Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17814
| Pentru viitoarele sau actualele mamici de baieti, care doresc sa impartaseasca si celorlalte viitoare mamici numele pe care le-au ales.
Pe baietelul meu il cheama SERGIU ANDREI.
ALEXANDRU ANDREI ALIN ADRIAN ADRIAN MIHAI ALBERTO KEVIN ANDREI MIHAI ANDREI VLAD CALIN CIPRIAN COSMIN CEZAR CARLOS CATALIN STEFAN CIPRIAN STELIAN CODRIN COSTIN DAN DANIEL ALEXANDRU DARIUS DAVID DAVID ANDREI DAVID BAZIL DAVID GABRIEL DAVID STEFAN DORIAN EDUARD EMANUEL ERIK ERIK ANDREI GABRIEL GLAD HELMUT IOAN HORATIU IUSTIN LAURENTIU LUCA MATEI MIHNEA MARCEL MIHAI ALEXANDRU NICOLAS OVIDIU PAUL RAOUL RAZVAN RAZVAN MIHAI RICARDO ROBERT ANDREI ROBERT SERGIU ANDREI STEFANEL TOMA VALENTIN VLAD IOAN VLADUT VLAD |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 543
| Pe baietelul meu îl cheama Andrei-Calin si primul nume l-a ales tati, iar al doilea l-a ales mami de pe internet, dintr-o lista de nume. Etimologia numelui Andrei, de la "Andreas", nume masculin grecesc care înseamna "razboinic" si etimologia numelui Calin: prenume tipic românesc probabil lumea vegetala. "Calinul" (Viburnum opulus) este un arbust raspândit si la noi.
|
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Numele baiatului l-am ales eu 100%, iar tati nu a avut de comentat. David mi-a placut tare mult si l-am gasit pe net, iar Gabriel l-am ales pentru ca stiam ca o sa nasc in preajma Sf. Mihail si Gavril si vroiam sa aiba un nume de sfant. Si dintre Mihai si Gabriel, mai mult mi-a placut Gabriel. |
|
 Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17814
| La noi Alice a fost cea care a ales. Noi nu prea am avut de comentat. Ea a vrut Andrei si nici nu concepea sa nu il cheme asa. Eu as fi vrut sa ii spun DENNIS sau MARK ANTONIO sau MIHAI ALEXANDRU sau DANIEL ALEXANDRU, dar pana la urma in spital, cand s-a dus tati sa il declare, l-am sunat la timp si i-am spus sa treaca SERGIU-ANDREI. Acum parca nu imi mai place si parca nu i se potriveste niciunul. |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| AdrianaC wrote:La noi Alice a fost cea care a ales. Noi nu prea am avut de comentat. Ea a vrut Andrei si nici nu concepea sa nu il cheme asa. Eu as fi vrut sa ii spun DENNIS sau MARK ANTONIO sau MIHAI ALEXANDRU sau DANIEL ALEXANDRU, dar pana la urma in spital, cand s-a dus tati sa il declare, l-am sunat la timp si i-am spus sa treaca SERGIU-ANDREI. Acum parca nu imi mai place si parca nu i se potriveste niciunul. Mie mi se pare ca Andrei i se potriveste. |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Noi pana sa aflam ca avem fetita de dataasta, ne certam de cate ori incercam sa dicutam despre nume de baieti. Ideea e ca noi trebuia sa ne incadram si in initialele J la primul nume si C la al doilea si eu voiam cel putin un nume de sfant. Ne gandeam cu J: James, Joseph. Jeffrey, Justin iar cu C: Christopher, Christian. Nu sunt prea multe combinatii, sper sa nu mai fac prea multi baieti in viitor.
