Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Deci am 17 ani...nu mi-a venit ciclu de pe 18 luna trecuta in total is 2 saptamani...am facut 2 teste de sarcina au iesit negativ...am simptomenele venirii ciclulu...ma ustura gurguiele...am crampe dar nu-mi vine ce ar putea fi?stiti vreun leak babesc sau pastile pt raceala cv pt al face sa-mi vine pls astp raspuns..:| eu am mai avut o problema pe la 14 ani nu mi-a venit vreo 2 luni dupa mi-a venit cat toate akum ka mi-am inceput si viata sexuala e mai complikat plss astp raspuns:| Va multumesc! |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 10/4/2006 Mesaje: 6849
| putsa wrote:Deci am 17 ani...stiti vreun leak babesc sau pastile pt raceala cv pt al face sa-mi vine pls astp raspuns..:| ...prezervativul (pe data viitoare)
|
|
| m-am protejat...tot timpu:| am un stres |
|

Inregistrat: 10/4/2006 Mesaje: 6849
| Daca te-ai protejat atunci nu trebuie sa mai ai stress! Mergi la medicul de familie si povesteste-i... iti poate prescrie el ceva. |
|
| Mi-a zis sa stau 10 zile de la test...si dak nu imi da trim la un doct ginecolog |
|

Inregistrat: 10/14/2009 Mesaje: 5442
| Sa speram ca nu e nimic grav,decit o intirziere,dar daca treci cu bine,eu te sfatuiesc sa iei anticonceptionale (pilula)ca sa fii sigura ca nu o sa mai ai probleme.Mergi totusi la un ginecolog. |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| Baie fierbinte si ceai de frunze de dafin,din ce auzisem eu,poate-l faci sa vina |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 8/12/2009 Mesaje: 2207
| De baie fierbinte stiam, Carla, dar de ceai de foi de dafin eu stiu ca iti opreste daca iti marge burta; chiar am folosit! |
|

| milicutza wrote:De baie fierbinte stiam, Carla, dar de ceai de foi de dafin eu stiu ca iti opreste daca iti marge burta; chiar am folosit!
ce ti-i cu povestile astea |
|
Inregistrat: 1/6/2010 Mesaje: 4463
| putsa cel mai bine ar fi sa mergi la dr ginecolog ,daca tu ai intarziere de 2 sapt testul ar trebui sa iti arate pozitiv daca ai fi insarcinata, cat despre protectie mi sa mai intamplat si mie ca sa rupt prezervativul si am mers imediat dupa pilula de dupa ,accidente se intampla tot timpul de asta este bine sa folosesti pilula contraceptiva si prezervativ ca sa te apere de boli.dar daca spui ca v-ati protejat tot timpul si accidente nu au fost atunci chiar nu ai cum sa fi insarcinata. poate sa fie doar o dereglare hormonala sau poate chiar stresul , de asta ar fi mai bine sa te vada un dr el este in masura sa iti spuna ce sa intamplat. |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Mai da io nu inteleg....ai avut ciclu pe 18 ianuarie?sau 18 decembrie?Important e ca daca ai facut 2 teste si au iesit negative atunci clar ca nu esti! |
|
| eu am inteles ca trebuia sa ii vina pe 18 ianuarie si acum are intarziere de 2 sapt
|
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| pai scrie ca i-a venit in 18 luna trecuta..nu?Si acum suntem in februarie! |
|
| daca ar fi asa nu ar mai fi vorba de nici o intarziere, poate ne lamureste ea mai bine. |
|

| Dar ce nume interesant ti-ai ales "putsa,"are vreo semnificatie? |
|
|