Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Iubita, nu-ti mai face atatea griji! Crede-ma ca nu ai de ce! Intr-adevar prima vizita la ginecolog cred ca ne-a speriat pe toate, dupa ce e gata, o sa-ti dai seama ca nu e chiar asa. Incearca totusi sa mergi la o femeie daca te simti aiurea. Eu tot la un barbat am mers prima oara, dar am dat peste un medic extraordinar de bun, un profesionist, asistenta lui m-a tinut de mana ca a vazut ca eram speriata tare si emotionata si a fost totul bine. Trebuie sa mergi pentru linistea ta mai ales ca ti-ai inceput viata sexuala si e indicat! Sarcina nu cred ca e la tine, poate doar o dereglare sau raceala, cum au spus si fetele! ... La noi o consultatie e intre 50 si 70 ron. Depinde de medic si de cabinet. Iti tin pumnii si astept vestile bune de la tine! Hai, CURAJ!!! ... Si data viitoare mare grija: prezervativ sau pilule! :202: |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/16/2009 Mesaje: 1578
| Pina ajungi la ginecolog, incearca totusi niste bai fierbinti...bai de abur... e un remediu la indemina oricui si nu costa nimic, daca intirzierea e de la o mica raceala la ovare eu am rezolvat de citeva ori asa Poti sa ai mici intirzieri daca te-ai spalat cu apa rece sau ti-a fost frig la picioare. |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| ok ...maine ma duk...e doctorita ginecologul...uff mi-a luat o piatra de pe inima..abia astp sa vad ce am ...si dc am fost stresata atata timp...si eu si prietenul meu Va multumesc mult pentru sfaturi sunteti nijte persoane super... va pup |
|
Inregistrat: 1/6/2010 Mesaje: 4463
| pusta m-ai impresionat si mai ales poza care ti-ai ales-o , sa speram ca va veni soarele si pe strada ta. nu ai de ce sa te temi de vizita ,e ceva normal, consultatia eu la dr privat platesc 40 ron dar depinde de dr. si cat despre epilare ramane la aprecierea ta, eu prima data am mers fara sa ma epilez si ma certat prietena mea ca de atunci ma epilez total tot timpul, e mai igienic asa. asteptam sa ne scri maine ce ti-a spus dr. |
|

Inregistrat: 3/26/2007 Mesaje: 1462
| Cris-DL wrote: Iti faci toaleta interna/externa chiar inainte de a merge
Toaleta se face doar extern! Si eu spun tot epilare totala. Hai, curaj! |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 12/5/2009 Mesaje: 58
| Stai fara grija ca nu se intampla nimic deosebit si sa nu-ti mai fie jena de doctor ca nu esti tu singura pacienta pe care o are... iar dupa consultatie ai sa vezi ca toate gandurile pe care le-ai avut legate de acest control ginecologic au fost cu mult exagerate... (o spun din proprie experienta) si totusi te mai pot sfatui sa mergi cu o buna prietena daca crezi ca te ajuta sa ai pe cineva alaturi.
|
|

Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 3898
| Putsa, m-ai distrat teribil chiar daca tu poate esti ingrozita. Sper sa nu-ti joace feste providenta si sa se indure da sufletul tau alegandu-te doar cu o raceala. Acum bebe nu era cea mai ingrozitoare chestie care ti se putea intampla din toata povestea asta, sa vezi cum ar fi fost cu un pic de sifilis sau gonoree. Asa ca sexul fara protectie este ingrozitor nu pentru ca ai putea schimba pampers ci pentru ca s-ar putea sa ramai neom o viata chiar daca El este Fat Frumos si sigur esti prima din viata lui.
Acum nu uita sa ne spui pana la capat povestea. |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Deci am fost...mi-a facut controlul...dupa mi-a zis..ka s-ar putea sa fiu gravida pentru ca uteru e dezvoltat dar nu stia sigur..pentru ka uterul se umfla si knd trebuie sa ne vina.Apoi m-a trimis la farmacie sa iau inka un test de sarcina sa vedem dak e pozitiv...dupa testul a fost negativ si ea mi-a zis ka uterul e umflat..si ca el da sa vina dar ceva il opreste si mi-a prescris un tratament pastile eficef si nijte fiole polidin de facut injectie si mi-a zis ca trebuie sa-mi vina peste 5 zile si dak nu-mi vine imi da nijte pastile mai puternice acum astept sa-mi vina |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 10/14/2009 Mesaje: 5442
| Iti tin pumnii scumpo .Si daca o sa-ti vina(sper din toata inima),te rog sa iei pilula, ca asa esti sigura sa nu mai ai probleme.Ar fi trebuit sa intrebi doctorita ca sa-ti fi prescris si anticonceptionale,cu toate ca si o dr farmacist te-ar putea sfatui.mult succes |
|