Dintre numele romanesti imi plac Andrei, Luca, Matei, Bogdan. |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| Nume de baieti
Abel Abelard Acachie Achila Adalbert Adam Adamin Adamus Adamut Adelman Adin Adisor Adrian Afrodisie Agachi Agamemnon Agapie Agapion Agapit Agaton Agatonic Aladar Aladin Alda Aldo Alecsandru Alecu Alex Alexandru Alexie Alger Algernon Alin Alipie Amadeus Amfian Amilian Anatolie Andon Andrei Andreina Andrica Andries Andronic Andru Angel Anghel Antiohie Antipa Anton Antonel Antonie Antonius Antuan Antul Apolinar Apollo Apostol Arcadie Aristarh Aristide Aristocleu Armin Arsenie Arsenio Aser Aster Atanasie Augustin Augustus Aurel Aurelian Aureliu Avraam Avram
Baraba Barbu Barnaba Bartolomeu Bazil Belzebut Benedict Beniamin Benignus Bernard Bertold Bogdan Bogumil Bonifaciu Boris Bradut Bruno Brutus
Calin Caius Calin Calinic Caliope Caliopie Calipso Calist Calistrat Calistratie Calota Camil Carl Carol Cârstea Casian Cãtãlin Catalin Cazimir Celestin Celestiu Cesar Cezar Chesarie Chesariu Chilian Chiprian Chiriachi Chiril Cicero Ciprian Claudian Claudie Claudiu Clement Clementin Cleopa Codin Codrat Codrin Codrut Columban Conrad Constant Constantin Coriolan Cornel Corneliu Corvin Cosma Cosmat Cosmin Costache Costea Costel Costin Craciun Crescent Cristache Cristian Cristofor Culai Cusmin
Dacian Damian Damin Dan Dani Daniel Daniil Darian Darie Darius David Decebal Demian Desideriu Dezideriu Dima Dimian Dimitrie Dinica Dinu Diodor Dionis Dionisie Dioscur Doma Dominic Domitian Donald Dorel Dorian Dorin Dorotei Doru Dragomir Dragos Dumitras Dumitru
Ed Edmund Eduard Efraim Eftimie Egmont Elefterie Eliade Elie Elies Emanuel Emeric Emil Emilian Enache Ene Eric Erman Ermanu Ermentiu Ernest Esaia Estebiu Etan Eterie Etian Etien Eufrasie Eufrosin Eugen Eugeniu Eusebie Eusebiu Eustatiu Eustratie Evghenie Ezechiel
Fabian Fabiu Fabriciu Faust Felician Felix Fenicius Ferdinand Fidel Filaret Filimon Filip Filipin Filipon Flavian Flaviu Flavius Florentin Florian Florin Francisc Frederic Fredi
Gabriel Gabur Gaiu Gaius Galaction Gaspar Gaston Gavril Gavrila Gelu Geo George Gerhard Ghelasie Gheorghe Gheorghita Gherasim Gherghe Gherman Gherontie Gica Gigel Giurgiu Gligor Godvin Gogu Goran Gordie Gordon Gottlieb Gratian Gregorian Gregoriu Grig Grigoran Grigore Grigorie Gruia Gustav Gusti
Hanibal Haralambie Harald Harin Harman Harold Hartvig Henric Herman Honorius Horatiu Horea Horia Hristache Hristea Hristofor Hubertus
Iacob Iafet Iancu Iasomie Idonel Ieremia Ignatie Ignatiu Ignatius Igor Ilarie Ilarion Ilascu Ilian Ilie Ilies Ilioiu Iliuta Inocentiu Ioachim Ioan Ion Ionatan Ionut Iorga Iosif Ipatie Isidor Ismael Iuga Iulian Iuliu Iustin Ivan Izidor
Jan Jean Johan Jurj
Kelemen
Ladislau Lambert Larie Larion Laurentiu Laurian Leopold Liberiu Lie Liih Lisandru Liviu Liviuta Lorand Luca Lucaci Lucas Luchian Luchilian Luci Lucian Ludovic
Macabeu Macarie Macarius Madalin Malachie Manase Manea Manfred Manole Manuel Marc Marcel Marcu Marcus Marian Marin Marinel Marius Martian Matei Mauritiu Maxim Maximilian Medard Melchior Mihai Mihnea Mihut Milan Mircea Mirel Miron Mitru Mugur
Nae Naie Nandor Napoleon Narcis Natalie Nectarie Neculai Nedelcu Nelu Nicoara Nicodim Nicola Nicolae Nicula Nila Nistor Norbert Norton
Octav Octavian Odiseu Oghenie Olimp Olimpiu Oliver Onoriu Oreste Orion Oscar Osman Osvald Otello Oti Otmar Otti Otto Ovidiu
Paladie Palmiro Pamfil Paraschiv Pardalian Paris Pascal Patric Paul Pavel Petre Petronel Petroniu Petru Petrut Pius Pompiliu
Radu Rafael Ramon Rares Raul Razvan Remus Robert Roland Roman Romeo Rufus Rupert
