Nu ma astepta, mama!
Subiectul anterior · Subiectul urmator
sousourel
Scris: Wednesday, March 25, 2009 5:35 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/18/2006
mama Alessiei wrote:
Sa nu uitam ca ginerii / nurorile pot influnta viata copiilor nostri...ca puiul mamei e puiul mamei si la 30 de ani da;
el decide insa cu partenerul de viata unde va locui, ce poate spune sau nu mamei, cind e timpul de venit in vizita, de adus nepotii la bunici (mai mult sau mai putin la bunicii materni sau paterni?) unde petrece Pastele, Craciunul, vacanta...:018:
Iar mamele (soacre) prea "bagacioase" sunt sigur motiv de cearta intre doi soti...

mda....aici e punctul celalalt de vedere. Pe de-o parte puiul meu, pe de alta sotul...care nu e de dorit sa fie puiul mamei....lui. Ca si oriunde, se cere echilibru.
oanamaria
Scris: Thursday, May 12, 2011 9:18 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 4/22/2009
t-mihaela wrote:
Mi-a placut ,ar fi bine ca asteptarile mamelor sa fie rasplatite dar de multe ori mamele au asteptari prea mari si nu se termina niciodata.Si eu o sa intru la categoria " E dus si nu mai vine /Si-adormi tarziu cu mine-n gand ca sa visezi de mine" eh, hai ca m-a pocnit ora de poezie mersi nene Cosbuce hainoroc Fetele sa se duca la casele lor cu barbatii lor dar Articutzu lu mama sa stea pe langa mine ca un cuculet are mama bebic

hohot hohot Ce dragut!
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.