|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| kali wrote:
- cred ca problema sta in atitudinea mamei si in felul in care percepe ea copilul chiar si acasa.
Exact. Despartirea temporara a copilului de mama,pe timpul programului la gradinita contine o experienta de invatare foarte importanta. In fond, ii pregatim pentru o viata independenta. Si asta ia timp.
Ai mei s-au bucurat amandoi de acest timp si nu am avut probleme absolut deloc. Sa vedem la nr.3 ce va mai fi |

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14389
| sousourel wrote:Ai mei s-au bucurat amandoi de acest timp si nu am avut probleme absolut deloc. Sa vedem la nr.3 ce va mai fi
Ne sugerezi ceeeva??!! |

| Pai, da |

| sousourel wrote:Pai, da
Yey!! Fugi la topicul aferent si fa marele anunt sa te putem felicita cum se cuvine!! |

|
ajung acuma |

| angi_202003 wrote:Buna ziua! am nevoie si eu de cateva sfaturi: cum sa o conving pe fetita mea de 2 ani si 9 luni sa stea la cresa? Am dus-o in urma cu 2 saptamani, dar doar 2 zile deoarece s-a racit, a stat acasa cu bunica o sapatamana si jumatate si ieri am inceput dinou sa o duc. Mi-au spus doamnele ca a plans toata ziua, ca nu a vrut sa se joace cu niciun copil, ca abia a vrut sa mamance, abia a adormit la paranz, tot plangand... si spunea intr-una ca ea vrea sa stea langa usa sa vina mami sa o recunoasca sa o ia acasa. Cand am lasat-o anterior cele 2 zile, am luat-o la pranz, iar acum ne-am hotarat sa o lasam si la somn deoarece nu s-a plans ca nu i-ar place, dar ieri a fost tragic... a plans toata ziua... mi-a spus chiar ca au batut-o copii si ca de-asta nu mai vrea sa mearga. Doamnele mi-au spus ca nu a batut-o nimeni... nu stiu ce sa cred. Vreau sa mentionez ca in a doua zi de cresa a avut un mic incident, a muscat-o o fetita de obraz si atunci iar a plans ca vrea acasa, sa vina mami sa o ia, dar a doua zi a fost dornica sa mearga, desi avea mucisori. Astazi n-a mai vrut sub nicio forma sa intre in sala... trebuie sa o ducem la cresa si din toamna la gradinita sa intre in colectivitate, sa se obisnuiasca, cum sa o convingem...poate imi dati cateva sfaturi din experientele voastre. Va multumesc. |
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| Cum adica nu stii ce sa crezi...eu zic sa crezi copilul nu doamnele ca ele au job acolo , nu ar recunoaste ca nu pot supraveghea copii. Lectie pentru toata viata nu doar acum,intotdeauna da credit copilului ca el stie ,tu nu esti acolo.Vor mai fi incidente la gradinita, la scoala, bullies sunt peste tot .
|
|

| Unde sunt copii, apar si incidente. Curaj, incet se va obisnui si cu gradinita si sa evite copiii agresivi. |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 5/17/2009 Mesaje: 4992
| Anul acesta iar incep gradinita. Vom vedea cum va fi!
|
|

Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| De o saptamana fi-miu plange ca el nu mai vrea la gradinita. Deci o luam de la capat ... |
|

| Atitudinea conteaza! In schimb pe a mea o intreb daca vrea sa mearga la gradi, imi raspunde: da, yeee! Frate-su de colo: da acum vrei, nu stii ca mami vine acasa, sa vad ce mai zici dupa prima zi |
|
 Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17814
| roxinthya wrote:De o saptamana fi-miu plange ca el nu mai vrea la gradinita. Deci o luam de la capat ...
Sa nu cumva sa fi aparut intre timp vreun copil care il supara sau sa se fi schimbat ceva... educatoarele, ingrijitoarele...
Multa rabdare va doresc ! |
|

Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| Adriana
Eu l-am intrebat dar se pare ca nu-i nimic de genul asta. Cred ca e doar de fusta lu' mami. |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22793
| Acomodare usoara la prichindei! |
|

| Multumim! |
|
|