NU stiu ce sa fac
Subiectul anterior · Subiectul urmator
dari
Scris: Thursday, October 21, 2010 10:20 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 12/27/2009
Of,of,of!uff
oanamaria
Scris: Thursday, October 21, 2010 10:25 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 4/22/2009
Ioana tu ai incercat sa o ajuti.Acum tine de ea si daca nu are timp sa merga la farmacie pentru copilul ei ........sorry
ioana0023
Scris: Thursday, October 21, 2010 10:58 AM
Nivel

Inregistrat: 3/24/2010
Insfarsit o veste cat de cat buna, am sunat-o si a zis ca se duce la doctor, sambata, caci este libera si ea si nici Georgiana nu este la scoala. O sa o intreb ce diagnostic i-a dat dermatologul.
bulibuli
Scris: Thursday, October 21, 2010 11:03 AM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 3/17/2008
am mutat subiectul la Dermatologie, ca era la Bolile copilariei si nu are legatura..
totusi nici la farmacie nu cred ca are ce-i face, intai sa mearga la dermatolog sa ii ia proba, sa se uite la lampa fluorescenta, sa-i puna un diagnostic corect si sa-i recomande ceva..
ioana0023
Scris: Thursday, October 21, 2010 11:07 AM
Nivel

Inregistrat: 3/24/2010
Multumesc buli, ca ai mutat topicul!
vanina
Scris: Thursday, October 21, 2010 11:52 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 12/19/2008
Ce subiect urat sorry
Cum poti sa pui discutiile private pe un forum public? Si sa barfesti asa direct?!?
Poate femeia respectiva nu are bani sa se duca la doctor sau la farmacie.
Si nu mi se pare asa de grav. Baietelul meu a avut eczeme mult mai grave, pe care le-am tratat singura mult mai bine decat doctorii la care am fost, sincer!!!
...
Si nu cred ca se observa asa tare din prima luna, de ce ziceti ca e inconstienta?

madanuta
Scris: Thursday, October 21, 2010 12:06 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 6/26/2007
sorry Nici mie nu mi e pare normal si m-as supara rau ca vreuna din fetele cu care discut pe mess sa puna discutia noastra pe forum. Daca doresc, fac eu public subiectul.sorry
Apoi, nu te duci la dermatolog, dupa ficare bubita care iti apare. Eu am psoriazis si va spun sincer ca se schimba felul in care arata de la o zi la alta. De exemplu, seara era albicioasa zona, iar noaptea m-am scarpinat inconstient si a doua zi era rosie.uff uff uff
Aici, chiar e vorba de un copil, care, cu siguranta nu lasa bubitele in pace.
O sfatuiesc pe mamica sa incerce cat mai multe remedii naturiste.
bulibuli
Scris: Thursday, October 21, 2010 1:52 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 3/17/2008
ma bucur ca a decis sa mearga sa o vada un medic
shirel
Scris: Thursday, October 21, 2010 3:08 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
vanina wrote:
Ce subiect urat sorry
Cum poti sa pui discutiile private pe un forum public? Si sa barfesti asa direct?!?
Poate femeia respectiva nu are bani sa se duca la doctor sau la farmacie.
Si nu mi se pare asa de grav. Baietelul meu a avut eczeme mult mai grave, pe care le-am tratat singura mult mai bine decat doctorii la care am fost, sincer!!!
...
Si nu cred ca se observa asa tare din prima luna, de ce ziceti ca e inconstienta?

Uite aici iti dau dreptate ,fiecare procedeaza cum crede pentru copilul ei poate are ea motivele ei personale cine suntem noi sa o condamnam si mai ales ca este si o fata de pe forum!Pacat!
sousourel
Scris: Thursday, October 21, 2010 3:49 PM
Nivel

Inregistrat: 2/18/2006
ioana0023 wrote:

caty_m: in prima saptamana a piscato un tantar si s-a scarpinat, iar campeste 1 luna de scarpinaturi a inceput sa i se faca asa

Uneori asa apar si neurodermitele, pe un fond sensibil. La derma se poate ajunge cu bilet de trimitere. Nu e musai la privat. In general e si mai sigur asa.
koko2008
Scris: Thursday, October 21, 2010 6:23 PM
Nivel

