Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Ca de ex. "Drumul catre inimioara mea", "noi-inceputuri" si alte cateva. Sunt cumva jurnale private si nu pot avea acces la ele? |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| da delfinasa, sunt private.. vorbeste cu bulinutza si mariuta pt acces |
|

Inregistrat: 10/4/2006 Mesaje: 6849
| delfinasa wrote:Ca de ex. "Drumul catre inimioara mea", ...si eu ma intrebam cu ceva timp in urma de ce nu vad, dar se pare ca-i privat. |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| delfinasa wrote:Ca de ex. "Drumul catre inimioara mea", "noi-inceputuri" si alte cateva. Sunt cumva jurnale private si nu pot avea acces la ele?
Vrei sa vezi jurnalele mele? |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| delfinasa wrote:Ca de ex. "Drumul catre inimioara mea", "noi-inceputuri" si alte cateva. Sunt cumva jurnale private si nu pot avea acces la ele?
cred ca mi-a scapat din vedere. imediat setez.
si daca mai sunt fete in aceeasi situatie, un P.M.! |
|
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Multumesc fetelor |
|
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| bulinutza,nici eu nu iti vad jurnalul.daca vrei sa imi dai acces,mi-ar place sa il pot urmari
si la fel cine nu imi poate urmari jurnalul si vrea,sa imi dea un pm,deja nu mai stiu cine are si cine nu acces |
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/31/2008 Mesaje: 3374
| Bulinutza vreau si eu acces la jurnalul tau. Multumesc |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| butterfly wrote: si la fel cine nu imi poate urmari jurnalul si vrea,sa imi dea un pm,deja nu mai stiu cine are si cine nu acces
La fel... nu stiu daca nu cumva, din greseala, am omis pe cineva. |
|

Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| kali wrote:
La fel... nu stiu daca nu cumva, din greseala, am omis pe cineva.
Sunt in aceeasi situatie ! Raspund cu promptitudine ! Cat despre alte cateva jurnale, eu cand nu le-am putut deschide ma gandeam ca poate intradevar se doresc private si .... poate invadez daca cer acceptul ! Depinde de fiecare acum ! |
|

Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Maria & mami wrote:Cat despre alte cateva jurnale, eu cand nu le-am putut deschide ma gandeam ca poate intradevar se doresc private si .... poate invadez daca cer acceptul ! Depinde de fiecare acum !
Corect! Asa am gandit si eu. |
|

Inregistrat: 1/11/2009 Mesaje: 5442
| Si jurnalul meu e privat..daca am omis pe cineva..astept PM |
|

Inregistrat: 6/20/2007 Mesaje: 7309
| butterfly wrote:bulinutza,nici eu nu iti vad jurnalul.daca vrei sa imi dai acces,mi-ar place sa il pot urmari...
Subscriu!!!!
|
|
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| koko2008 wrote:Si jurnalul meu e privat..daca am omis pe cineva..astept PM
la fel, eu l-am facut privat mai mult din dorinta de a nu fi citit de cei din afara sau care-si fac cont din diverse motive dar nu scriu nimic.. deci, daca am omis pe cineva imi cer scuze si se rezolva imediat, nu am facut-o cu intentie.. chiar am sa mai arunc un ochi pe lista sa vad daca am mai uitat pe cineva..
Fluturas, cred ca eu nu am acces la jurnalul tau si as vrea sa-l vad, daca si tu esti de acord, bineinteles Nici jurnalul Oanei nu-l vad ..
|
|

Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 6570
| Ce bine ca ai deschis topicul asta, delfinasa. Intr-adevar, in ultima vreme au aparut multe jurnale private, despre care nu avem cum sa aflam, decat daca eventual le "zarim" in ultimele 10 subiecte. Chiar si asa, nu stim de catre cine e deschis subiectul respectiv (in subiecte active nu apare). Si se poate crea confuzie... eu, de exemplu am cerut acces lui buli la un topic care era deschis de catre bulinutza. Daca se poate, sa aflam cumva de existenta topicurilor cu acces restrictionat, pentru care trebuie sa se ceara permisiunea "proprietarului". Multumesc! |
|
|