Nu vrea sa manance mai nimic
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Cristy
Scris: Saturday, February 10, 2007 3:45 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 1/8/2007
AdrianaC wrote:

nu mananca in schimb carne de vita sau carne rosie, care am inteles ca e recomandata pentru fier.

Lintea poate fii un subtituent a carnii, daca vrei retete poti sa-ti trimit cateva.

flowers flowers flowers flowers flowers flowers
sousourel
Scris: Saturday, February 10, 2007 4:03 PM
Nivel

Inregistrat: 2/18/2006
AdrianaC wrote:

Aseara de exemplu a mancat foarte bine, la pranz binisor (piure de cartofi cu piept de pui si 1/2 rosie), azi dimineata iar a mancat bine (adica 1 ou ochi, 2 feliute de salam, 2 crenwurst pui, 1/2 rosie si 1 pahar cu lapte dulce).

Poate ca incet-incet o sa se dea pe brazda.

Ma bucur ca aveti progrese...cu pasi mici vin si rezultatele mari, succes!
AdrianaC
Scris: Saturday, February 10, 2007 9:04 PM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/12/2006
Azi a mancat "dimineata" pe la 11:45, asa ca practic ala i-a fost pranzul. Seara am intrebat-o ce vrea sa manance, ca sa nu mai avem discutii, si a spus ca vrea paste. Ea nu prea mananca de felul ei paste si noi facem oricum foarte rar in casa, asa ca am intrebat-o de 2 ori inainte sa ma apuc.

Am facut o musaca, cu ceapa, carnita, sos de rosii, paste, ou si cascaval ras si a mancat destul de bine. Nu a terminat din farfurie tot, dar i-a mai ramas numai putin si in plus stiu ca astea sunt si satioase, asa ca, deocamdata e binisor.

Sa vedem ce mai gatesc maine. M-am obisnuit sa nu mai gatesc decat pentru 1 zi sau 1 masa, pentru ca se plictisesc repede de aceeasi mancare.uff
Cristy
Scris: Sunday, February 11, 2007 10:10 AM
Nivel

Inregistrat: 1/8/2007
AdrianaC wrote:
Azi a mancat "dimineata" pe la 11:45, asa ca practic ala i-a fost pranzul. Seara am intrebat-o ce vrea sa manance, ca sa nu mai avem discutii, si a spus ca vrea paste. Ea nu prea mananca de felul ei paste si noi facem oricum foarte rar in casa, asa ca am intrebat-o de 2 ori inainte sa ma apuc.

Am facut o musaca, cu ceapa, carnita, sos de rosii, paste, ou si cascaval ras si a mancat destul de bine. Nu a terminat din farfurie tot, dar i-a mai ramas numai putin si in plus stiu ca astea sunt si satioase, asa ca, deocamdata e binisor.

Sa vedem ce mai gatesc maine. M-am obisnuit sa nu mai gatesc decat pentru 1 zi sau 1 masa, pentru ca se plictisesc repede de aceeasi mancare.uff

Ma bucur ca mananca mai bine, eu sunt ferm convinsa ca isi va reveni.
Si eu tot gatesc pentru o masa-doua din aceleasi motive.....uff

flowers flowers flowers flowers flowers flowers
AdrianaC
Scris: Tuesday, August 24, 2010 9:39 PM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/12/2006
AdrianaC wrote:
Nu stiu ce sa ma mai fac cu Alice pentru ca nu vrea sa manance mai nimic. Mananca mai putin decat Andrei cantitativ, si nici nu mananca prea diversificat....

Super tare ! Cine s-ar fi gandit atunci ca Alisuca mea o sa ajunga la 9 ani sa aiba 139cm inaltime si 43 kg ?

Acum a picat in partea cealalta si trebuie sa o tin la regim ras
shirel
Scris: Wednesday, August 25, 2010 10:06 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
AdrianaC wrote:

Super tare ! Cine s-ar fi gandit atunci ca Alisuca mea o sa ajunga la 9 ani sa aiba 139cm inaltime si 43 kg ?

Acum a picat in partea cealalta si trebuie sa o tin la regim ras

ras Exact acuma citeam si eu mai sus dialogul vostru tu si Cristy si ma gandeam cine nu manca bine Alice sau Andrei ,nu am prea inteles dar ma gandeam si zambeam in gandul mmeu Vai Adriana uite cum iti faceai tu griji degeaba si de obicei noi mamele ne ingrijoram cand este vorba de mancare si uite-o acum sic ras pusa la regim .Cred ca surprize de astea voi avea si eu cu Oshry fiindca stii cum ajung sa mananci baieti la un moment dat!hohot
Fluturas
Scris: Wednesday, August 25, 2010 10:55 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 11/22/2006
si noi avem "probleme" cu karina,dar nu ca nu mananca ci mananca foarte mult.de multe ori nici nu mai stiu cum sa o opresc,incontinuu ar manca ceva.e mult mai plinuta decat darius,care e numai carne si os
delfinasa
Scris: Wednesday, August 25, 2010 11:12 PM
Nivel

