Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/24/2010 Mesaje: 2383
| Fetelor, am vorbit cu catalina_sweety si mi-a trimis niste poze. Georgiana fetita ei, are niste bubite pe frunte, picior si pe degetele de la picioare . Ea nu poate intra fiindca are multa treaba si eocupata. M-am uitat si eu la poze, sincer ma cam sperie: Va pun si pozele...:
Aveti idee ce sunt ???? A spus ca i-a aparut m-ai intai o bubita mica, si apoi s-a marit.
Daca va-ti confruntat cu astfel de bubite, ce ati facut?? |
|
Inregistrat: 10/14/2007 Mesaje: 3780
| Offff...mie imi par cunoscute...
E posibil sa fie leziuni psoriaziforme...
Neaparat consult dermatologic...
Sananate fetitzei...
|
|
Inregistrat: 6/19/2009 Mesaje: 2349
| Cé alté sémné/simptomé mai aré??? (Scuzé pt é dar sunt pé laptlop...) |
|
Inregistrat: 11/2/2009 Mesaje: 1847
| Pare Psoriazis.Din nefericire arata ca leziunile soacrei mele.. |
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| sa mearga la medic cat mai repede ... multa sanatate!! |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| CRed ca cel mai bine e sa merga la medic.multa sanatate,sa ne zici ce are. |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Directia dermatolog pediatru! Noi ne putem da cu parerea, dar numai un doctor pune diagnosticul exact si-i da si tratamentul adecvat. Sanatate multa micutei!
Baietelul mare al unei prietene are rani exact asa ca in imaginile astea si se scarpina cand le face. Eu m-am speriat cand l-am vazut, mai ales ca tindea sa se scarpine pana-i dadea sangele. prietena zice ca are doar dry skin, nu e contagios si le face mai ales in anotimpul rece (cica are diagnosticul pus de un dermatolog), dar eu cred ca ea se fereste sa-mi spuna exact si face ori psoriazis, ori cine stie ce are, vreo ciuperca, ca mi-e si frica cand le face sa nu se ia la noi. |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Posibil sa fie eczema,urgent sa mearga la medic! |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Seamana a psoriazis. Ar trebui sa o vada dermatologul. |
|
| Am vorbit cu catalina, si a spus ca o are de 2 luni, mai inati i-a aparut o bubita apoi s-a scarpinat si s-a marit. I-am zis sa mearga la doctor. |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Aualeuuuu! Si de 2 luni a stat asa? |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Doamne de 2 luni? Ioana pai zi draga ca nu e normal,cum lasi copilul sa stea asa atata timp?este iesit din comun |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| chiar asa? Le are de 2 luni si inca n-a ajuns la doctor? un pic cam inconstienta mamica aceasta |
|
Inregistrat: 12/27/2009 Mesaje: 3468
| Doamne,le are de 2 luni si nu a mers la medic? Am avut si eu in urma cu 4-5 ani ceva asemanator si am mers de urgenta la medic iar acolo nu au stiut ce am,dadeau doar cu presupusul iar eu incepeam sa ma simt de la o zi la alta tot mai rau.Intr-un final am descoperit ca totul se tragea de la o intepatura de paianjen,iar dupa un tratament adecvat am scapat de acele bube urate |
|
| Fetelor, stiu ce e mult...eu m-am mirat cand a auzit ca de 2 luni. Pai lasi bietul copil asa. A inceract sa-mi explice ceva, dar nu prea am inteles, asa mi-a zis:
caty_m: in prima saptamana a piscato un tantar si s-a scarpinat, iar campeste 1 luna de scarpinaturi a inceput sa i se faca asa
Totusi sunt de 1 luna, si ea nu ea masuri. Eu i-am spus sa intrebe ceva la farmacie, la care mi-a reprosat: cand o sa am timp o sa ma duc. |
|
|