Sabin Salvator Samoila Samuel Samuila Sandu Saul Seba Sebastian Sem Septimiu Serban Sergiu Sevastian Sever Silviu Simeon Simion Simon Sirius Sofronie Solomon Sorel Sorin Spiridon Stanislav Stefan Stefanita Stelian
Tamas Tanase Temistocle Teobalt Teoctist Teodor Teodosie Teofan Terentie Timotei Titi Titus Tom Toma Tomi Traian Tristan Tudor Tuilus
Udrea Udrita Ulise
Vadim Valentin Valerian Valeriu Vali Vasile Vasilevs Vasilisc Veroniu Vicentiu Victor Vilhelm Vili Vincentiu Viorel Virgil Visarion Vitalis Vlad Vladimir Vladislav Vlasie Vulcan
Zaharia Zaharie Zaheu Zamfir Zinon Zosima Zotic |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| numele baiatului tot eu l-am ales 100% .. dar cu cati nervi cheltuiti si cate certuri .... ... dupa ore intregi de cautari pe internet si sute de nume puse pe lista, ma gandeam la Iannis in primul rand ,dar puteam merge la compromis pentru numele Cristian,Iancu sau Sebastian , dar dragul meu de sot o tina una si buna : sa il numeasca Milo :102: dar sa vedeti ca aproape sa nasc ianinte vine el la mine si mangaindu-ma pe burtica deodata zice :"Iannis, puiul tatei , ce faci tu acolo ? cand te hotarasti sa iesi ? " sa vedeti atunci fatza mea .. nu ma mai temeam nici sa nasc |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 7/1/2006 Mesaje: 140
| Pe baietelul meu il va chema NICOLAS imi place enorm de mult se va naste vara si isi va sarbatori onomastica iarna.....frumos nu? |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| oana_buru wrote:Pe baietelul meu il va chema NICOLAS imi place enorm de mult se va naste vara si isi va sarbatori onomastica iarna.....frumos nu?
Este un nume frumos, iar daca se potriveste si cu numele de familie plus ca voua va place cum suna ... totul este perfect.
Nicolas, te asteptam sa facem cunostinta! |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 2/1/2007 Mesaje: 47
| finutsa wrote:numele baiatului tot eu l-am ales 100% .. dar cu cati nervi cheltuiti si cate certuri ....  ... dupa ore intregi de cautari pe internet si sute de nume puse pe lista, ma gandeam la Iannis in primul rand ,dar puteam merge la compromis pentru numele Cristian,Iancu sau Sebastian , dar dragul meu de sot o tina una si buna : sa il numeasca Milo :102: dar sa vedeti ca aproape sa nasc ianinte vine el la mine si mangaindu-ma pe burtica deodata zice :"Iannis, puiul tatei , ce faci tu acolo ? cand te hotarasti sa iesi ? " sa vedeti atunci fatza mea  .. nu ma mai temeam nici sa nasc
ce frumossssssssssssss:) |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 2/1/2007 Mesaje: 47
| Aseara am aflat si noi ca avem un baietel. O sa ma trec pe lista de bebelusi 2007, dar sa ma hotarasc si asupra numelui. Pana acum am selectat asa: 1. Mark 2. Tudor 3. Damian 4. David 5. Alexandru 6. Alex 7. Andreas 8. Carol 9. Darie 10. Eric 11. Sebastian 12. Matei 13. Lukas 14. Mathias 15. Serban 16. Luca.
Cel mai mult inclin acum spre Eric. Voi ce parere aveti. Unele din astea imi plac f putin, le-am trecut si eu pe lista. Votati-ne numele:) |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/22/2006 Mesaje: 4839
| Clara lara, si noi tot ieri am alflat, sa ne traiasca cuculetzii Mie-mi place la nebunie Erik dar kaze sa n-auda Sa vedem cum il aburesc |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| mihaela,si mie imi place mult erik,eu la karina vroiam erika,dar sotul nu a fost de acord,el vroia karina si gata |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 5605
| Si mie imi place tare mult Erick ,dar imi place si: Kevin,Mathias,Darius, Andreas,Alberto ,Ricardo,Nicolas,Alexandro,Alin,Johan,David,Vlad,Eduard,Cristophersi ar mai fi |
|
|