Nivel: Avansat
Inregistrat: 12/9/2009 Mesaje: 4771
| Marivic ..esti de nerecunoscut in pozele alea ...Esti superba ..nu stiu daca sa te aranjezi tot timpul la par ..dar te sfatuiesc sa te fardezi mai mereu pt ca iti sta super bine si mai ales ca si Educator ...poti merge zilnic fardata la servici ...te avantajeaza esti o doamna frumoasa , frumoasa |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Subscriu la cele spuse de Georgyana |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| GEORGYANA,multumesc.De aranjat ma mai aranjez,nu asa pt ca asa am fost foarte tapata si eu nu stiu sa ma tapez,nu-mi iese dar mi-l umflu cu peria si imi sta umflat cateva ore.Ma si machiez,dar nu profesional,asa cum am fost facuta de coafeza mea ,atunci ,dar tot ea ma va aranja si la nunta de argint In schimb ma asortez tot timpul cu cate ceva,.....urmaresc sa am in ton cu imbracamintea bijuteriile Multumesc din suflet pt.frumoasele cuvinte MIHAELA,multumesc mult, |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Maria, daca voi vreti si va incumetati la tot tamtam-ul.... enjoy ! Ai mei cand au implinit 25 de ani de casatorie au fost la biserica , cu nasi , cu binecuvantarea si slujba de rigoare, apoi au petrecut cu prieteni apropiati si dragi ! Nu Au facut marturii , flori , invitatii etc etc ... Eu l-as lua pe sot si am fugi doar noi doi undeva o saptamana exotica , la soare ! |
|

| Si eu as fugi Oana,daca as avea cu cine lasa copiii,dar cred ca si in ,,luna de miere''vom pleca cu totii undeva,bineinteles cu camere separate |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Maria & Mario wrote:Eu l-as lua pe sot si am fugi doar noi doi undeva o saptamana exotica , la soare !
La asta visez si eu
Daca as fi in locul Mariei, as baga banii in casa, ca mai sunt atatea de facut!!
Ma uit la mine ca nici macar nu am inceput casa insa nu-mi vine sa mai dau banii pe nimic altceva pana nu o vad gata. E investitie mare si asta e... presupune sacrificii... ca de altfel, daca as fi castigat la loto, terminam casa, plecam in Maldive cu tot familionul si faceam si o petrecere de pomina cu toti prietenii...
Maria, sfatul meu e sa fii realista... |
|

| Ai dreptate Kali,intr-o mare masura,....dar atatea lucruri le lasam deoparte pt.ca avem altele de facut,...si trece viata noastra si punem altceva mai presus de satisfactia personala si ceea ce ne dorim,incat la un moment dat ne intrebam:,,Oare de ce am renuntat la visuri?Oare de ce nu am facut ceeea ce mi-am dorit?'' De aceea imi doresc sa fac totul asa cum am visat,..Doar o data in viata serbezi Nunta de Argint,.....apoi doar o data Nunta de Aur,daca o mai apuca cineva,....etc Inca nu sunt lamurita cu localul,...asa ca mai prospectez piata,mai astept,....Daca as avea cu cine lasa copiii,as fugi cu sotul undeva,dar cum nu am pe nimeni,ii vom lua pe copii cu noi;asa voi sta linistita si vor fi lanaga noi Poate ca nu vom face la local,dar chiar daca vom face acasa,voi avea aranjamente,voi avea flori,voi avea tot ce mi-as dori ca sa iasa frumos si de neuitat. In primul rand imi doresc sa fim sanatosi!!! Apoi,cum va vrea Dumnezeu sa ne indrume,.... |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Sincera sa fiu, habar nu aveam ca se face si nunta de argint.Adica stiam ca se serbeaza in familie cu cei dragi, dar sa cheltui tot atatia bani la ca o nunta adevarata...eu una n-as face-o.Mai bine o vacanta intr-un loc de vis |
|

| Am fixat data pt.nunta! Va fi pe 4 noiembrie Yupyyyyyyyyyyyyy
|
|

Inregistrat: 7/3/2010 Mesaje: 1948
| Sa fie intr-un ceas bun, Mari si s-o pregatiti pe placul inimii. Eu abia astept poze si impresii. |
|

| Cam nu e pe plac,ca tot nu sunt bani,dar sper sa o facem foarte restansa,....nu la un restaurant in oras,ci la unul aici in comuna dar care sper sa iasa bine,sa ne distram,asta este cel mai important,avand in vedere celelalte lucruripe care trebuie sa le fac inainte(am scris la jurnal)si fiind ultima zi libera de vacanta,a doua zi lucrand Sa dea Dumnezeu,Monica, ...multumim Cu siguranta ca vor fi poze si impresii.... |
|
Inregistrat: 1/6/2010 Mesaje: 4463
| marvic eu tot astept sa vad poze de la nunta ta de argint dupa fiecare week-end, ca nu stiu data pt cand e programata. imi place mult de voi si ma bucur ca va iubiti si acum la fel de mult ca la inceput. |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 9/29/2012 Mesaje: 129
| Waaauuuu!Cat de bine arati Mari! |
|

| A ramas pt data de 20 octombrie,acum,....si o facem acasa.Suntem destui,vreo 20 de persoane si imi cereau multi bani pt salon,....M-am sfatuit si cu nasa si m-a convins sa o facem in living,.....Nu am sa fac decat un aperitiv bogat si friptura,tort ,cafea,bauturi. DJ va fi Alex,dar si responsabil cu filmatul,.... De abia stept,.... Swet,multumesc Nicoymika, multumesc muult |
|

| Am pus poze si in jurnal,dar cum nu intra toata lumea acolo,am sa pun si aici,asa cum am promis. La schimbarea inelelor,....

|
|
|