Nivel: Ambasador
Inregistrat: 6/14/2009 Mesaje: 820
| carla wrote:Dar ce nume interesant ti-ai ales "putsa,"are vreo semnificatie?
Exact la asta m-am gandit si eu. Oricum singura si cea mai buna solutie dupa parerea mea este MEDICUL GINECOLOG. |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| nu...am incercat alt nik dar nici unu n-a mers asa ca mi-a venit ... stiu e aiurea deci mie de pe 18 ianuarie nu mi-a venit..si nu mi sa rupt nici prezervativu nik...am fost atenti..nuj..momentan n-am bani de doctor... dar o sa fug sa fac rost ca e jale.. orikum in astea 2 saptamani n-am avut nici simptome de gravida dak era sa fiu...tot ce vad si e ciudat ca am simptomele premenstruale...dar nik Va multumesc tuturor pt sfaturi si aveti niste copii ff frumosi |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Pai si ce trebuia sa-ti vina din 18 ian-2 feb???????? |
|
| nu ...pe 18 trb sa-mi vina si nu mi-a vent |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| putsa wrote:nu ...pe 18 trb sa-mi vina si nu mi-a vent Lasa ca vine,nu te mai ingrijora |
|
| Multumesc mult pt sfaturi..sunteti niste persoana super...sincer eu nu am mama..si ma seaca ca nu gasesc raspunsuri bune ...am mai intrat pe siteuri dar toate is depravate..cu injuraturi si tot felul de porcarii...e primul site adevarat si sincer! |
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/6/2010 Mesaje: 4463
| deci am inteles bine eu, si imi sustin punctul de vedere ca dupa 2 sapt de intarziere testul ar fi trebuit sa arate si a doua liniuta macar subtire daca erai, mie mi-a aratat din a doua zi de intarziere, si daca v-ati protejat nu cred sa fi. bun venit pe seit si sper sa gasesti raspuns la intrebarile tale. imi pare rau pt tine ca nu ai mama imi imaginez ce greu trebuie sa iti fie. o sa fie totul bine fruntea sus putsa |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 9/23/2008 Mesaje: 6611
| Putsa ,bine-ai venit printre noi si te sfatuiesc si eu sa consulti un medic ginecolog,si eu am trecut prin ce treci tu chiar luna aceasta ,nu-mi faceam probleme ca sunt insarcinata pentru ca nu mai am cum sa raman ,dar am consultat medicul si am o raceala de ovare urata ,iau si medicamente asa ca probabil luna aceasta voi avea un cm mai intarziat sau chiar deloc din cauza racelii!!!
Succes si oricum foloseste pilule sunt mai sigure!!!!
Imi pare rau ca nu ai mama si imi imaginez prin ce treci!!!! |
|
Inregistrat: 1/6/2010 Mesaje: 4463
| kris ai dreptate cu raceala nu mi-a trecut prin cap dar asa este daca racesti iti intarzie, mi sa intamplat si mie dar eu speram ca sunt insarcinata ca nu imi mai venea si eram racita la ovare si mi-a intarziat vreo saptamana cred. |
|

Inregistrat: 9/23/2008 Mesaje: 6611
| Lia eu am patito de vreo 2 ori si asta cred ca e a treia oara ,dar cand eram racita pur si simplu o luna de zile nu aveam cmsi luna urmatoare intram la normal!!!! |
|

Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 3579
| Eu nu am vut CM 5 luni consecutiv, si fara nici o problema. Oricum, cunsulta un ginecolog! |
|
| ma simt jenata ca o sa ma duk pt prima oara la ginecolog si ma simt aiurea..mi-e jena..stiu ka nu trebuie sa fiu dar e si barbat si avand vedere ca tre sa ma dezbrac...tre sa ma epilez total..tot mi-e jena.. total trebuie epilarea nu?... crec imi sta inima knd o sa-mi zika dezbracarea... |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| putsa wrote: crec imi sta inima knd o sa-mi zika dezbracarea...
Nu mai gandi asa cel mai important este sa sti ce se intampla cu tine.
|
|

Inregistrat: 10/4/2006 Mesaje: 6849
| O epilare este binevenita si este optiunea ta ce metoda (partiala sau totala -eu, as spune totala ca asa m-am obisnuit, dar nu e musai obligatoriu!) de epilare folosesti de obicei... Iti faci toaleta interna/externa chiar inainte de a merge si... lasa rusinea acasa, ca dr. ginecolog a mai vazut pasarici Sau mergi la o doamna.
Mai bine mergi, decat sa stai asa... parerea mea -mai ales ca ti-ai inceput viata sexuala! Succes! |
|
| Cat ar putea costa o consultatie la ginecolog...mai mult de 30-40-50 ron? e naspa tare cu banii astia...mai ales ca tatal meu e in somaj ..vai ce sa ajuns din tara asta ...traim ka vai de noi... |
|
|