Ilioara,Praslea,Elena multumim ,sunt binevenite urarile voastre si nu mai zic de complimente,fac tare bine psihicului meu. Mireasa mi-a placut si mie cum au iesit pozele,dar in general nu sunt o frumusete.Eu ma bucur ca v-au placut pozele si ma simt tare bine. Delfinasa stiu ca si tu iti doreai ,poate faci cand vine bebe 2,sa vezi ce bucuroasa o sa fie Karina cand o sate vada o sa va zica numai printul cu printesa Apropo Karina a avut grija de trena mea.Shirel este frumos cu copii la nunta,dar cam greu sa te concentrezi si la ei plus ca nu ai atat de mult timp pentru tine pentru a te pregati,noroc cu rudele si totusi nu am avut cu adevarat timpul necesar ,dar ma bucur ca a iesit totul bine si frumos.Acum ma uit la poze si-mi este tare drag sa vad atatea comentarii frumoase la o mamica cu varsta peste 30 de ani si cu 2 copii. |
|
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 5519
| Superbi! Tu, copilasii, sotul, rochia (perfecta), machiajul, bijuteriile... o poveste atat de frumoasa, sa fiti "fericiti pana la adanci batraneti!" restul cuvintelor sunt fara rost! |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Ely draga, sa vad daca imi pot gasi cuvintele! Am vazut pozele acum cateva zile si am ramas tablou! Stiam ca esti o femeie frumoasa, dar mireasa ... ai fost extraordinar de frumoasa! Superba, minunata, dulce, finuta! Rochia mi-a placut foarte mult si nu mai zic de machiajul perfect! Sa fiti fericiti mereu, sa va iubiti si respectati pe zi ce trece tot mai mult si sa va bucurati pana la adanci batraneti de minunata familie! ... Copilasii si ei superbi! Pe Karinutza intotdeauna am considerat-o o printesica in miniatura, o papusica adorabila! Erik e un prichindel tare scump si vad ca seamana foarte bine cu surioara lui! Sa va traiasca si micutul crestin, sa fie sanatos, sa aiba parte de mult noroc, impliniri si fericire! De fapt la toti 4 va doresc tot binele din lume si chiar si peste daca se poate! Va pup cu mare, mare drag! Inca o data, felicitari din inima pentru ambele evenimente si multa, multa sanatate tatalui tau! |
|
| Dana,Liz va multumesc frumos si va pup cu drag. |
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| ely,abea acum am vazut pozele.sa nu va recunosc.ati fost superbi amandoi.niste poze extraordinare.chiar daca a fost mai pe fuga,a iesit superb.sa aveti o viata tot asa frumoasa ca pana acum |
|
| Fluturas wrote:ely,abea acum am vazut pozele.sa nu va recunosc.ati fost superbi amandoi.niste poze extraordinare.chiar daca a fost mai pe fuga,a iesit superb.sa aveti o viata tot asa frumoasa ca pana acum Pup cu drag. |
|
|