|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/16/2009 Mesaje: 1578
| Vai, fetele, ati speriat-o pe cassandra , n-o sa mai intre pe aici ; ea, care cauta sfaturi cum sa strice o familie, familia "iubitului" ei |
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Mai fetelor, nu aveti deloc tactica. Trebuia sa o luati mai pe dupa visini, macar sa aflam amanta cui este... ca nu se stie niciodata cum e cu coincidentele astea. Mai faceam un bine unei sotii, cine stie? |
Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| eu nu-mi fac griji, daca era al meu stiam pana acum si ea nu putea sa mai scrie pe forum ca nu avea cu ce... |
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| bulibuli wrote: eu nu-mi fac griji, daca era al meu stiam pana acum si ea nu putea sa mai scrie pe forum ca nu avea cu ce...
Niciodata nu am sa inteleg de ce unele se incurca cu barbati casatoriti |
| Maria & Mario wrote:De ce ? De ce ? De ce ? Iubita , ai gresit cu siguranta forumul, daca tu cauti cumva compasiune , intelegere , sfaturi, sugestii !!!! Asa ca ... pa , pa!
Asta ma gandeam si eu... tare prost a mai nimerit saraca... n-a gasit si ea un forum pt .... cum sa le zic... femei care nu au ce face? Trebuie sa fie si un astfel de forum... sau daca nu e, il face ea.. o sa fie SEFA LOR!
iar nu m-am putut abtine... ce sa fac, as vrea sa fiu mai diplomata, dar nu-mi iese... |
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| bulibuli wrote:
n-a gasit si ea un forum pt .... cum sa le zic... femei care nu au ce face?
Asa se numesc acum? Eu le zic altfel.:018: |
| kali wrote:Asa se numesc acum? Eu le zic altfel.:018:
la fel le zic si eu, dar nu puteam sa scriu pe forum cuvantul ala |
Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 2691
| Mai fetelor mai calme dragele mele Ia uite ce v-ati aprins |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 8/19/2009 Mesaje: 53
|