Nume copii - baieti
Subiectul anterior · Subiectul urmator
andresel
Scris: Wednesday, July 15, 2009 11:52 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 6/29/2009
salut mamicutze,saptamana asta merg la control s-a vedem bebelul.cu numele tot nu am rezolvat problema dar cred ca v-a ramana RARES MIHAI ,alegerea lui taticearta
andresel
Scris: Thursday, July 16, 2009 8:59 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 6/29/2009
DARIUS DAVID LUCA EUSEBIU EDUARD IUSTIN FABIAN FLAVIUS TIBERIU SI PATRICK asta am ales ce-mi place mult :018:
miriam
Scris: Friday, July 24, 2009 11:22 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 5/17/2009
vad ca santeti foarte stresate pentru numele lui bebe (sau a-ti fost)
adaug si eu un nume: DAVIS, acesta este numele bebeului meu
noi spunem ca este un baiat de vis, DA de VIS
eu doream Luca, dar era numele de familie al unei prietene...era prea de tot, si am renuntat in favoarea lui Davis
ana-gabriela
Scris: Tuesday, August 4, 2009 2:58 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
love INCA NU NEAM GANDIT LA NUME PE 7 SEPTEMBRIE AVEM PROGRAMARE LA DOCTOR SA VEDEM SURPRIZA CARE ESTE FATA SAU BAIAT
bebemika
Scris: Monday, August 10, 2009 7:15 PM

Buna tuturor.Sunt noua pe aici dar mi-a placut topicul si cum asteptam al-2-lea bebe(care spera mami va fi baiat), m-am decis sa scriu si eu.Primul copil a fost fetita si este Maria-Alexandra. I se potriveste de minune mai ales ca ea de mica se striga Axi. Acum sperand ca va fi baiat, nu prea ne hotaram la nume bineinteles. Am facut si 4D dar a stat cu piciorusele lipite 20 min asa ca nu s-a vz nimik.Era f.f. rusinossic Joi mergem iar la control si sper sa se vada .Am zis ca o sa beau o cutie de Cola sa dea din picioare daca tot mergem sa si vedem ce egrup
In fine va salutam inca o data si urmarim cu interes asocierile de nume ptr. bebici.
wav
alibali907
Scris: Wednesday, September 8, 2010 11:53 PM

Buna fetelor! Si eu urmeaza sa nasc un baietel peste o luna. Si nu ne-am hotarat inca asupra numelui, eu si sotul avem idei f. diferite. Unul din prenume, stabilit de mine, va fi sigur Silviu. Va rog, mai dati-mi voi idei de al doilea prenume, cu care sa potriveasca. Poate aveti idei mai bune ca noi... Numele de fam are 3 litere si incepe cu G
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.