Nivel: Senior
Inregistrat: 10/4/2006 Mesaje: 6849
| Minunata... nici nu puteai fi altfel! Esti o frumoasa, o slabuta si-o finuta, Ely... pe cavantul meu!!!! Super rochita... si machiajul imi place, mie! Casa de piatra si multa sanatate tatalui tau!
|
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 5/17/2009 Mesaje: 4992
| ely, parca esti o domnisoara, nu o mamica de doi copii! sanatate multa la tati! |
|
Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 5605
| Tortul nu prea mi-a placut am vrut un verde pal,dar a fost tare gustos ,este facut la Ana Pan.
cu unchiul
|
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| O nunta ca-n povesti!Sunteti un cuplu reusit! Casa de piatra si multa iubire!Ely ai fost o mireasa superba Multa sanatate tatalui tau |
|
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 2691
| Wow Ely ce mireasa frumoasa, parca esti din revista. |
|
| Anabela,Criss,Miriam,Ingeras,Roxanel va multumesc frumos . |
|
Inregistrat: 10/14/2007 Mesaje: 3780
| Elyyyy...nu-mi vine sa cred....Esti superba!!!!
Nici n-am stiut ca nu esti casatorita...scuzeeee...
Mai si ce miresica frumoasa ai fost...ca o printesa...si machiajul si rujul...Waaaaiiii, minunat!! Si ce slabutza esti, mai, mami...:018:
Ei si ati facut si botezul in acelasi timp...ati fost foarte eficienti...
Sa va traiasca micutzul crestin!!!!!!!
Aaaa..si uite cu Doamne-Doamne are grija de toate!!! Sanatate multa tatalui!!!
Felicitari, Felicitari, inca o data!!!
LAST EDIT: stai, stai, stai...ca m-am mai uitat o data la poze...Am uitat sa-ti spun de rochie cat de mult mi-a placut!!!! Si setul cu perlutze si fluturasi...oawwwww!!!! TOTUL mi-a placut enorm!!!
Casa de piatra!!!! |
|
Inregistrat: 11/18/2006 Mesaje: 3674
| Ely esti minunata, nu am cuvinte sa spun ce mireasa superba ai fost! Iar rochia... de vis si ti-a venit minunat! Casa de piatra! |
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| Felicitari si casa de piatra!! Imi imaginez cat de greu ti-a fost, e greu sa organizezi un asemenea eveniment si asa, daramite cu boala tatalui.. multa sanatate si recuperare rapida. Ati fost tare frumosi, iar cei mici sunt dulci de tot. Sa va traiasca micutul crestin si sa va bucurati de minunile voastre. Rochita ta e de vis!!!! Wow! |
|
Inregistrat: 3/12/2006 Mesaje: 3527
| Ely, chiar ma gandeam la tine de vreo cateva zile caci vazusem ceva la avatarul de messenger dar nu se distingea foarte bine. Multumim mult ca ai ales sa impartasesti si cu noi bucuria voastra!
Sunteti superbi, iar tu nici n-ai spune ca esti mamica de doi ingerasi! Esti frumoasa, frumoasa! Si rochita, cred ca n-ai fi putut gasi alta mai potrivita!
Sa fiti sanatosi si fericiti! |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Waw, Ely!! Fara cuvinte!! Tu, rochia, tuuuuuuu... copiii, tuuuuuuu!! (bine, o vreme ma uitam numai la ultima postare cu foto si ma intrebam unde vad fetele rochia?!) Totul la superlativ!! Frumosi, eleganti... perfecti!! Sa fiti fericiti si sa va iubiti cu devotament si intelepciune!!
Sa va traiasca minunea mica si sa fie sanatos alaturi de cea mare si de voi, dragilor!! |
|
Inregistrat: 1/6/2010 Mesaje: 4463
| ely in primul rand casa de piatra. ai fost o mireasa superba . sunteti o familie f reusita si nu in ultimul rand felicitari micului crestin. |
|
| Bulinuta suntem casatoriti civil din 2001 ,dar nu religios.Am avut nunta pusa in 2000 parca am cam uitata ,dar a fost anulata.Acum era cat pe ce sa nu o facem din nou,dar sigur a 3 a oara nu cred ca mai incercam.Setul cu perlute si fluturasi m-au atras din prima ,dar a trebuit sa ma invart de cateva ori prin Unirea sa gasesc ce-mi place. Swet Angel ,Miru,Bulibuli,Kali,Misha multumesc frumos .La poze s-a umblat putin ca altfel nu se putea. Rochita a fost inchiriata din Bucuresti.Am ales stilul spaniol ,si daca vroiam una asa sa-mi placa tare nu gaseam,sunt modesta. .Acum imi pare rau ca nu-i a mea,dar ce mai faceam cu ea nu?Sedinta foto a fost facuta in Parcul Obor cel mai aproape de Casa Jienilor unde a avut loc evenimentul,era o caldura , au iesit multe poze,am ales si eu cateva.Fotograful ,,angajat'' este o prietena.Ca veni vorba de parcuri,vaiiii am ramas surprinsa ce parcuri frumoase s-au construit in Bucuresti,cel de la Izvor facut special pentru printese unde Karina isi gasise printul ,Herastraul cu multe locuri de joaca si gogosele cu ciocolata alba si mancarea delicioasa de acasa mmmm asa am reusit sa pun la loc 2 kg ,pot sa spun ca acum ador Bucurestiul mai mult ca oricand si m-am intors cu greu aici. |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Ely, ai fost o mireasa superba! Mi+a placur rochia, mi-au placut bijuteriile, cred ca machiajul a fost ok pentru camera si poze... Casa de piatra! |
|
Inregistrat: 6/26/2007 Mesaje: 6054
| Ely, ma bucur sa te vad. Superb nu este un cuvant exagert in dreptul tau. Esti farte frumoasa, iar rochia a fost deosebita!Numai bine sa va dea Domnul de acum pana la adanci batraneti! |
|
|