Nu pot sa vad unele topicuri
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Maria & Mario
Scris: Monday, May 18, 2009 2:22 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 2/13/2006
bulibuli wrote:

Nici jurnalul Oanei nu-l vad ..
pupici pupici pupici

Iubita, daca te referi la mine , atunci sa stii ca aai fost selectata din prima , si daca tot nu poti intra , chiar nu stiu ce sa fac ! sorry ! Ai acces din prima zi ! sorry
bulibuli
Scris: Monday, May 18, 2009 3:19 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 3/17/2008
Maria & mami wrote:

Iubita, daca te referi la mine , atunci sa stii ca aai fost selectata din prima , si daca tot nu poti intra , chiar nu stiu ce sa fac ! sorry ! Ai acces din prima zi ! sorry

Multumesc pupici

Edit: am vazut acum cateva zile un jurnal: JURNAL OANA.. nu stiu de ce, m-am gandit ca e al tau, dar nu pot fi sigura, dupa cum explica si oana_nicole nu prea ai cum sa afli al cui e..
computerlove computerlove
mommy
Scris: Monday, May 18, 2009 3:43 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 11/18/2006
Oana, nici eu nu stiu care e jurnalul tau, nu stiu daca am acces sau nu... am tot cautat povestea nasterii, dar n-am gasit nimic. Eu sunt cam bulversata cu atatea jurnale, rog pe toate mamicile care doresc (si au incredere) sa imi dea acces, intru si va citesc macar fugitiv cand am timp. Adevarul e ca mie mi-e greu sa urmaresc atatea jurnale, dar inteleg nevoia de intimitate a fiecareia, mai ales ca mi se pare periculos sa gasesti atatea informatii personale pe net.
Laura
Scris: Monday, May 18, 2009 4:07 PM
Nivel

Inregistrat: 8/8/2006
Miru wrote:
.... rog pe toate mamicile care doresc (si au incredere) sa imi dea acces, intru si va citesc macar fugitiv cand am timp. Adevarul e ca mie mi-e greu sa urmaresc atatea jurnale, dar inteleg nevoia de intimitate a fiecareia, mai ales ca mi se pare periculos sa gasesti atatea informatii personale pe net.

Subscriu in totalitate! Sunt multe jurnale pe care as vrea sa le parcurg si nu am acces. Imi place mult sa urmaresc evolutia prichindeilor, mai ales ca aici pe forum avem numai copii destepti. computerlove coeur
Ana
Scris: Monday, May 18, 2009 5:15 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 11/9/2008
Miru,Laura va dau accept daca mai doreste cineva asstept pm si am scuzati daca am neglijat pe cineva....dar poate pe cineva chiar nu doreste sa imi vada jurnalul!!!!Kali,Katy asi dori si eu accept la jurnalele voastre daca nu cer prea mult!!!coeur coeur
Rody
Scris: Monday, May 18, 2009 5:18 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 6/10/2006
Si la mine,daca am uiat pe cineva sa-mi spunetipupici pupici pupici
Maria & Mario
Scris: Monday, May 18, 2009 5:43 PM
Nivel

Inregistrat: 2/13/2006
Laura , Miru - aveti acces la jurnalele mele. In subforumul : Jurnale private , e sectiunea : Jurnal Maria si mami - cu subjurnale !

Jurnal Oana - este jurnalul Oaneilaurisa ! nu al meu ! computerlove
kali
Scris: Monday, May 18, 2009 5:46 PM
Nivel

Inregistrat: 5/27/2006
Anabella, imediatsorry
mommy
Scris: Monday, May 18, 2009 6:10 PM
Nivel

Inregistrat: 11/18/2006
Anabella, Oana, multumesc! pupici pupici
Ana
Scris: Monday, May 18, 2009 6:29 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 11/9/2008
kali wrote:
Anabella, imediatsorry
iloveyou iloveyou iloveyou
Miru pentru nimica!!!coeur
Andi&Mariuca
Scris: Monday, May 18, 2009 8:21 PM
Nivel

Inregistrat: 2/14/2006
Maria & mami wrote:

