Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| inger7 wrote:Daca cifra numelui este 4: Bunul gust si rafinamentul sunt trasaturile in jurul carora se invarte personalitatea ta. Nu te incadrezi deloc in tiparul femeii dure si puternice de astazi, insa mai mult ca sigur ca sunt multi care apreciaza sarmul, delicatetea si feminitatea insasi. Poti desfasura o relatie excelenta cu un partener cu viziuni total diferite de ale tale, un partener puternic, hotarat, cu un spirit pragmatic dezvoltat. Sarmul tau fin s-ar potrivi de minune cu forta lui debordanta.
Esti compatibila cu: 1, 3, 5, 9, 8 Deci si aici compatibilitate , cica ! Poti desfasura relatii acceptabile cu: 2, 4, 6 Relatii dezastruoase cu: 7
:018: Si astea se potrivesc ! |
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Am avut si eu o carte despre Numerologie,dar nu o mai am. Intr-o zi am hotarat s-o arunc,ca sa nu mai stiu ce imi aduce viitorul-analizam tot timpul. Acum regret un pic,asta e...totusi imi aduc aminte multe lucruri.Pe net am gasit multe info. dar nu sunt f. multumita.(de ex. la Nr. de exprimare scria despre-Personalitate-Iubire-Munca-Sanatate-pe net nu am gasit asa ceva)
|