|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 4/17/2008 Mesaje: 3770
| fetelor spune-ti-mi si mie de la cate luni e indicat sa o culc pe gogosica mea pe burtica nesupravegheata?ei ii place f mult sa doarma pe burta, in felul asta doarme si cate 3-4 ore legate.avem 2 luni si deja dormim pe burtica dar numai sub supraveghere ca ma tem sa o las singura, chiar dc ea isi intoarce singura capul de pe o parte pe alta.voi ce ma sfatuiti ? |
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 1/27/2009 Mesaje: 436
| La multe lunite draga Sara Alexandra mea doarme pe burtica de la o luna ptr ca noua ni s-a spus inca din spital de catre o doamna doctor pediatra ca bebelusii au instinct si ca nu o sa se sufoce nicodata daca dorm in patut...important e sa nu l culci pe o perna sau ceva moale unde riscul"infundarii" nasului e mult mai mare...dar cu toate astea eu cateodata tot ma trezesc buimaca si sar din pat sa vad cum doarme,iar ea micuta doarme ca un ingeras pupici Oana&Alexandra
P.S nu stiu sigur dar cred ca acest topic mai e deschis undeva |

| am tot cautat dar nu am gasit altundeva.scuze dc m-am bagat unde nu trebuia |
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Buna! Sunt noua pe aici. Vroiam sa ma plang si eu un pic; al meu se trezeste de vreo 3 ori pe noapte si are momente cand se trezeste ba la orele 1, ba la ora 4 dimineata si nu mai doarme vreo 2 ore. Ma dispera. Seara ii dau bine sa manance, atat lapte praf cat si san, iar in timpul noptii ii dau numai san. Nu stiu ce sa mai fac cu somnul lui. Specific ca are 2 luni. |
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| alexandrabogdan wrote:fetelor spune-ti-mi si mie de la cate luni e indicat sa o culc pe gogosica mea pe burtica nesupravegheata?ei ii place f mult sa doarma pe burta, in felul asta doarme si cate 3-4 ore legate.avem 2 luni si deja dormim pe burtica dar numai sub supraveghere ca ma tem sa o las singura, chiar dc ea isi intoarce singura capul de pe o parte pe alta.voi ce ma sfatuiti ?
Las-o sa doarma fara probleme, mai ales ca isi intoarce singurica capul. Si al meu a inceput sa doarma pe burtica, dar max 1 ora. Si noi avem tot 2 luni. |

| Anne wrote:
Las-o sa doarma fara probleme, mai ales ca isi intoarce singurica capul. Si al meu a inceput sa doarma pe burtica, dar max 1 ora. Si noi avem tot 2 luni.
noi avem acum aprope 7 luni si oricum nu o mai pot pune sa doarma decat cum vrea ea. si vad ca si acum prefera pe burta. dormim toata nopatea de la 21-22 pana la 6 dimineata cand papam lapte si apoi iar nani pana pe la 8-9. cat am asteptata noptile astea!!!!!!! |
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 1/27/2009 Mesaje: 436
| si eu sunt o norocoasa Alexa doarme toata noaptea de la 3 luni fara sa se trezeasca.programul nostru de nani acum este de la 22-22.30 pana dimineata la 8-9. Dormim pe burtica si nu cerem suzi ,nu ne sucim ,nu ne rostogolim. |

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Alexandra eu de cand l-am adus pe Flavio de la spital l-am pus pe burtica si tare linistit imi era ii mai intorceam eu capul,atat ziua cat si noaptea iar pe la 1 luna intoceam singurel mai greu dar reusea si l-am fost lasat ,fiecare face cum crede dar eu asa i-am pus pe amandoi si nu am avut probleme nici noaptea cu ei |

| postarea mea cu dormitul pe burtica e veche....de cand era Sara mica mica. acum altfel stau treburile |

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| alexandrabogdan wrote:postarea mea cu dormitul pe burtica e veche....de cand era Sara mica mica. acum altfel stau treburile scuze abia acuma am realizat doamne ce trece timpul |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Stefan din prima zi a dormit numai pe burtica cu capul intr-o parte. |
|
|