Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Alexanda o mireasA superba!Sa fiti fericiti si sa va iubiti mult! |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 6/19/2009 Mesaje: 2349
| Roxinthya , Anabella multumim! Alexandra, frumosi ati fost! Casa de piatra! |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| ce frumosi miri pe aici |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22800
| Ce miri frumosi ! |
|

Inregistrat: 8/12/2009 Mesaje: 2207
| Praslea, Alexandra ati fost niste miresici tare frumoase! |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Ce frumosi sunteeeeti! Multa, multa fericire si iubire si din partea noastra! |
|

Inregistrat: 4/17/2008 Mesaje: 3770
| multumesc fetele.... |
|
Inregistrat: 1/31/2008 Mesaje: 3374
| Praslica, ati fost minunati. E prima data cand te vad. Esti o finuta si o draguta!
Alexandra, foarte frumosi ati fost. (Ce cunoscuta imi pari...) Casa de piatra si sa fiti fericiti vesnic! |
|

| petro wrote:Praslica, ati fost minunati. E prima data cand te vad. Esti o finuta si o draguta! Alexandra, foarte frumosi ati fost. (Ce cunoscuta imi pari...) Casa de piatra si sa fiti fericiti vesnic!
oare de unde?? poate seaman cu cineva...mai stii? in ce oras locuiesti? |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 1/11/2009 Mesaje: 5442
| Alexandra esti o frumusete |
|

| koko2008 wrote:Alexandra esti o frumusete
na ca m-ai facut sa rosesc |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Praslica,Alexandra ce frumoase miresici ati fost,..si ce tineri,.... Fetelor,ma bucur ca v-am facut sa radeti,asta era si ideea,.... Tare,nu?Ce voiati sa ma intreceti?Ati vazut ca la concursul de facut copii v-am dat startul?Este inca in vigoare,...cine ma intrece?Ca eu una as mai face dar nu ma mai tin balamalele,... Pup toate frumoasele,... |
|

Inregistrat: 6/26/2007 Mesaje: 6054
| Praslica, ma bucur sa te cunosc, nu te-am mai vazut pana acum! Frumosi miri! Alexandra, esti ca o zana! Casa de piatra! |
|

Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 5605
| Sa va spun si povestea nuntii mele care era cat pe ce sa nu aiba loc. Pe 14 iulie 2010 am plecat in tara ,tatal meu fiind in spital in Bucuresti recent diagnosticat cu o tumora pe colon care trebuia urgent operata,avand inainte o operatie la inima plus una la picior.Va da-ti seama ce era in inima mea.Asa ca sa nu intru in amanunte a tot fost amanata operatia tatalui meu exact cu 2 zile inainte de evenimentul nostru,neputand fi amanata analizele fiind bune pentru a fi operat..Anestezistul ne spunea ca nu o sa reziste la operatie ,din cauza operatiei care o avea la inima.Doar chirurgul ne spunea ca ar fi ceva sanse.In cele din urma tatala meu s-a decis sa faca operatia ,noi plangeam pe la usi si asteptam verdictul.Dar, datorita in primul rand lui Dumnezeu si apoi doctorilor ,tatal meu a scapat printr-o minune.Dupa 2 zile intre spital si goana dupa pregatiri plus ca inainte de operatie jumatate de zi eram in spital jumatate sa rezolvam acte si alte treburi legate de eveniment ,la care sincer numai speram cand am aflat ca trebuia operat exact pe 22 iulie ,a avut loc si evenimentul nostru,intim,cu 35 de persoane. Acum sunt fericita si multumita ca totul a iesit bine chiar daca toul a fost facut in graba . Impartasesc cu voi fetele Atasand si cateva poze recente de numai o saptamana is jumatate Coafura a fost simpla ,nu ma omor dupa cocuri ,mai ales ca mi.-a cazut mult par dupa nastere,machaijul nu a fost tocmai pe gustul meu dar nu am avut timp pentru probe.De rochita am fost indragostita. 

|
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| wow Ely is superbe,am ramas fara cuvinte sa fiti sanatosi si fericiti |
|
|