Sunt in aceeasi situatie ! Raspund cu promptitudine ! sorry
Cat despre alte cateva jurnale, eu cand nu le-am putut deschide ma gandeam ca poate intradevar se doresc private si .... poate invadez daca cer acceptul ! Depinde de fiecare acum ! angel

foarte bine ca s-a deschis discutia asta pentru ca si pe mine ma cam deranjeaza problema asta. nu vreau sa intru cu bocancul in viata nimanui dar nu stiu de ce ma frustreaza tare sa vad mesajul "you tried to enter an area where you don't have access". este ok facem jurnalele private, nu mi-ar placea ca orice strain sa poata vedea pozele si gandurile mele. e adevarat ca surprize poti avea si cu cei cunoscuti sorry ... dar, ma gandisem eu, asa in mintea mea, ca totusi, moderatorii de pe forum, indiferent de sectiunea lor, sunt persoane de incredere si ca ei ar merita acces pe peste tot. doar o parere, nu dati cu rosii.sorry

mi-e tare aiurea sa ma rog de cate o persoana sa ma lase sa ma uit putin in viata ei.sorry1 am facut-o totusi cu persoane pe care le stiu bine si cu care am considerat ca imi permit. exista inca topicuri despre care, vorba Oanei Nicole, habar nu am ale cui sunt. ma face sa ma simt aiurea treaba asta mai ales ca sunt de ceva vreme pe aici si cred ca se stie ca nu ma tin de porcarii. nu zic ca este ceva personal indreptat impotriva mea ci, pur si simplu, spun cum ma simt. sunt convinsa ca sunt si alte persoane care gandesc la fel.sic
kali
Scris: Monday, May 18, 2009 8:53 PM
Nivel

Inregistrat: 5/27/2006
Uite, pentru mine nu e frustrant si- in ceea ce ma priveste- chiar nu am fost rau intentionata. Vorbesc la modul general.

Nici nu am ce secrete sa ascund, haha... chiar sunt lenesa la postat! Dar, de ex., nu-ti spun ca oaia de mine a stat mult si bine cu jurnalul Alexiei privat- da' privat. Adica avea acces numai Adiana, Kiki si Dya- cred. Si asta fara sa-mi dau seama- s-a intamplat imediat dupa ce l-am facut privat si asa a ramas pana a aparut Ericu'.
Abia atunci am realizat.

De aceea am si zis sa ma trageti de maneca daca am uitat pe cineva, pentru ca intentia mea nu e sa fiu pretioasa.

In schimb, inteleg daca cineva nu ma vrea in viata lui... mai ales ca sunt multe jurnale si, chiar daca le citesc, de multe ori nu am timp sa postez in toate. In plus, nu pot sa plac tuturor... nah, ce sa fac?

Ma duc sa-mi revizuiesc listuta, poate ma mai luminez putin.
Andi&Mariuca
Scris: Monday, May 18, 2009 9:20 PM
Nivel

Inregistrat: 2/14/2006
Oana, eu am vorbit numai in general si ma refeream la moderatori. desi, nah, asta e, pana la urma, daca persoana in cauza, posesoare de jurnal, nu doreste sa lase pe oricine sa citeasca, chiar si dintre ei, nu lasa si gata. nici pe mine nu ma place toata lumea, nici eu nu plac pe toata lumea, asa ca, ai dreptate. sic
carla
Scris: Monday, May 18, 2009 9:27 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 2/8/2007
Miru,Maria & mami,Andismom,v-am dat acces la jurnalul meu daca va face placere sa ne vizitatipupici pupici pupici Si eu mi-as dori accesul acolo unde nu-l am ,daca se poatecomputerlove computerlove computerlove Daca mai doreste cineva sa vina in vizita pe la noi sa ma anunte ca nu stiu pe cine am uitat si cine vrea sa ne vadasorry daca am omis pana acum pe cineva
raly
Scris: Monday, May 18, 2009 9:52 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 12/17/2007
Maria&mami nici eu nu vad jurnalul tau!Imi permiti si mie sa-l vizionez?Cine mai doreste accesul la jurnalul nostru,daca am omis pe cineva sa spuna!computerlove computerlove computerlove
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.