Nu inteleg diagramele!!! Ajutor!
Subiectul anterior · Subiectul urmator
oanaandras
Scris: Friday, March 14, 2014 6:02 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 3/14/2014
Buna dragele mele! Va rog sa ma ajutati cu o nelamurire ce o am. Vreau sa-i fac fetitei mele o palarie de vara crosetata si am gasit pe net modelul perfect. problema e ca eu am crosetat pana acum doar dupa descrieri ale modelului si niciodata dupa diagrama. Postez mai jos linkul diagramei. Am inteles ca se incepe cu un inel din 10 ochiuri dar nu stiu ce inseamna cele patru semne ca niste petale cu o linie verticala si trei orizontale, pe randul 2. daca as trece de ele as sti sa continui. Are cineva vreo idee? Multumesc!

http://make-handmade.com/2011/08/27/gift-presents-for-kids-summer-hat-free-crochet-patterns/

Eileen
Scris: Friday, March 14, 2014 7:00 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/16/2013
Daca nu intelegi dupa schema cauta pe youtube filmulet. Ideea este ca se fac 3 picioruse din astea si apoi se incheie ochiul, nu stiu daca intelegi, daca nu poate te ajuta fetele mai mult. Nu stiu cum sa explic mai bine.

Eileen attached the following image(s):
triple treble 01.png

oanaandras
Scris: Saturday, March 15, 2014 12:44 PM
Nivel

Se fac trei picioruse impreuna... Toate incep in acelasi ochi si se incheie in acelasi ochi? Dar nu inteleg ce fel de picioruse sunt. Ca dupa diagrama ar trebui sa invart ata pe croseta de trei ori ca sa fac un piciorus? Bine am inteles?
Cristy
Scris: Saturday, March 15, 2014 2:57 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 1/8/2007
oanaandras
Scris: Saturday, March 15, 2014 7:38 PM
Nivel

Am priceput, in sfarsit! Multumesc mult! Deja am inceput sa o crosetez, o sa postez poza cand o termin :)
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.