Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Buna.Am si eu o problema....micuta mea Carla,de 11 luni ziua este cel mai scumpic bebeu-mananca,doarme,se joaca......in schimb noaptea se trezeste cam de 3 uneori chiar 5 ori pe noapte sa pape laptic si sa se joace.....ce e de facut pt a evita trezirile de joaca din timpul noptii???ASTEPT RASPUNSURI DE LA VOI.PA |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/12/2008 Mesaje: 1309
| Edy are 1 an si 6 luni si inca se trezeste de 4 ori pe noapte ba ii pica suzi ba vrea lapte ba e intr-o pozitie ciudata de nu poate sa se mai intoarca inapoi.M-am obisnuit nu cred ca am ce sa ii fac. Se vor regla ei pina la urma. Cred. Cit doarme ea ziua>? |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 12/19/2008 Mesaje: 886
| Credca nu trebuie sa ii permiti joaca noaptea...ar trebui sa adoarma dupa ce mai papa lapte sau altceva. Nu trebuie sa aprinzi lumini, tv sau altele si sa vada ca si tu dormi. Al meu se trezeste si acum noaptea de cateva ori dar adoarme inapoi. S-a mai intamplat de vreo 3 ori sa se trezeasca in toiul noptii si sa se duca la tv dar asta s-a intamplat pt ca s-a culcat prea devreme. Pupici |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| am patit si eu cu Flavio cand ziua a dormit mai tot timpul si iata ca pe la 4 dimineata pana pe la 5 jumate nu avea somn ci chef de joaca incerca sa nu o culci multe ore pe zi,,,ppoate aceasta e cauza |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Carla cred ca deja a prins o obisnuitza prin faptul de a se trezi si juca noaptea poate prin faptul ca nu realizeaza diferentza dintre zi si noapte.Incearca ziua sa o culci mai putin timp si cu lumina zilei ,seara incearca sa-i faci un ritual cum ar fi baie ,joaca,papa inainte de culcare.Plus de asta incearca sa nu vorbesti aproape de loc cu el noaptea cand ea se trezeste maximul sa-i spui ca trebuie acum sa faci nani este noapte ,incearca sa nu o ridici din patutz numai in cazul in care este uda si sa nu aiba jucarii in jurul ei.Este vorba de o obisnuitza de care cu greu se poate dezvatza dar nu este imposibil.Asteptam vesti! |
|
| buna dragii mamici,sunt noua pe acest forum ,si fetita mea nu prea doarme noaptea de ex;se culca pe la ora 10 seara se mai trezeste pe le 1 noapte sau 2 ,iar dupa aia incepe din ora in ora vrea laptic ,mentionez ca,inca o alaptez multumesc |
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/6/2010 Mesaje: 4463
| poate nu se mai satura cu laptele, sora mea avea aceiasi problema cu nepotul meu, si i-a spus doctorita sa incerce cu lapte praf ca poate nu mai e destul de consistent laptele, apoi dupa ce ii facea lapte praf nu se mai trezea asa de des. |
|

| alis_nina wrote:buna dragii mamici,sunt noua pe acest forum ,si fetita mea nu prea doarme noaptea de ex;se culca pe la ora 10 seara se mai trezeste pe le 1 noapte sau 2 ,iar dupa aia incepe din ora in ora vrea laptic ,mentionez ca,inca o alaptez multumesc Bine ai venit scumpa mamica sa-r putea ca bebica ta sa nu se mai sature cu pieptul tau asa am patit si eu... |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 12/19/2008 Mesaje: 886
| Fetita ei are deja 8 luni, deci nu se mai pune problema asta pt ca mananca si altceva in afara de lapte. Baietelul meu are perioade cand suge mai des noaptea din cauza dintilor, pentru ca suptul il calmeaza. Chiar si acum la 2 ani nu stiam ce are de suge asa des noaptea, iar apoi i-am mai vazut o maseluta |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| vanina wrote:Fetita ei are deja 8 luni, deci nu se mai pune problema asta pt ca mananca si altceva in afara de lapte. Baietelul meu are perioade cand suge mai des noaptea din cauza dintilor, pentru ca suptul il calmeaza. Chiar si acum la 2 ani nu stiam ce are de suge asa des noaptea, iar apoi i-am mai vazut o maseluta
Subscriu! Suptul la san nu inseamna neaparat foame sau sete ci induce si confort si siguranta. |
|
| buna multumesc pt sfaturi ;azi noapte numai o data sa trezit nu stiu cea fost cu ea;si noi mai avem si 4 dintisorii asa ca nu prea avem prob cu dintii |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| nu ne mai trezim noaptea.mananca seara la 20 si pana dimineata la 7-8 dormim.sper sa nu ne bucuram prea mult ca avem doar maxim o saptamana de bucurie.acum mai trebuie sa imi revin eu,ca inca ii mai aud fiecare suflare,fiecare miscare |
|

| OOOO Lukas bravo scumpelule tu la ora 20 deja faci nanita,Flavio se culca in jur de 22...si de cand am inceput diversificarea nu se mai trezeste noaptea ci doar la 6 dimineata...si dormimmmmmmmm |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| da,la 20 deja doarme,si pana atunci abea il tinem treaz.eu sunt multumita de orarul lui.darius si karina tot timpul imi adormeau pe la 22-23,dar pe vremea aia nu trebuia sa ne trezim devreme |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/12/2009 Mesaje: 304
| si dominik se trezea des cand al alaptam.cand am trecut pe lapte praf tot asa o tinea si a zis doctorul sa nu ai mai dau nimik.sa ai fac progeam de lapte seara sau dimineata si cel mult apa sa ai dau cand se trezeste.acum bea lapte seara cand se culca intre 7 si 9.se culca la 7 dar am mai fost plecati sqau am avut musafiri si nu l-am culcat la ora fixa si deja si-a schimbat programul.si ai mai dam dimineata la 5,30 6.si bineinteles la pranz can face nani. |
|
|