Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Anca, ai dreptate, mesajul respectiv e ca un pumn in fata si te simti putin cam nasol cand il primesti. Da, e complicat cu atatea jurnale private / neprivate si asa mai departe. Dar, asa cum ziceati si voi, intimitatea e importanta. Si mai e ceva. In momentul in care stii ca esti vorbit/a de rau, luat/a la misto, de ce ai permite tuturor acees la viata ta? Da, se poate zice ca e un risc pe care ti-l asumi cand incepi un blog, un jurnal online, dar nu poti permite ca cineva sa intre cu bocancii murdari in viata ta, fie ea perfecta sau nu. Atat am avut de spus.
O sa fac o lista cu jurnalele private (fiind private nu pot fi vizualizate de toata lumea), pentru ca oricine doreste acces sa ii poata scrie direct membrului respectiv!
PS: NU uitati totusi, ca decizia ii apartine posesorului jurnalului de a da acces sau nu sau de a ignora pur si simplu cererea cuiva. No offense! |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 5/12/2006 Mesaje: 12982
| Buna treaba faza cu listutza si de acord , in totalitate, cu cele spuse de Kiki . Asteptam listutza. La jurnalul meu cred ca , cel putin dintre membrii activi ai forumului , are toata lumea acces si la fel ca voi daca cumva am omis pe cineva a fost fara intentie ( binenteles cu o singura exceptie ) si puteti sa-mi scrieti pentru a primi acceptul. |
|

| Dya, lista este gata si poate fi gasita in subforumul de Jurnale - subforum care nu poate fi vazut decat de membri (aici) |
|

Inregistrat: 5/12/2006 Mesaje: 12982
| Kiki wrote:Dya, lista este gata si poate fi gasita in subforumul de Jurnale - subforum care nu poate fi vazut decat de membri ( aici)
Mersi de info , am gasit si listutza exact dupa ce am postat aici. |
|
 Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Eu am scris nu pentru a cere acceptul cuiva, ci pur si simplu nu eram lamurita daca sunt jurnale private sau subiecte obisnuite, deoarece nu le-am gasit in acelasi subforum cu jurnalele, ci in forumuri diferite...si nu intelegeam de ce n-am acces...nu vreau sa fiu indiscreta, inteleg decizia unor fete de a pastra un circuit inchis la propriile jurnale deja private...nici nu pot sa neg ca nu mi-ar placea sa le urmaresc cand si cand, dar daca se doreste pastrarea unei distante fata de anumiti membrii, nu pot decat sa respect alegerea posesoarei. Peace ! |
|
 Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17854
| butterfly wrote:bulinutza,nici eu nu iti vad jurnalul.daca vrei sa imi dai acces,mi-ar place sa il pot urmari
si la fel cine nu imi poate urmari jurnalul si vrea,sa imi dea un pm,deja nu mai stiu cine are si cine nu acces
Daca te duci pe Moderate o sa vezi cine are acces la jurnalul tau. |
|
 Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17854
| delfinasa wrote:Eu am scris nu pentru a cere acceptul cuiva, ci pur si simplu nu eram lamurita daca sunt jurnale private sau subiecte obisnuite, deoarece nu le-am gasit in acelasi subforum cu jurnalele, ci in forumuri diferite...si nu intelegeam de ce n-am acces...nu vreau sa fiu indiscreta, inteleg decizia unor fete de a pastra un circuit inchis la propriile jurnale deja private...nici nu pot sa neg ca nu mi-ar placea sa le urmaresc cand si cand, dar daca se doreste pastrarea unei distante fata de anumiti membrii, nu pot decat sa respect alegerea posesoarei. Peace   !
Delfinasa, esti o scumpa.
oana_nicole wrote:Ce bine ca ai deschis topicul asta, delfinasa.  Intr-adevar, in ultima vreme au aparut multe jurnale private, despre care nu avem cum sa aflam, decat daca eventual le "zarim" in ultimele 10 subiecte. Chiar si asa, nu stim de catre cine e deschis subiectul respectiv (in subiecte active nu apare). Si se poate crea confuzie... eu, de exemplu am cerut acces lui buli la un topic care era deschis de catre bulinutza.  Daca se poate, sa aflam cumva de existenta topicurilor cu acces restrictionat, pentru care trebuie sa se ceara permisiunea "proprietarului". Multumesc!
Oana, ideea ta este foarte buna !
andismom wrote:foarte bine ca s-a deschis discutia asta pentru ca si pe mine ma cam deranjeaza problema asta. nu vreau sa intru cu bocancul in viata nimanui dar nu stiu de ce ma frustreaza tare sa vad mesajul "you tried to enter an area where you don't have access". este ok facem jurnalele private, nu mi-ar placea ca orice strain sa poata vedea pozele si gandurile mele. e adevarat ca surprize poti avea si cu cei cunoscuti ... dar, ma gandisem eu, asa in mintea mea, ca totusi, moderatorii de pe forum, indiferent de sectiunea lor, sunt persoane de incredere si ca ei ar merita acces pe peste tot. doar o parere, nu dati cu rosii. ...
Mamici dragi, cand ceva va deranjeaza sau aveti vreo nelamurire, apelati imediat si cu incredere la mine, la Kiki sau la Alina ! Pe cat posibil o sa incercam sa rezolvam problema, astfel incat sa nu se acumuleze tensiuni inutil, pentru lucruri marunte !
In ceea ce priveste accesul peste tot al moderatorilor, full acces nu au decat 2 persoane in afara de mine si de Tzepii. Chiar si asa, jurnalele private sunt private si daca persoana respectiva nu doreste sa dea acces nici celor 2 persoane, nu o face.
Kiki, multumesc pentru promptitudine ! Ca de obicei la inaltime !
Pentru a cere acces cuiva la jurnal va puteti adresa pe PM persoanei respective. Fiecare isi poate modera singura jurnalul si poate invita sau nu membrul respectiv (cine nu isi poate modera jurnalul sa ma anunte). |
|

