Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| catalina_sweety wrote:E problema mea, unde si cum stau. Si daca voua nu va convine nu va bagati.
A deci nici tu nu negi? In cazul asta ar trebui sa mai citesti regulamentul! |

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Helooooooooow,voi cele mature ce s-a intamplat ?Lasati fiecare sa faca si sa procedeze asa cum sunt obisnuite.Voi trebuie sa fiti un exemplu de maturitate si de intelingentza nu sa va aliniati in acelasi rand cu cele care vi se par minore sau cum le credeti voi!Ce a iesit dintr-un subiect foarte delicat a unui copil cu o boala de piele.,eu va spun la toate cred ca ati mes putin c-am departe!!Inchiderea topicului acesta ar fi o decizie mult mai importanta decat cautand un vinovat in toata aceasta poveste! |
 Nivel: SMARALD
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| nu ma prea intereseaza persoana si nici subiectul,de cand a aparut pe forum am incercat,cat am putut,sa ii dau pace,dar ce-i prea mult e prea de tot vreau doar sa spun ca postarile Ioanei nu mi se par potrivite cu cele ale unei persoane mature,cum e cea din poza de la avatar,deci,Ioana/Andreea,avand in vedere ca esti minora,da,poti cere Adrianei sa-ti stearga contul. din punctul meu de vedere bubele pot sa nici nu existe,poate sunt poze luate de pe net doar asa,de dragul de a deschide un subiect nou. |