nu vine ciclul....help!!!
Subiectul anterior · Subiectul urmator
vladiana
Scris: Monday, January 21, 2013 2:18 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 7/9/2012
nu, nu pot vedea mesajul si nu pot raspunde neavand 50 de mesaje postate.cum sa fac?
vladiana
Scris: Monday, January 21, 2013 2:27 PM
Nivel

am reusit sa vad mesajul.tu esti bine intentionata, si ai f mare dreptate, insa cum am zis nu ma voi razgandi de aceasta data si sper sa nu mai fie o alta data cand sa fiu pusa in ac situatie.sotul meu are aceeasi parere ca si mine.Nu voi pastra copilul, si nu voi mai trece prin asa ceva , cu riscul de a nu mai face sex niciodata.s-a intamplat, NU AM VRUT, deci probabil greseala sau pacatul nici nu stiu cum sa-i zic, nici nu sunt ale mele si a sotului , ci a medicului care nu a pus bine steriletul, sau o ironie a sortii.Nu sunt nici prima nici ultima care face asa ceva, nu-mi place deloc dar asta este.
vladiana
Scris: Tuesday, January 22, 2013 5:54 PM
Nivel

am fost azi fetelor.am facut ceea ce cred eu in momentul de fata ca e cel mai bine, adica chiuretaj.n-a fost prea placut dar a trecut, si incerc sa uit.sa ma ierte D-zeu asta imi doresc.va doresc numai bine.
aurishta
Scris: Tuesday, January 22, 2013 9:35 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/2/2011
plans plans plans
Adina
Scris: Wednesday, January 23, 2013 11:29 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 4/19/2012
Offf...
ligia27
Scris: Wednesday, January 23, 2013 12:44 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/13/2010
angry cry
d@n@
Scris: Wednesday, January 23, 2013 2:13 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 1/5/2013
Sonya eu am fost diagnosticata cu dismenoree secundara tot datorita administrarii de anticonceptionale,am luat si Duphaston si muuuuulte altele si m-am pricopsit cu hirsutism de la asta.Am nascut dupa 5ani de la intreruperea anticonceptionaleleor si 2 ani dupa ce renuntasem la orice tratament.Renuntasem sa mai sper ca voi fi mama.eu zic sa nu iei dupa capul tau pastile si mai bine du-te la medicul tau.Eu am avut perioade in care mergeam de 3-4 ori pe luna la dr.De reglat menstruatia nu se regleaza niciodata si acum cand fetita mea are 7,5 ani imi vine la 35-45 zile.Imi perioada tratamentului cu Duphaston imi venea la 6luni.banghead
Vladiana, stiu prin ce treci, inteleg punctul tau de vedere,cu Dumnezeu inainte!
vladiana
Scris: Thursday, January 24, 2013 8:26 AM
Nivel

fetelor, cand dispar greturile dupa chiuretaj?adica nici nu stiu dc le pot numi greturi, durere de stomac mai bine zis, dupa fiecare masa.nu-mi trece decat dupa no-spa.si inca ceva, eu dupa chiuretaj am sangerat doar 1 zi si ceva putin a doua zi.este bine?credeam ca trebuie mai mult.ma gandesc ca ar putea fi si de la antibioticul pe care mi l-a dat pt 6 zile de doua oripe zi.imi fac tot felul de scenarii in mintea mea, cum ca oare a facut bine dr chiuretajul, de ce inca mi rau, cand trec toate astea si sa revin la normal???
kali
Scris: Thursday, January 24, 2013 8:45 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Vladiana, multa sanatate!! Cel mai bine e sa discuti cu medicul tau pentru ca fiecare organism poate reactiona diferit deci noi nu ne dam seama care sunt limitele normalului.

Mie mi s-au facut 3 chiuretaje dupa 3 avorturi spontane, insa dupa niciunul nu am avut dureri de stomac si stiu sigur ca sangerarea a tinut zile bune.
Ana
Scris: Thursday, January 24, 2013 3:31 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 11/9/2008
vladiana wrote:
cat de mare e pacatul acesta.Dar ma voi ruga, ma voi ruga la D-zeu sa ma ajute si sa ma ierte.
crezi ca te va mai ierta?pai cum daca asta e una din cele 10 porunci care nu ai voie sa le incalci..."SA NU UCIZI"..
nu am cuvinte,poate de aia ai ramas gravida chiar daca totusi ai avut in corpul tau instalat o prostie,poate acest copilas trebuia sa se nasca.pale

Oricum fiecare face cum considera in familia sa dar in urma la ceea ce facem vom raspunde odata...
vladiana
Scris: Thursday, January 24, 2013 3:58 PM
Nivel

Ana,nu inteleg de ce-i judeci pe altii daca nu stii problema??esti pusa aici sa critici sau sa raspunzi la intrebari?ce te doare pe tine ce fac altii?eu sunt cea care va da socoteala, si nu TIE, ci altcuiva.vezi-ti de lungul nasului si nu te baga in problemele si necazurile altora!si nu, NU CRED ca acel copilas trebuia sa se nasca!!!
Ana
Scris: Thursday, January 24, 2013 4:31 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 11/9/2008
Da draga mea la urma am si scris ca fiecare da socoteala pentru ceea ce face in familia sa.(binenteles ca nu mie imi vei da socoteala)este un forum public asa ca pot spune ceea ce cred si gandesc.
Nu am spus-o din rautate si nu cred ca venirea unui copil intr-o casa e necaz si probleme,offff.

imi retrag cuvintele daca te-au deranjat atat de mult.
Roxie
Scris: Thursday, January 24, 2013 5:01 PM
Nivel

Inregistrat: 8/1/2007
vladiana wrote:
Ana,nu inteleg de ce-i judeci pe altii daca nu stii problema??esti pusa aici sa critici sau sa raspunzi la intrebari?ce te doare pe tine ce fac altii?eu sunt cea care va da socoteala, si nu TIE, ci altcuiva.vezi-ti de lungul nasului si nu te baga in problemele si necazurile altora!si nu, NU CRED ca acel copilas trebuia sa se nasca!!!

Daca acel copilas a aparut acolo in ciuda eforturilor tale de a-i impiedica aparitia, atunci poti sa fii sigura ca Cineva hotarase ca trebuia sa se nasca.
Ania
Scris: Thursday, January 24, 2013 5:13 PM
Nivel

Inregistrat: 10/23/2006
sincer imi pare rau pt decizia luata.
sa nu intelegi gresit , nu te judec , doar imi pare rau pt ca nu stii cum ar fii putut sa fie.
eu am pierdut un bebe si mereu ma gadesc la ce ar fi putut sa fie . dar din ferici am 2 copii

iti urez sanatate si iubire multa pt cei 2 copii care ii ai acasa

ligia27
Scris: Thursday, January 24, 2013 5:49 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/13/2010
vladiana nu stiu care sunt simtomele dupa chiuretaj ,dar incearca sa te tii cat mai tare.
nu stiu cum esti acum : slabita, abatura, usurata, suparata, dar nu uita ca sufletul tau are nevoie de alinare ,mangaiere , de ceva care sa te imbarbateza. Trebuie sa fii tare pentru ceilalti doi copii acasa.
multa sanatate si Dumnezeu sa te Binecuvanteze. o zi buna.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.