nu vine ciclul....help!!!
Subiectul anterior · Subiectul urmator
vladiana
Scris: Tuesday, January 29, 2013 11:33 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 7/9/2012
din cauza fobiei mele de a nu cumva sa fiu insarcinata , mi-am facut aseara un test de sarcina.a doua liniuta a iesit aproape invizibila dar totusi se vedea un pic.am facut un sure check.pe prospect sci ca dc se face testul pana la 8 saptamani de la nastere sau de la avort, poate da un rezultat fals pozitiv datorita hormonului HCG prezent in organism.oricum sunt mai linistita, deoarece cand eram cu adevarat insarcinata a doua liniuta s-a vazut ca prima, adica de un rosu intens, acum se vedea fff pal si a aparut la mult timp dupa ce am facut testul , pe cand de cealalta data a aparut in primele secunde.cred ca asta este, inca mai exista hormon de sarcina in organism.ce ziceti??
vladiana
Scris: Monday, February 4, 2013 7:50 AM
Nivel

va rog frumos sa-mi raspundeti dc puteti..spune-ti-mi la ce perioada dupa avort dispar simptomele sarcinii?am 2 saptamani de atunci si simt inca fulgeraturi prin sani, ma trezesc dimineata cu durere de spate groaznica care trece dupa ce incep sa merg..., uneori simt ca ametesc..oare toate aceste simtome mi le fac eu din cauza ca ma tot gandesc acolo?am fost la o saptamana la control si a zis ca e bine, ca nu sunt insarcinata dc de asta imi fac griji, mi-a aratat steriletul si uterul gol, zicand ca nu este nimic in uter si nici pe peretii lui.nu sunt nebuna credeti-ma, dar cred ca sunt obsedata...pana si sotul meu imi zice ca sunt obsedata ca ma gandesc ca inca as mai putea fi, nemaiavand nici un contact sexual d atunci.mi-e frica sa fac iar un test de sarcina ...dc iese pozitiv??la o saptamana de la chiuretaj am facut unul si a doua liniuta se vedea fff slab, dar era acolo.cat timp mai este hcg in organism?nu stiu ce sa fac sa ma linistesc...va rog sfatuiti-ma!!!multumesc
roxinthya
Scris: Monday, February 4, 2013 7:56 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 11/10/2009
e posibil sa nu te fi chiuretat bine si sa fi tot insarcinata
au mai fost cazuri, mai fa-ti un test
vladiana
Scris: Monday, February 4, 2013 8:15 AM
Nivel

dar am fost la control dupa o saptamana si a zis ca nu se vede nimic in utercry , cum sa mai fiu insarcinata???nu mi-e greata, nu mi-e rau...cum asa??nu ar fi trebuit sa se vada?dc la chiuretaj am avut un nr de saptamani si s-a vazut , dupa inca o saptamana unde a disparut embrionul??nu ar fi trebuit sa fie mai mare si sa s vada mai bine??
kali
Scris: Monday, February 4, 2013 8:23 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Tocmai ti-ai raspuns singura...
aurishta
Scris: Monday, February 4, 2013 8:24 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/2/2011
Daca ai fost la control, stai linistita si asteapta cu rabdare sa regreseze simptomeleras
vladiana
Scris: Monday, February 4, 2013 9:57 AM
Nivel

acum am fost la farmacie sa-mi iau un test de sarcina, de fapt 2 .am facut unul si a iesit negativ.sapt trecuta luni am facut unul si a doua liniuta s-a vazut f slab.azi s-a vazut doar linia de control...in rest alb.m-am linistit putin.maine dimineata , cu prima urina mai fac unul.insa daca ar fi fost vorba inca de sarcina, cred ca si asta ar fi iesit pozitiv, nu?ar fi vorba de saptamani de sarcina si nu despre intarziere, ca sa nu dea corect, nu??
va multumesc pentru raspunsuri si pentru rabdare si intelegere..
Anelise
Scris: Monday, February 4, 2013 11:22 AM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
Era normal sa se mai vada, la fel cum e cat se poate de normal ca acum sa nu mai iasa nimic. Stai linistita! Nu mai e sarcina...
vladiana
Scris: Monday, February 4, 2013 11:37 AM
Nivel

multumesc..nu stiti cat ma linisteste sa aud astfel de pareri...ma rog, cred ca asta e si adevarul...nu ca asa as vrea eu sa fie..este insa posibil sa fiu la ovulatie??am nist scurgeri albicioase groase..si ma dor spatele(salele)de numa, ca si inainte de ciclu...
Anelise
Scris: Monday, February 4, 2013 11:42 AM
Nivel

