Nivel: Membru
Inregistrat: 7/9/2012 Mesaje: 40
| multumesc.multa sanatate va doresc si eu!! |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| fericito! mie dupa 3 luni si am alaptat pina la 28 de luni! |
|
| rost sa fii noroc sa ai asa si eu |
|
| buna!am o mare probl,sunt dereglata hormonal de knd ma stiu,am luat pilule vreo 4 ani iar d vreo 5 luni le-am lasat pt k o sa vreau un bebe in vreo 2 ani.Am f diagnostikta q amenoree secundara,mi s-a dat Duphaston 5 zile,2p/zi,am luat doar o zi,adik 2p si mi-a venit menstruatia,iar luna asta iar mi-a intarziat 7 zile,dar e ceva "normal" la mine.Ce ar trebui sa fac,sa iau din nou duphaston k sa-mi provoace menstruatia?Multumesc! |
|
| Sonya, cel mai bine mergi la medic. Nu lua medicamente fara sa ai un control inainte. Din ce ai scris, rezulta ca vrei sa ai un copil. Poate Dumnezeu tia anticipat putin planurile, mergi si fa un control ginecologic sau fati un test saptamana care vine.
|
|
| Tocmai mi-am faqt un test si a iesit negativ...la control am f luna treqta si mi-a dat duphaston 5 zile dar am luat doar o zi si mi-a venit..credeti k ar fi trebuit sa le iau p toate?mi-a mai recomandat doctorul gineco si Gynease pt reglare,dar nu vad nici un rezultat deokmdata...ink nu m-am reglat,iar imi intarzie luna asta?c e d faqt? |
|
| Stie cineva vreun inlocuitor pt Gynease?(reglare CM)k nu-l gasesc nikieri in farmacii si nici p net.Multumesc! |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/25/2008 Mesaje: 433
| Nu stiu de ce reactionezi asa, daca ar fi stiut cineva de pe forum raspunsul la intrebarea ta sunt sigura ca ti-ar fi raspuns. Totusi nu crezi ca ar trebui sa suni si sa-l intrebi chiar pe medicul tau? El e cel mai in masura si direct responsabil de tratamentul tau. Multa sanatate! |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/2/2012 Mesaje: 2102
| Sonya.. nu inteleg de ce reactionezi asa...! Aici nimeni nu-i doctor, lumea da sfaturi, eventual povesteste prin ce a trecut. Nu prescrie retete si nici nu emite nimeni pareri avizate si logic daca nimeni nu s-a confruntat cu o asemenea problema, cine sa-ti raspunda?? Mai ales ca foarte multe fete, mamici sunt in vacanta! Cel mai bine intreaba doctorul..spune-i ca n-ai gasit respectivul tratament,cu ce-l poti inlocui, spune-i tot ce se intampla, altfel cum sa stie el ce reactii ai avut la tratamentul prescris?! "Iesirea" asta a ta este din cauza nelinstitii tale, dar si din cauze hormonale! Multa sanatate! |
|
| doamne, nu pot sa cred ca mi se intampla tocmai mie asa ceva...am facut 2 teste de sarcina...ambele pozitive....sunt disperata....am vorbit cu dr si mi-a zis ca este posibil sa fie sarcina, ca ar fi alunecat steriletul si bla, bla-uri.Cert este ca marti trebuie sa merg sa fac avort.am 2 copii si tocmai in ideea de a evita situatii de genul asta , mi-am montat steriletul cel mai scump, de aur....si uite ce patesc.Nu pot sa mananc, nu pot dormi, plang intruna, nu doresc nimanui asa ceva..asta este, de frica imi e frica, nu stiu cum e un chiuretaj...dar trebuie sa trec peste.va multumesc ca m-ati ascultat stie cineva cam cat timp dureaza un chiuretaj?doare?am vb cu dr si mi-a zis ca dureaza in jur de 5 minute, asa sa fie, sau mi-a zis sa nu ma sperie?nu mai vreau inca un copil pentru ca avem deja 2, iar toata chestia asta a fost pur si simplu un ghinion al meu, pentru ca nu mi s-a mai intamplat sa raman gravida cu sterilet.am avut unul 3 ani de zile fara nici o problema si doar cand l-am scos am facut al doilea copil.nu stiu cum pot fi asa ghinionista.marti am programare la medic, mi-e foarte frica, am trecut peste doua nasteri normale insa parca de chiuretaj mi-e groaza.stie cineva?cat dureaza si cat de tare doare cu anestezie locala(asa mi-a zis ca face)?? si cat timp trebuie sa raman la cabinet dupa chiuretaj?de ce a zis medicul ca toata procedura dureaza aproximativ 5-10 minute, dar ca mai trebuie sa raman acolo cam 15-20 minute dupa aceea pentru ca imi face anestezie locala...ce se poate intampla??
|
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| Vladiana decizia este a ta.Sa iti raspund strict la intrebare.Dureaza 5-10 minute.Chiar daca ai anestezie locala simti ceva.Depinde si de medicul care face.Oricum mai sunt si accidente neplacute la un chiuretaj.Am fost si eu chiuretata cand am avut o sarcina oprita in evolutie. |
|