Inregistrat: 1/11/2009 Mesaje: 5442
| Dragele mele....jurnalele mele au devenit private tocmai din cauza celor care si fac cont pentru nu stiu ce si apoi isi baga nasul peste tot Am dat accept la mai toti membri activi..daca mai e cineva sorry.Astept PM |
|

| koko2008 wrote:Dragele mele....jurnalele mele au devenit private tocmai din cauza celor care si fac cont pentru nu stiu ce si apoi isi baga nasul peste tot  Am dat accept la mai toti membri activi..daca mai e cineva sorry.Astept PM
Koko, nu trebuie sa dai explicatii. Nimeni nu trebuie sa o faca.
Lista cu Jurnalele a fost creata. Cine doreste acces la jurnalul tau te va contacta pe PM.
Adriana, |
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/18/2006 Mesaje: 3674
| Multumesc, Carla! |
|

Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| Placerea e de partea mea daca ne vizitati Miru Delfinasa,koko2008,v-am dat acces la jurnalul meu Va asteptam cu drag Bulinutza,si eu vreu acces la tine in inimioara |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| AdrianaC wrote:Daca te duci pe Moderate o sa vezi cine are acces la jurnalul tau. multumesc.intre timp am vazut ce si cum se face... |
|

Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 5605
| Maria & mami wrote: Cat despre alte cateva jurnale, eu cand nu le-am putut deschide ma gandeam ca poate intradevar se doresc private si .... poate invadez daca cer acceptul ! Depinde de fiecare acum ! Si eu la fel am gandit . |
|

Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| Eu m-am gandit ca cine doreste sa ne viziteze,ne cere accesul,eu asa am facut,poate ca nu vrea toata lumea neaparat sa ne vada Ely,ai acces la mine daca-ti face placere sa ne vezi |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22800
| Miru wrote: rog pe toate mamicile care doresc (si au incredere) sa imi dea acces[/b], intru si va citesc macar fugitiv cand am timp. Adevarul e ca mie mi-e greu sa urmaresc atatea jurnale, dar inteleg nevoia de intimitate a fiecareia, mai ales ca mi se pare periculos sa gasesti atatea informatii personale pe net.
aceeasi rugaminte am si eu |
|
|