Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17936
|
Vindecarea incepe atunci cand alegi sa te eliberezi.
Programari pentru sesiuni online 1:1 https://calendar.app.google/YMfXfPXX91yPbvqh9
In fiecare luna exista 4 locuri gratuite. Daca te grabesti, poti prinde chiar tu unul din aceste locuri!
Despre mine Sunt practician ThetaHealing Basic DNA, Advanced DNA si Dig Deeper, cu certificare internationala THInK – ThetaHealing Institute of Knowledge. Am finalizat si cursul de baza pentru Metoda Sedona.
Asculta-ti sufletul, el stie ce e mai bine pentru tine. Cu iubire, @AscultaSufletul
Daca simti ca acest mesaj trebuie sa ajunga la mai multa lume: - Aboneaza-te la canalul de Youtube pentru a creste impreuna. - Like daca ai gasit ceva valoros pentru tine. - Share catre cineva care are nevoie de vindecare astazi.
Alatura-te comunitatii Facebook facebook.com/ascultatisufletul
Vrei sa faci parte din comunitatea noastra privata de parinti? Pentru a pastra un spatiu sigur si intim, accesul se face pe baza de invitatie.
Trimite-mi un email la ascultatisufletul@gmail.com cu subiectul 'Comunitate Parinti de Adolescenti' si spune-mi pe scurt: care este varsta copilului tau si ce provocare te-a adus pe acest canal. Iti voi trimite link-ul de acces imediat ce citesc mesajul tau. |