NU stiu ce sa fac
Subiectul anterior · Subiectul urmator
catalina_sweety
Scris: Thursday, October 21, 2010 8:49 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
E problema mea, unde si cum stau. Si daca voua nu va convine nu va bagati.
raly
Scris: Thursday, October 21, 2010 8:52 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 12/17/2007
catalina_sweety wrote:
E problema mea, unde si cum stau. Si daca voua nu va convine nu va bagati.

A deci nici tu nu negi?uff uff In cazul asta ar trebui sa mai citesti regulamentul!sorry sorry
catalina_sweety
Scris: Thursday, October 21, 2010 9:02 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Ba da am negat, si inca neg.
Mi se pare normal sa aveti o parere despre mine, si eu una despre voi. Dar eu nu mi le exprim direct.
shirel
Scris: Friday, October 22, 2010 8:08 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
Helooooooooow,voi cele mature sic ce s-a intamplat ?Lasati fiecare sa faca si sa procedeze asa cum sunt obisnuite.Voi trebuie sa fiti un exemplu de maturitate si de intelingentza nu sa va aliniati in acelasi rand cu cele care vi se par minore sau cum le credeti voi!Ce a iesit dintr-un subiect foarte delicat a unui copil cu o boala de piele.,eu va spun la toate cred ca ati mes putin c-am departe!!Inchiderea topicului acesta ar fi o decizie mult mai importanta decat cautand un vinovat in toata aceasta poveste!
ioana0023
Scris: Friday, October 22, 2010 8:22 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/24/2010
Eu nu vreau sa ma cert cu nimei, dar va spun:
daca voua nu va convine prezenta mea aici, o sa-i spun Adrianei, sa-mi stearga contul.
Mela
Scris: Friday, October 22, 2010 2:37 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 11/19/2006
nu ma prea intereseaza persoana si nici subiectul,de cand a aparut pe forum am incercat,cat am putut,sa ii dau pace,dar ce-i prea mult e prea de tot sic vreau doar sa spun ca postarile Ioanei nu mi se par potrivite cu cele ale unei persoane mature,cum e cea din poza de la avatar,deci,Ioana/Andreea,avand in vedere ca esti minora,da,poti cere Adrianei sa-ti stearga contul.
din punctul meu de vedere bubele pot sa nici nu existe,poate sunt poze luate de pe net doar asa,de dragul de a deschide un subiect nou.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.