Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Eu traiesc cu un barbat casatorit,suntem inpreuna de 6 ani. eu sunt nascuta pe .10.7.1981 ora 21:20 in Timsoara |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/4/2007 Mesaje: 3495
| si ce nu intelegi? ce ti se intimpla? |
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| danamaria wrote:si ce nu intelegi? ce ti se intimpla?
eeei cum nu te-ai prins??? de ce nu-si lasa ala nevasta ca sa se insoare cu ea, de ce nu ramane insarcinata (tot in ideea aia), de ce e asa nedreapta viata cu o persoana atat de buna, corecta si bine intentionata ca ea? de ce?? de ce?? nici eu nu inteleg, serios!! |
|
Inregistrat: 10/4/2007 Mesaje: 3495
| bulibuli wrote:
eeei cum nu te-ai prins??? de ce nu-si lasa ala nevasta ca sa se insoare cu ea, de ce nu ramane insarcinata (tot in ideea aia), de ce e asa nedreapta viata cu o persoana atat de buna, corecta si bine intentionata ca ea? de ce?? de ce?? nici eu nu inteleg, serios!!
eu am spus aceleasi lucruri dar am fost mai zgarcita cu cvintele, am pus doua intrebari. |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 8/19/2009 Mesaje: 53
| bulibuli wrote:
eeei cum nu te-ai prins??? de ce nu-si lasa ala nevasta ca sa se insoare cu ea, de ce nu ramane insarcinata (tot in ideea aia), de ce e asa nedreapta viata cu o persoana atat de buna, corecta si bine intentionata ca ea? de ce?? de ce?? nici eu nu inteleg, serios!!
fetelor, m-am prins :018: continuarea dilemei se gaseste in topicul "cand voi avea un bebelus"
cassandra, daca am citit bine, spuneai ca barbatul cu care tu ai o relatie este casatorit... daca este asa, ca incerci de 3 ani sa ramai gravida, intai intreaba-te daca merita, daca acel barbat isi va lasa familia pentru a-si intemeia alta alaturi de tine.. apoi cred ca poti sa te gandesti si sa ai un bebe |
|
Inregistrat: 1/12/2008 Mesaje: 1309
| lizisor wrote:fetelor, m-am prins :018: continuarea dilemei se gaseste in topicul "cand voi avea un bebelus" cassandra, daca am citit bine, spuneai ca barbatul cu care tu ai o relatie este casatorit... daca este asa, ca incerci de 3 ani sa ramai gravida, intai intreaba-te daca merita, daca acel barbat isi va lasa familia pentru a-si intemeia alta alaturi de tine.. apoi cred ca poti sa te gandesti si sa ai un bebe
Foarte corect.Si de ce ai ales tocmai un barbat casatorit?Ce ti-a promis de te-a facut s "plutesti". |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Esti sigura ca aceasta relatie este potrivita pentru tine?Ma uit in harta si nu-mi a crede,ce destin frumos ai...renunta la posesivitate.Cariera si banii nu sunt totul pe lumea asta |
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| danamaria wrote: eu am spus aceleasi lucruri dar am fost mai zgarcita cu cvintele, am pus doua intrebari.
na.. nu m-am putut abtine.. |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| bulibuli wrote:
|
|
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Cum de ce ti se intampla? Pentru ca vrei tu! |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| Oameni buni, lumea asta s-a intors cu fundu'n sus,
Kiki wrote:Pentru ca vrei tu!
|
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 5089
|
din pacate! |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Vai! |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| De ce ? De ce ? De ce ?
Iubita , ai gresit cu siguranta forumul, daca tu cauti cumva compasiune , intelegere , sfaturi, sugestii !!!! Asa ca ... pa , pa! |
|
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Maria & Mario wrote:De ce ? De ce ? De ce ? Iubita , ai gresit cu siguranta forumul, daca tu cauti cumva compasiune , intelegere , sfaturi, sugestii !!!! Asa ca ... pa , pa! |
|
|