|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 8/11/2010 Mesaje: 2334
| Mari, bravo si felicitari! O dragoste frumoasa
Sa intreb si eu o chestie, am auzit de curand ca se dau nu stiu ce "premii", ajutoare, ce-or fi alea, pe la nu stiu ce primarii pt nuntile astea de argint, de platina, de aur, de care or mai fi, cica sa dea exemeplu la tineret E adevarat? |

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Eu una,nu am trambitat ca facem nunta,....chiar am facut-o un pic pe ascuns din cauza faptului ca ne-a cununat sefa mea si nu vrem sa intram in polemici.Asa ca nu stiu,....habar nu am,.....dar ce bine ar fi sa ma trezesc cu vreo suma chiar si modica de bani,....sau eu stiu ce ajutor!Superb gest ar fi! Multumim si la fel va urez tuturor!O dragoste sincera,frumoasa,romantica,fidela,statornica,....pt tot restul vietii! |

Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/26/2010 Mesaje: 1902
| Felicitari si multi ani impreuna! La Pitesti se dau cuplurilor la nunta de aur premii si se face si o mica petrecere. Cred ca depinde de Consiliul local. |

| Multumim din suflet,dna Vali! Probabil,dna Vali,...eu nu am intrebat nimic la Primarie,....poate ca am sa ma interesez,..... |

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Mioara,Casa de piatra in continuare!Sunteti fumosi amandoi! |

| Raly,multumim din suflet! Si voua sa va dea Dumnezeu,ani multi impreuna! PS.Vb cu Costel si am vrut sa va chemam si pe voi, dar apoi am decis sa facem foarte,foarte restrans,.... Mi-ar fi placut sa chem cateva fete dragi,dar din lipsa timpului,a banilor,nu am putut sa facem asa cum am visat,..... |

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 4/19/2012 Mesaje: 684
| Felicitari inca odata si multi multi ani fericiti in continuare... Sunteti un exemplu... |

| Adina,multumim din suflet! Sa ai si tu parte de o asemenea dragoste,..... |

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Marivic, va felicit pentru petrecere, dar mai ales pentru anii minunati care vad ca nu au stirbit cu nimic dragostea voastra... Multe satisfactii si pe viitor, planuri implinite si nu in ultimul rand, fericire si intelegere... |

| KALI,multumim din suflet,.... Sa te auda Dumnezeu si asa sa ne ajute! Si voua,va doresc la fel:ani multi,fericiti,cu sanatate,cu multa iubire si fericire,cu multe bucurii si intelegere sa aveti! |
|

| Am postat invitatia de nunta la mine in jurnal,......Daca vreti sa o vedeti,.....ca model.V-o promisesem,...dar am tot amanat.Imi cer mii de scuze..... |
|
|