Inregistrat: 2/13/2006
Adu-o pe la noi putin, poate se molipseste si Karina mea de la ea si scapati de problema hohot. A mea e piele si os, ne rugam de ea sa manance macar ce-i place din categoria mancare, ca la dulciuri si snackuri infuleca cu amandoua mainile angry. Chiar sunt curioasa daca a mancat ceva azi la scoala, ca ieri mi-a venit cu pachetul inapoi, doar banana a mancat-o disputa1.
oanamaria
Scris: Thursday, August 26, 2010 9:27 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 4/22/2009
Apropos de mancat sau nemancat ce am vazut acum in vacanta m-a ingrozit.
Mai exact copilasi de 2-4anisori supraponderali obligati de parinti sa pape tot si aveau in farfurii mai multa mancare ca mine.Bine ca si mamica inconstienta era obeza .Nu inteleg cum unii isi nenorocesc copiii cu supra-alimentarea .
In fine ca sa nu fiu off-topic Stefan mananca cat ii trebuie ,daca refuza nu insist sub nici o forma.Prefer sa-i dau un iaurtel sau un fruct in compensatie daca mi se pare ca nu a mancat suficient.
Fluturas
Scris: Thursday, August 26, 2010 9:55 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 11/22/2006
oanamaria,eu trebuie sa ii zic ca "ii pusca" burta nu sa o oblig.mananca si dulciuri,dar prefera o farfurie de supa in loc de o prajitura(de exemplu).hai sa va zic ce a facut duminica,de ziua lui lukas.stateam la masa,am mancat supa,felul doi si a venit randul la tort.totul normal,ca vrea si ea,mesteca acolo in tort cu lingurita si deodata se ridica si pleaca de acolo.cand merg sa vad ce face,domnisoara mea manca supa cu polonicul direct din oala.cat am mai ras atunci.de multe ori nici nu stiu cum sa reactionez si sa o fac sa inteleaga ca nu e bine sa manance atata
delfinasa
Scris: Thursday, August 26, 2010 11:08 PM
Nivel

Inregistrat: 2/13/2006
M-ai facut sa zambesc, Fluturas. Mi-o si inchipui pe Karina catarata pe scaun si aplecata sa pape supa din polonic -un instrument pe care banuiesc ca nu-l testase sic ras.
oanamaria
Scris: Friday, August 27, 2010 7:43 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 4/22/2009
Fluturas hohot ce dulce!
Situatia pe care o prezentam eu era parinti care isi obligau copiii supraponderali sa ,,pape tot''.
shirel
Scris: Friday, August 27, 2010 8:47 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
Fluturas ,ce am mai ras!Scumpica foc Karina.Eu cred ca ma iau de mana cu Delfineasa sic si ai mei copii sunt scheletici si mananca totul facand selectie Eden vegetariana si Oshry numai dulce daca se poate dar problema este ca nu se poate nu primeste .In schimb eu nu-i stresez deloc fiindca mananca totusi cat de cat si stiu ca vor ajunge la o varsta cand vor manca de toate!alcool ras sic
koko2008
Scris: Friday, August 27, 2010 9:03 AM
Nivel

Inregistrat: 1/11/2009
Eve a fost o mancacioasa de mica. Acum nu trece o zi fara sa pape ciorbita. Daca nu i dau ma cearta si se apuca ea sa gateasca.
bulinutza
Scris: Friday, August 27, 2010 10:06 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/14/2007
Mai, dragelor...revenind la topic...Copilul meu e in greva!!! Nu mai vrea sa pape nimic si eu ii fac numai bunatati.

Ex de azi:

10.00 - banana+para+3 biscuiti - a mancat 120ml cu mare scandal
14.00 - dovlecel, cartof, cateva frunze de patrujel fierte si mixate + ou + iaurt - NU a mancat mai nimic. A trebuit sa-i dau lapte si a papat doar vreo 100mlplans plans plans
18.00 - mamaligutza cu branza si iaurt - NU a mancat decat vreo 2-3 linguritze..cu scandal...am completat cu lapte vreo 120mlbanghead banghead banghead
Laptele de dimineatza si seara variaza intre 120-180ml...uff uff uff

Nu mai stiu ce sa-i fac de mancare, in fiecare zi ii fac tot felul de retete. Unele chestii pe care le manca, acum nu le mai papa, asa ca sincer NU STIU ce-i place si ce nu...plans plans plans

Am reinceput sa-i dam Fe si Polyvital si am facut o programare la pediatru pe vinerea viitoare.

Aaaaaaaaaaaaa!!!!! Ce e mai important: Alexandra NU luat deloc in greutate in ultimele 4-5 sapt. A crescut 3 cm, dar n-a luat niciun gram. In rest, e foarte activa, nu sta o clipa locului...nu inteleg de unde are atata energie!!sorry1

Vreo sugestie???

Pana acum nu-i completam cu lapte pranzul. Cat manca, manca...acum i-am dat lapte..nu mai stiu ce sa fac...plans plans plans plans nervi nervi nervi nervi
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.