Inregistrat: 3/22/2010 Mesaje: 3091
| La noi in Romanica,viata sexuala in scoli nu este predata ca vezi Doamne deh ,e o rusine.Asa ajung copii, practic sa avorteze...sau mai stiu eu ce sa faca...fiindca suntem o tara cu un sistem prost!!!Scuzati-mi offtopicul,va rog |
|
| giulia ai dreptate , ar trebui sa fie educatia sexuala o materie obligatorie in scoala, la mine cand eram eu eleva nu era asa ceva , acasa mama mea era prea rusinoasa sa imi spuna ceva , si cand mi-a venit ciclul prima oara nu stiam ce se intampla , i-am spus mamei mele abia a doua zi. apoi despre sex si viata sexuala , aveam o prietena la care mama ei ii cumpara carti educative despre organele sexuale feminine si masculine si mi le dadea sa le citesc si eu, apoi discutam despre asta , cand mi-am inceput viata sexuala eram bine informata , asa am stiut sa ma protejez sa nu am surprize . |
|
 Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17817
| giulia_mamik wrote:La noi in Romanica,viata sexuala in scoli nu este predata ca vezi Doamne deh ,e o rusine.Asa ajung copii, practic sa avorteze...sau mai stiu eu ce sa faca...fiindca suntem o tara cu un sistem prost!!!Scuzati-mi offtopicul,va rog
Nu este predata in scoli, dar nu te opreste nimeni ca parinte sa iti informezi copilul. Eu ma bucur ca nu se preda in scoli, dar eu imi voi informa copiii. Alice deja stie ce este aceea menstruatie, care e rolul ei.... |
|

Inregistrat: 3/12/2006 Mesaje: 3527
| Asa cum spune si Adriana, nu trebuie sa se predea in scoli caci poti tu ca parinte sa-i spui pe masura ce trece, treptat, dupa puterea lor de intelegere despre una si alta. In UK am ramas socata sa vad ca au introdus orele de educatie sexuala de la scoala primara (5-11 ani). Ai dreptul sa refuzi participarea copilului la toate orele, mai putin la cele din curriculum national. Pentru ce sa le vorbeasca despre sex la o varsta atat de frageda? As prefera sa o invat alte valori intai...
Aaa, si nu cred ca vina apartine numai parintilor. E mai degraba vina mass media si a societatii pervertite moral in care traim, caci bietii copii sunt bombardati de imagini si subiecte cu caracter sexual care le dezvolta curiozitatea ce-i impinge la a-si incepe viata sexuala mai repede decat ar trebui. |
|

Inregistrat: 3/22/2010 Mesaje: 3091
| Dar aici vorbim de un caz in care copilul nu are mama... si eu vad necesara o interventie din alta parte,in informarea fetei.Ca parinte am sa imi informez copilul cand voi considera eu...nu cum se intampla in UK cum zice misha, de la 5-11 ani .Eu despre viata sexuala as vedea vorbindu0se undeva in liceu...Oricum lucrurile au luat-o razna in zilele noastre.Aud in autobuz fetite practic,vorbind intre ele despre sex si alte cele ...cand la varsta lor sunt atatea chestii mult mai importante de facut de invatat .Suzati-mi offtopicul |
|
| giulia cand ajunge la liceu e deja tarziu sa inveti un copil. atunci iti da copilul lectii deja cum spui si tu eu am auzit fete de 11-12 ani care deja au facut sex. si cred ca parintilor lor nici nu le trece prin cap ca fetele lor stiu ce e sexul dar ele il si practica deja. |
|
|