Inregistrat: 3/13/2010 Mesaje: 1340
| vladiana un copil e o binecuvantare de la Dumnezeu. NU fa asa prostie. Ai doi copii acasa, langa ei mai poate trai inca un suflet . Ti-ai pus problema PACATULUI? TE-AI gandit ca cei doi copii ar putea ramane doar cu tata din cauza unei idee prostesti? Ai sa poti trai cu ideea ca ai facut o crima, ca copilul plangea in pantecul tau ,iar tu cu cruzime l-ai scos afara. roagate la D-zeu sa te ajute sa te poti impaca cu ideea ca vei mai avea un copil,sa iti dea sanatate sa il poti creste, Si eu ca tine am doi copii ,unul de 4 ani jum si unul de 8 ani jum dar pentru mine inca un copil ar fi o mare bucurie, o mare realizare. Te-ai gandit ca pentru fapta ta, de a face un chiuretaj, DUMNEZEU ti-ar putea intoarce spatele si iti va fi din ce in ce mai greu, vei avea mai putin noroc , ceilalti copii vor fi mai bolnaviori. TE ROG NU FA ACEST PAS. MAI GANDESTETE O DATA PENTRU TINE SI PENTRU FATUL DIN PANTECUL TAU. Eu stiu ca vei spune ca iti va fi greu, dar pentru 5-10 min vei ramane cu o durere adanca in suflet si un pacat foarte mare, dar DUMNEZEU sigur iti va da putere sa il cresti. Tu te-ai gandit cum se face chiuretajul? Te_ai gandit prin ce trece acel fat in momentul in care TU IL VEI DA AFARA? sotul tau ce PARERE are? mai astept sa vad ce vei face , dar te rog mai gandestete. TE ROG. |
|

| http://www.youtube.com/watch?v=9BdNaa4Th4Y |
|
| ligia 27, te rog sa ma crezi ca nu mi-e usor.noi nu mai vrem alti copii...cred in DUMNEZEU cu toata puterea mea si ma rog la EL sa ma ajute sa trec de acest moment.Nu am sa aleg sa pastrez copilul pentru ca aceasta sarcina nu a fost planuita deloc, dimpotriva, cum reiese din ce am scris, am facut tot posibilul sa nu mai raman insarcinata...dar la asa ceva chiar nu ma asteptam...sa raman gravida cu sterilet.in perioada cand am ramas, am facut si varicela, am luat o groaza de medicamente nestiind ca sunt insarcinata, insa repet, si daca nu a fi fost toate astea, nu as alege sa pastrez copilul.stiu ca unii ma vor judeca aspru, sau poate vor intelege, eu insa ma rog la D-zeu sa ma ierte si sa ma ajute sa trec peste asta.tot ce vreau este sa treaca ziua de maine si sa uit totul.multumesc pentru cuvintele frumoase, insa acum nimeni, si nimic nu ma va face sa ma razgandesc.sunt suparata, foarte suparata, de ce tocmai mie sa mi se intample una ca asta, probabilitatea era prea mica si uite, uite peste ce trebuie sa trec, platesc o groaza de bani pe un sterilet cu fir de aur crezand ca e cel mai bun, si acum trebuie sa mai platesc o groaza de bani pe chiuretaj, cu toate ca nu ma intereseaza banii pe cat de tare ma doare , cat mi-e de rusine si cat de mare e pacatul acesta.Dar ma voi ruga, ma voi ruga la D-zeu sa ma ajute si sa ma ierte. |
|

| vladiana ti-am trimis un PM. POTI RASPUNDE? |
|
|