Nunta mea
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Cris-DL
Scris: Thursday, August 5, 2010 11:02 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 10/4/2006
Wow Minunata... nici nu puteai fi altfel! Esti o frumoasa, o slabuta si-o finuta, Ely... pe cavantul meu!!!!
Super rochita... si machiajul imi place, mie!
Casa de piatrahainoroc si multa sanatate tatalui tau!
miriam
Scris: Thursday, August 5, 2010 11:02 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 5/17/2009
ely, parca esti o domnisoara, nu o mamica de doi copii!
sanatate multa la tati!
Ely
Scris: Thursday, August 5, 2010 11:04 AM
Nivel

Inregistrat: 3/2/2006

Tortul nu prea mi-a placut am vrut un verde pal,dar a fost tare gustos ,este facut la Ana Pan.

cu unchiul

hearts
ingerash
Scris: Thursday, August 5, 2010 11:10 AM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
O nunta ca-n povesti!Sunteti un cuplu reusit!love Casa de piatra si multa iubire!Ely ai fost o mireasa superbahearts pupici
Multa sanatate tatalui tauangel
Roxanel
Scris: Thursday, August 5, 2010 11:11 AM
Nivel

Inregistrat: 3/13/2006
Wow Ely ce mireasa frumoasa, parca esti din revista.newclap
Ely
Scris: Thursday, August 5, 2010 11:37 AM
Nivel

Anabela,Criss,Miriam,Ingeras,Roxanel va multumesc frumosfloare2 floare2 floare2 floare2 .
bulinutza
Scris: Thursday, August 5, 2010 11:45 AM
Nivel

Inregistrat: 10/14/2007
Elyyyy...nu-mi vine sa cred....Esti superba!!!!

Nici n-am stiut ca nu esti casatorita...scuzeeee...sorry sorry sorry

Mai si ce miresica frumoasa ai fost...ca o printesa...si machiajul si rujul...Waaaaiiii, minunat!!newclap newclap newclap newclap newclap newclap Si ce slabutza esti, mai, mami...:018:

Ei si ati facut si botezul in acelasi timp...ati fost foarte eficienti...hohot hohot hohot

Sa va traiasca micutzul crestin!!!!!!!coeur coeur coeur coeur coeur coeur

Aaaa..si uite cu Doamne-Doamne are grija de toate!!! Sanatate multa tatalui!!!pupici

Felicitari, Felicitari, inca o data!!!

majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta

LAST EDIT: stai, stai, stai...ca m-am mai uitat o data la poze...Am uitat sa-ti spun de rochie cat de mult mi-a placut!!!! Si setul cu perlutze si fluturasi...oawwwww!!!! TOTUL mi-a placut enorm!!!

Casa de piatra!!!!
mommy
Scris: Thursday, August 5, 2010 11:55 AM
Nivel

Inregistrat: 11/18/2006
Ely esti minunata, nu am cuvinte sa spun ce mireasa superba ai fost! Iar rochia... de vis si ti-a venit minunat! Casa de piatra! love newclap newclap newclap computerlove hearts coeur
bulibuli
Scris: Thursday, August 5, 2010 1:30 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 3/17/2008
Felicitari si casa de piatra!!
Imi imaginez cat de greu ti-a fost, e greu sa organizezi un asemenea eveniment si asa, daramite cu boala tatalui.. multa sanatate si recuperare rapida.
Ati fost tare frumosi, iar cei mici sunt dulci de tot. Sa va traiasca micutul crestin si sa va bucurati de minunile voastre. Rochita ta e de vis!!!! Wow! love
misha
Scris: Thursday, August 5, 2010 1:54 PM
Nivel

Inregistrat: 3/12/2006
Ely, chiar ma gandeam la tine de vreo cateva zile caci vazusem ceva la avatarul de messenger dar nu se distingea foarte bine. Multumim mult ca ai ales sa impartasesti si cu noi bucuria voastra!

Sunteti superbi, iar tu nici n-ai spune ca esti mamica de doi ingerasi! Esti frumoasa, frumoasa! Si rochita, cred ca n-ai fi putut gasi alta mai potrivita!newclap

Sa fiti sanatosi si fericiti!computerlove
kali
Scris: Thursday, August 5, 2010 1:58 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Waw, Ely!! Fara cuvinte!! Tu, rochia, tuuuuuuu... copiii, tuuuuuuu!! (bine, o vreme ma uitam numai la ultima postare cu foto si ma intrebam unde vad fetele rochia?!)
Totul la superlativ!! Frumosi, eleganti... perfecti!!
Sa fiti fericiti si sa va iubiti cu devotament si intelepciune!!computerlove computerlove iloveyou

Sa va traiasca minunea mica si sa fie sanatos alaturi de cea mare si de voi, dragilor!!coeur
sweet angel
Scris: Thursday, August 5, 2010 2:35 PM
Nivel

Inregistrat: 1/6/2010
ely in primul rand casa de piatra.
ai fost o mireasa superba .
sunteti o familie f reusita si nu in ultimul rand felicitari micului crestin.
Ely
Scris: Thursday, August 5, 2010 4:00 PM
Nivel

Bulinuta computerlove suntem casatoriti civil din 2001 ,dar nu religios.Am avut nunta pusa in 2000 parca am cam uitata ,dar a fost anulata.Acum era cat pe ce sa nu o facem din nou,dar sigur a 3 a oara nu cred ca mai incercam.Setul cu perlute si fluturasi m-au atras din prima ,dar a trebuit sa ma invart de cateva ori prin Unirea sa gasesc ce-mi place.
Swet Angel ,Miru,Bulibuli,Kali,Misha multumesc frumos pupici pupici pupici pupici pupici .La poze s-a umblat putin ca altfel nu se putea.angel
Rochita a fost inchiriata din Bucuresti.Am ales stilul spaniol ,si daca vroiam una asa sa-mi placa tare nu gaseam,sunt modesta.sorry1 .Acum imi pare rau ca nu-i a mea,dar ce mai faceam cu ea nu?Sedinta foto a fost facuta in Parcul Obor cel mai aproape de Casa Jienilor unde a avut loc evenimentul,era o caldura , au iesit multe poze,am ales si eu cateva.Fotograful ,,angajat'' este o prietena.Ca veni vorba de parcuri,vaiiii am ramas surprinsa ce parcuri frumoase s-au construit in Bucuresti,cel de la Izvor facut special pentru printese unde Karina isi gasise printulcoeur ,Herastraul cu multe locuri de joaca si gogosele cu ciocolata alba si mancarea delicioasa de acasa mmmm asa am reusit sa pun la loc 2 kguff ,pot sa spun ca acum ador Bucurestiul mai mult ca oricand si m-am intors cu greu aici.uff
cute_babies_of_mine
Scris: Thursday, August 5, 2010 4:49 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 4/4/2006
Ely, ai fost o mireasa superba! Mi+a placur rochia, mi-au placut bijuteriile, cred ca machiajul a fost ok pentru camera si poze...
Casa de piatra!pupici pupici pupici
madanuta
Scris: Thursday, August 5, 2010 5:17 PM
Nivel

Inregistrat: 6/26/2007
Ely, ma bucur sa te vad. Superb nu este un cuvant exagert in dreptul tau. Esti farte frumoasa, iar rochia a fost deosebita!Numai bine sa va dea Domnul de acum pana la adanci batraneti!floare2 floare2 floare2 floare2 floare2
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.