Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Din pacate eu nu mai pot s-o intreb pe mama ce se face atunci cand vrei sa-ti organizezi nunta de argint;aveam 19 ani cand parintii mei si-au serbat ''nunta de argint''si nu stiu de ce, dar nu-mi pot amintii absolut deloc ce a facut mama mea ptr. a pregatii NUNTA DE ARGINT.eRAM SI EU INDRAGOSTITA,ERAM AERIANA RAU LA VREMEA ACEEA,SI CHIAR NU-MI POT ADUCE AMINTE CE TREBUIE SA FACI ,SI CUM S-O PREGATESTI.(scuze,am scris cu litere mari dar sunt pe fuga).Cine poate sa intrebe pe parintii care si-au serbat nunta de argint,sa-mi spuna si mie.Nu vreau ceva nerealizabil,ptr.ca la noi in familie numai sotul lucreaza si ne descurcam destul de greu cu banii,dar as vrea sa-mi spune-ti ce sa fac ,cum sa fac,.......chestii de-astea.Stiu doar ca se cheama preotul acasa,si slujba se face acasa,dar daca eu as vrea la biserica,oare nu s-ar putea?Lamuriti-ma si pe mine,va rog!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Parintii mei au facut la biserica, au avut lumanari si verighete cu aur alb. Apoi au mers la restaurant si au sarbatorit. Nu au fost decat apropiati (alti nasi, caci nasul lor de cununie a murit si nasa singura nu putea sa-i cunune; noi, copiii cu perechile aferente, prieteni foarte apropiati). Puteti face o masa acasa, dar de cununat, tot la biserica se face. |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Kiki wrote:Parintii mei au facut la biserica, au avut lumanari si verighete de argint. Apoi au mers la restaurant si au sarbatorit. Nu au fost decat apropiati (alti nasi, caci nasul lor de cununie a murit si nasa singura nu putea sa-i cunune; noi, copiii cu perechile aferente, prieteni foarte apropiati).
Asa au procedat si ai mei. ... doar ca n-au vrut verighete de argint si au preferat unele de aur alb. |
|

Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| kali wrote:Asa au procedat si ai mei.  ... doar ca n-au vrut verighete de argint si au preferat unele de aur alb.
Am corectat...m-am grabit. Trebuiau de argint si au pus de aur alb (de fapt la verighetele de pana atunci au pus o dunga de aur alb)... |
|

| MULTUMESC mult,mamicilor!O sa bag la cap ideile de la voi ,cu toate ca mai am4ani si ceva pana atunci,dar imi place sa-mi fac planuri,sa visez cum va fi totul,cred ca stiti despre ce vorbesc.....;cred ca si voi a-ti visat cu ochii deschisi de nenumarate ori,la ceva anume.Va multumesc mult! |
|

| Mi-am revazut topicul,...cam ce scriam acum vreo 4 ani pe aici.Doamne ce repede trece timpul.Anul viitor vom implini 25 de ani de la casatorie.Au trecut atat de repede,.....La data cand am deschis topicul,....nu stiam mare lucru,imi faceam griji,acum,pregatind nunta Adrianei,capat experienta si imi va fi foarte usor sa-mi planific si sa-mi organizez nunta de argint.Am atatea in cap,Doamne,..... Datorita dnei Vali,careia ii multumesc din suflet,mi-am alcatuit meniul,am in plan o firma de aranjare a casei,caci tind sa fac acasa,si stiu perfect ce vreau si ce imi doresc. Dar va spun sincer ca emotiile si grijile nu au disparut in totalitate.Imi doresc enorm sa fim sanatosi si Dumnezeu sa ne dea putere ca sa putem face fata emotiilor si grijilor. |
|

| Asa vreau sa ma aranjez pt.nunta de argint,....care o vom sarbatori anul viitor.

|
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/5/2009 Mesaje: 1230
| ce coafura frumoasa,ce DOAMNA distinsa |
|

| ILI,MULTUMESC MULT. |
|

Inregistrat: 5/17/2009 Mesaje: 4992
| marivic aproape sa nu te recunosc, foarte bine ai aratat la nunta |
|

| MIRIAM,multumesc pt.compliment esti o draguta |
|

Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Mari ce bine iti sta aranjata asa
ia sa nu te mai neglijezi,vreau sa te vad aranjata tot timpul |
|

| Anabelluta mea scumpa,.... multumesc,dar acum,....chiar ca nu mai am unde sa ma duc aranjata asa,....nici macar la munca,..... te pupic si te iubeste mamii,mult,mult,mult |
|

Inregistrat: 3/12/2006 Mesaje: 3527
| Eleganta,deosebita si indragostita ca acum aproape 25 ani! Ai fost si esti o frumoasa, Marivic! |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Marivic,esti superba!!! |
|
|