Poate fi si ovulatie, dar cred ca oricum organismului ii trebuie un timp sa se refaca. Ca sa te linistesti 100% mai poti merge o data la inca un medic. angel Noi aici doar ne dam cu parerea...
vladiana
Scris: Monday, February 4, 2013 12:35 PM
Nivel

voi face maine dimineata inca un test..sper sa iasa ca si cel de azi, adica negativ..dc era ceva iesea si cel de azi altfel, nu?ca in mintea mea se presupune ca nu s-a dus sarcina..dc era asa, cred ca ar fi iesit si asta pozitiv...de alta sarcina nu poate fi vorba, neavand relatii in acest timp de 2 sapt de la chiuretaj..doamne ajuta sa iasa negativ, negativ ca altfel simt ca imi pierd mintile de la atata stres.si am doi copii de crecut!
Anelise
Scris: Monday, February 4, 2013 12:58 PM
Nivel

Eu sunt gata sa pun pariu ca va iesi negativ 100%. La celalalt care ai spus tu ca se vedea palid a doua liniutza era normal. Era la scurt timp dupa. Banuiesc ca nu e ca si cum apesi pe un buton si gata. Nu am facut niciodata intrerupere, dar am avut parte de avort spontan si la fel se intampla. Primul test pozitiv, apoi la cateva zile ieseau tot mai palide. Pentru mine era semn clar ca sarcina nu se dezvolta din moment ce hormonul secretat de organism scadea in loc sa creasca. pale Si asa era. In scurt timp aveam parte de dureri groaznice de spate si burta si se intampla ceea ce nu-mi doream de fapt...
vladiana
Scris: Monday, February 4, 2013 2:07 PM
Nivel

imi pare rau pt tine...tu esti tocmai opusul meu..iti doreai un bebe.dar las ca va fi bine si va veni el..nu stiu cum este avortul spontan..n-am trecut prin asta..dar cred ca este groaznic pentru cele ce-si doresc un copil.adica tu cum ti-ai dat seama ca ai trecut printr-un avort spontan?nu ti-a venit ciclul, ti-ai facut test, a iesit pozitiv, si apoi...din ce in ce mai putin pozitiv??de ce l-ai repetat?ti-ai dat seama ca ceva nu e ok?doamne prin cate trebuie sa trecem noi...femeile!!iti dau vesti in leg cu testul de maine...inca ceva, oare de ce cand imi strang mameloanele iese cate o picatura de lichid incolor?eu prin asta mi-am dat seama ca sunt insarcinata inainte de a face testul..ca mi-a iesit ceva din sfarcuri.stiam de la sarcinile anterioare.acum, probabil si eu gresesc ca le tot strang(stimulez)dar din cauza obsesiei mele tot voiam sa veific dc mai vine ceva.poate si asta va disparea cu timpul...offf nici nu mai stiu ce sa cred!!
silviasylv
Scris: Monday, February 4, 2013 2:38 PM
Nivel

Inregistrat: 10/18/2012
se numeste stare de desgravidie daca zici ca ai facut de curand un chiuretaj.corpul tau pana la aparitia menstruatiei o sa elibereze in continuare hormonii de sarcina.poti sa stai linistita este ceva foarte normal.prietena mea cea mai buna la fel a patit credea ca inca este insarcinata...cand i sa explicat de fapt cum sta lucrurile sa linistit...
vladiana
Scris: Monday, February 4, 2013 2:48 PM
Nivel

multumesc pentru raspuns...sunt intr-adevar foarte stresata ca nu mai dispar simptomele, singurul care m-a linistit a fost testul facut azi, care a iesit negativ..comparativ cu celelalte pe care le-am facut si au iesit pozitive(cand am aflat ca sunt insarcinata) si unul dupa o saptamana de la chiuretaj care a iesit ff slab pozitiv(adica a doua liniuta se vedea foarte sters), iar cel de azi(la 2 saptamani de la chiuretaj) a doua liniuta nu a mai aparut.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.