Nivel: Senior
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| inger7 wrote: Cea mai curioasa cifra din perspectiva matematicii mistice o reprezinta cifra 7. O gasim pretutindem: in Biblie, in legende, in istorie, in ocultism, in geografie si arta, etc. Aceasta simbolizeaza perfectiunea, intregul, norocul si implinirea. Compatibilitatea intr-un cuplu purtator al cifrei 7 este de 100%, se arata in numerologie.
Aveti o relatie plina de sensibilitate si profunzime, va intuiti unul altuia dorintele inainte ca acestea sa fie rostite si ati vrea sa indepliniti visurile partenerului inainte de a le concretiza pe cele proprii. Dovezile de iubire exista din plin si sunt insotite de cele mai multe ori de bune intentii. Singurul impediment de care va puteti izbi este acela al timpului. Trebuie sa invatati sa va pastrati sentimentele la fel de vii si in timp.
Ehehe, noi sunte 7 Intr-adevar avem o relatie perfecta , cine nu crede in perfectiune sa ne faca o vizita |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Rody wrote:Eu nu prea am inteles.pe mine ma cheama Rodica iar sotul Nicolas.Dupa calculele mele eu sunt 9 si el 5.Am calculat bine sa-u nu
Aduna datele de nastere si suma rezultata este raspunsul |
|
Inregistrat: 6/20/2007 Mesaje: 7309
| La cifra destinului nu ni se potriveste absolut deloc!!!!
Insa la partea cu numele mie mi se potriveste partial!!!! |
|
| S.ELENA wrote:La cifra destinului nu ni se potriveste absolut deloc!!!!
Insa la partea cu numele mie mi se potriveste partial!!!!
Ai pus in calcul numele de domnisoara? |
|
| Uite ca la asta nu m-am gandit!!!!! Si la el trebuie sa trec si numele de familie pe care il are????? |
|
| Am recalculat: cu numele de domnisoara imi da 7, iar lui ii da tot 7 si cu numele de familie si fara el, ....dar se potriveste cam 50%!!! |
|
| S.ELENA wrote:Uite ca la asta nu m-am gandit!!!!! Si la el trebuie sa trec si numele de familie pe care il are?????
Da,la el numele lui si la tine numele tau de domnisoara si daca aveti si al doilea prenume se calculeaza si acela. |
|
| S.ELENA wrote:Am recalculat: cu numele de domnisoara imi da 7, iar lui ii da tot 7 si cu numele de familie si fara el, ....dar se potriveste cam 50%!!!
Santeti compatibili 7 cu 7.Acum aduna 7+7=14=1+4=5 |
|
| Eu am doua prenume si le calculasem de la inceput pe amandoua, dar nu stiam de numele de familie dinaintea casatoriei Oricum "brodeala" este de 50% |
|
| inger7 wrote:Santeti compatibili 7 cu 7.Acum aduna 7+7=14=1+4=5
Stai mami, ca m-ai bagat de tot in ceata si pe 5 unde-l caut?!?!?!? |
|
| S.ELENA wrote:Eu am doua prenume si le calculasem de la inceput pe amandoua, dar nu stiam de numele de familie dinaintea casatoriei Oricum "brodeala" este de 50%
Incearca sa aduni numele de domnisoara+ambele prenume |
|
| S.ELENA wrote:Stai mami, ca m-ai bagat de tot in ceata si pe 5 unde-l caut?!?!?!?
Daca cifra numelui este 5: Ai o natura pacifista si senina, insa ti-ai propus drept obiectiv pe termen lung condimentarea vietii tale afective. Prea mult soare pe cerul vietii tale te plictiseste uneori. Din cand in cand iti doresti nori grei, o furtuna cu tunete si fulgere memorabile. Esti compatibila de aceea cu o persoana optimista, aventuroasa, capabila sa te entuziasmeze si sa-ti transmita si tie bucuria de a trai. |
|
| Saru' mana, Inger!!!!!! Sa zicem ca se potriveste, dar....nu in totalitate!!!!!
Inca o data multumiri!!!!! |
|
| S.ELENA wrote:Saru' mana, Inger!!!!!! Sa zicem ca se potriveste, dar....nu in totalitate!!!!!
Inca o data multumiri!!!!!
Cu placere |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| sunt nr 4...f interesant si adevarat! nu-s deloc o fata puternica...din pacate...ci mai mult timida... |
|
|