Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| oanamaria,am inteles de ce ziceai tu.doamne fereste sa iti obligi copilul si dupa aceea te plangi ca e obez,ca doar si parintele sufera nu doar copilul
eve,asa faci tu?faci tu supica daca mami nu face?bravo tie
si daca tot v-am facut sa radeti iata si dovada ca am spus adevarul
|
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Doamne as manca-o toata pe Karina ,cu tot cu polonicul ei! Este tare dulce! |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 6/19/2009 Mesaje: 2349
| Bulinutza , Alex mi-a facut exact la fel cand au inceput sa ii erupa dintii...si a durat pana pe la un an si ceva...Sincer, ajunsesem atat de disperata incat ii bagam la biberon tot...imbunatatite cu lapte praf bineinteles, ca altfel nu manca dumnealui...Va pup si multa rabdare!!! Fluturash stie ea ce e mai bun!!! |
|
Inregistrat: 10/14/2007 Mesaje: 3780
| praslea_cel_voinic wrote:Bulinutza , Alex mi-a facut exact la fel cand au inceput sa ii erupa dintii...si a durat pana pe la un an si ceva...
Waaaaaaaaaaaaaaaaiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Bulinutza,copii au fel de fel de perioada si eu am trecut prin asta nu te agita sa manance cat vrea ea ,tu incearca cat de cat sa-i dai cat mananca ,mananca .Daca nu a crescut in greutate nu este nimic principalul ca este activa si ca nu scade in greutate,ia ceva timp si isi va reveni pe urma vine criza de la doi ani cand iara nu prea papa nimic asa ca nu-ti facea griji si nu o fortza. Multa rabdare asta este solutia! |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 7/18/2010 Mesaje: 881
| vai, Fluturas dar ce scumpa e fetita ta! |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Ce m-am distrat de Karinutza,ce scumpa e!Draga de ea! |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Pup eu mancacioasa mica si scumpa!Si eu am fost o mancacioasa de mica si ...se vede si acum! |
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| da,e o mare mancacioasa,desi as fi preferat sa fie invers,darius mancacios si ea ca darius |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 8/27/2010 Mesaje: 73
| Pupici si pofta buna! |
|
|
Multumesc Shirel
Nu m-am agitat pana acum fiindca desi manca destul de putin lua cate 300-400g in greutate...Acum n-a luat nimic, de aceea am intrat in panica. De cateva zile am inceput sa-i cantaresc mancarea. Pireurile, atat fructele cat si legumele, la o masa, sunt cantitativ cam de 120-130ml. Am un recipient gradat de la Avent , dar e in ml, nu in g, asa ca nush daca e suficient. Si atata cat papa, papa tot cu scandal de imi vine sa la fiecare masa.
PS Karinutzo, scumpo...esti o dulcica...scuze ca eram absorbita de problemele mele...dar pozica e tare dulce... |
|
Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17829
| Bulinutza, ce greutate are acum? |
|
| Avea 6,700 kg la 7 luni 5 zile, cand am cantarit-o. Dar e lungutza: are 69 cm. |
|
Inregistrat: 4/17/2008 Mesaje: 3770
|
ati ramas un pic in urma cu greutatea nu? noi la 7 luni aveam 8.200 kg si 70 de cm. nu stiu cat e normal ca noi cred ca suntem cam pe plus cu greutatea las' ca mergeti la tanti dr si totul se va rezolva. nu te panica! |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Eu am o credinta si anume ca ai nostri copii stiu cata mancare le este necesara intr-o zi. Si noi, adultii, avem zile in care nu avem chef sa mncam, sau nu ne place una sau alta, daca ne-ar obliga cineva sa mancam in momentele acelea, cum am reactiona? Nu prea bine cred eu. Asa am gandit-o eu si copilul meu mananca bine, lapte, fructe, legume, inele ii plac mai mult, altele mai putin. De exemplu, in perioada asta, nu prea mananca fructe, dar eu ma multumesc si cu 2-3 muscaturi. A avut perioade in care manca si cate 3 mere. S i probabil ca va mai avea. |
|
|