Inregistrat: 1/11/2009
Stiti ce cred eu..ma tot abtin dar nu mai suport..cu riscul sa fiu expediata de pe forum voi spune.: fata asta Ioana, andreea sau cum o cheama si cu cealalta nu prea au ce face acasa si asa se mai deschide cate un subiect.oare Eu cred ca nu mama ci fiica e cea care sta pe forum..mai ales la jocuri. Ia ganditi va la concursul lui Buli "De jos in sus" ..a pus o poza cu drapelul si stema dinr-o scoala..oare . Plus multe postari care te duc cu gandul la un copil care nu are altceva de facut decat sa intervina intre niste femei mature. Asta e ce am avut de spus .cheers
raly
Scris: Thursday, October 21, 2010 7:59 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 12/17/2007
koko2008 wrote:
Stiti ce cred eu..ma tot abtin dar nu mai suport..cu riscul sa fiu expediata de pe forum voi spune.: fata asta Ioana, andreea sau cum o cheama si cu cealalta nu prea au ce face acasa si asa se mai deschide cate un subiect.oare Eu cred ca nu mama ci fiica e cea care sta pe forum..mai ales la jocuri. Ia ganditi va la concursul lui Buli "De jos in sus" ..a pus o poza cu drapelul si stema dinr-o scoala..oare . Plus multe postari care te duc cu gandul la un copil care nu are altceva de facut decat sa intervina intre niste femei mature. Asta e ce am avut de spus .cheers

Exact aceeasi parere sa stii ca o am si eu,am mai spus-o si la topicul cu "Sa recunoastem ochisorii",si vad ca nici ea nu a negat ca ar fi adevarat,eu una din toate postarile ei deduc acest lucru,e clar ca nu e mama ci doar fiica,care se plictiseste si nu are ce sa faca.Vad ca alte discutii in afara jocurilor nu o intereseaza!Asta in primul rand!Si in al doilea rand este foarte urat felul in care ai procedat cu expunerea unei conversatii peronale de pe mess pe un forum public,si de asemenea si poze!Daca voia putea chiar dansa sa le posteze!Oricum mie mi se pare povestea asta cu Ioana,Andreea,Sweety si Catalina cam cusuta cu ata alba.....nu stiu ce parere aveti voi!uff uff
Ana
Scris: Thursday, October 21, 2010 8:06 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 11/9/2008
Subscriu la ce a scris Koko si Ralyuff uff uff ...plus ca aceasta Catalina_swetty a intrat la concursul de miss sa o voteze pe Ioana dar aici ca se dezbate bubitele lui fiicasa nu intrafool fool
catalina_sweety
Scris: Thursday, October 21, 2010 8:37 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Buna seara,
Eu nu v-am reprosat niciodata, cat de imperfecte sunteti. Nimeni nu este perfect. Daca pe Ioana nu o intereseaza alte subiecte de pe forum nu e problema voastra. Daca eu nu am putut sa intru, si am rugat-o pe ea sa va ceara parerea, atunci daca ati vrut m-ati ajutat dac nu nu.
Eu nu am adus jignituri, si vorbe la adresa voastra ceea ce nici voi nu ar trebui sa faceti. Asa ca, cum si voi aveti dreptul sa imi reprosati anumite lucruri si mie mi se pare normal sa va reprosez. Si ca am votat-o pe Ioana la concurs, ce treaba are asta. Eu am vrut sa o votez pe ea.

sorry este un forum public, asa ca am voie sa-mi exprim opinia.
raly
Scris: Thursday, October 21, 2010 8:42 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 12/17/2007
catalina_sweety wrote:

Eu nu am adus jignituri, si vorbe la adresa voastra ceea ce nici voi nu ar trebui sa faceti.

Dar cine ti-a adus tie "jignituri"?In primul rand mai fata si tu ti-ai dat cu firma-n cap,daca sustii ca esti cine esti la varsta ta cred ca ar trebui sa stii ca cuvantul "jignituri" nici nu apare in dictionarul tarii noastre!Si stiti care e parerea mea?Andreea si Catalina .....la culcare ca e cam tarziu cu voi la ora asta,maine mergeti la scoala!
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.