Nu vrea sa manance mai nimic
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Fluturas
Scris: Friday, August 27, 2010 10:11 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 11/22/2006
oanamaria,am inteles de ce ziceai tu.doamne fereste sa iti obligi copilul si dupa aceea te plangi ca e obez,ca doar si parintele sufera nu doar copilul

eve,asa faci tu?faci tu supica daca mami nu face?bravo tie

si daca tot v-am facut sa radeti iata si dovada ca am spus adevarul ras angel
shirel
Scris: Friday, August 27, 2010 10:13 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
Doamne as manca-o toata pe Karina ,cu tot cu polonicul ei!hohot hohot Este tare dulce!
praslea_cel_voinic
Scris: Friday, August 27, 2010 10:16 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 6/19/2009
Bulinutzacomputerlove , Alex mi-a facut exact la fel cand au inceput sa ii erupa dintii...si a durat pana pe la un an si ceva...Sincer, ajunsesem atat de disperata incat ii bagam la biberon tot...imbunatatite cu lapte praf bineinteles, ca altfel nu manca dumnealui...Va pup si multa rabdare!!!computerlove
Fluturash hohot hohot hohot stie ea ce e mai bun!!!pupici coeur
bulinutza
Scris: Friday, August 27, 2010 10:23 PM
Nivel

Inregistrat: 10/14/2007
praslea_cel_voinic wrote:
Bulinutzacomputerlove , Alex mi-a facut exact la fel cand au inceput sa ii erupa dintii...si a durat pana pe la un an si ceva...

Waaaaaaaaaaaaaaaaiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!

plans plans plans plans plans plans plans plans plans
shirel
Scris: Friday, August 27, 2010 10:30 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
Bulinutza,copii au fel de fel de perioada si eu am trecut prin asta nu te agita sa manance cat vrea ea ,tu incearca cat de cat sa-i dai cat mananca ,mananca .Daca nu a crescut in greutate nu este nimic principalul ca este activa si ca nu scade in greutate,ia ceva timp si isi va reveni pe urma vine criza de la doi ani cand iara nu prea papa nimic asa ca nu-ti facea griji si nu o fortza. Multa rabdare asta este solutia!
computerlove computerlove pupici pupici
nikmiki
Scris: Saturday, August 28, 2010 3:09 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 7/18/2010
vai, Fluturas dar ce scumpa e fetita ta!love
raly
Scris: Saturday, August 28, 2010 10:35 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 12/17/2007
hohot hohot hohot Ce m-am distrat de Karinutza,ce scumpa e!Draga de ea!hearts hearts
oanamaria
Scris: Sunday, August 29, 2010 12:45 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 4/22/2009
Pup eu mancacioasa mica si scumpa!Si eu am fost o mancacioasa de mica si ...se vede si acum!sic
Fluturas
Scris: Sunday, August 29, 2010 1:19 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 11/22/2006
da,e o mare mancacioasa,desi as fi preferat sa fie invers,darius mancacios si ea ca darius
annes
Scris: Sunday, August 29, 2010 2:56 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 8/27/2010
Pupici si pofta buna!
bulinutza
Scris: Sunday, August 29, 2010 3:07 PM
Nivel

shirel wrote:
Bulinutza,copii au fel de fel de perioada si eu am trecut prin asta nu te agita sa manance cat vrea ea ,tu incearca cat de cat sa-i dai cat mananca ,mananca .Daca nu a crescut in greutate nu este nimic principalul ca este activa si ca nu scade in greutate,ia ceva timp si isi va reveni pe urma vine criza de la doi ani cand iara nu prea papa nimic asa ca nu-ti facea griji si nu o fortza. Multa rabdare asta este solutia!
computerlove computerlove pupici pupici

Multumesc Shirel computerlove computerlove computerlove

Nu m-am agitat pana acum fiindca desi manca destul de putin lua cate 300-400g in greutate...Acum n-a luat nimic, de aceea am intrat in panica. De cateva zile am inceput sa-i cantaresc mancarea. Pireurile, atat fructele cat si legumele, la o masa, sunt cantitativ cam de 120-130ml. Am un recipient gradat de la Avent , dar e in ml, nu in g, asa ca nush daca e suficient. Si atata cat papa, papa tot cu scandal de imi vine sa banghead banghead banghead la fiecare masa.

PS Karinutzo, scumpo...esti o dulcica...scuze ca eram absorbita de problemele mele...dar pozica e tare dulce...
AdrianaC
Scris: Monday, August 30, 2010 12:14 AM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/12/2006
Bulinutza, ce greutate are acum?
bulinutza
Scris: Monday, August 30, 2010 8:20 AM
Nivel

Avea 6,700 kg la 7 luni 5 zile, cand am cantarit-o. plans plans plans plans
Dar e lungutza: are 69 cm.uff uff uff
alexandrabogdan
Scris: Monday, August 30, 2010 9:47 AM
Nivel

Inregistrat: 4/17/2008
bulinutza wrote:
Avea 6,700 kg la 7 luni 5 zile, cand am cantarit-o. plans plans plans plans
Dar e lungutza: are 69 cm.uff uff uff

ati ramas un pic in urma cu greutatea nu? noi la 7 luni aveam 8.200 kg si 70 de cm. nu stiu cat e normal ca noi cred ca suntem cam pe plus cu greutatearas las' ca mergeti la tanti dr si totul se va rezolva. nu te panica!
elaga
Scris: Monday, August 30, 2010 10:24 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Eu am o credinta si anume ca ai nostri copii stiu cata mancare le este necesara intr-o zi. Si noi, adultii, avem zile in care nu avem chef sa mncam, sau nu ne place una sau alta, daca ne-ar obliga cineva sa mancam in momentele acelea, cum am reactiona? Nu prea bine cred eu.
Asa am gandit-o eu si copilul meu mananca bine, lapte, fructe, legume, inele ii plac mai mult, altele mai putin. De exemplu, in perioada asta, nu prea mananca fructe, dar eu ma multumesc si cu 2-3 muscaturi. A avut perioade in care manca si cate 3 mere. S i probabil ca va mai avea.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.