Noutati in domeniu
Subiectul anterior · Subiectul urmator
fdianamaria
Scris: Thursday, February 21, 2008 8:08 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/17/2006
Eu as fi foarte incantata sa descopar cat mai multe lucruri noi din acest superb domeniu. Care aparate sunt foarte bune si pentru ce, ce suporturi media au mai aparut, ce tehnologii si ce softuri sunt "la moda" etc.

Am sa incep tocmai eu prin a va prezenta ceva ce tocmai am descoperit si va rog mult sa-mi spuneti vi parerea, daca aveti si ce stiti despre...

http://www.neos-digital.ro/index.php?link=showdown&categorie=2
cute_babies_of_mine
Scris: Thursday, February 21, 2008 8:52 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 4/4/2006
Mi se pare ok pentru un cadou. Dar ori pun rama ori dau slideshow pe desktop, e tot aia. Inca la desktop am o rezolutie mai buna. Dar, pentru un cadou, mi se pare super original.
katy_lumika
Scris: Friday, February 22, 2008 8:13 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 1/14/2008
fdianamaria wrote:
Eu as fi foarte incantata sa descopar cat mai multe lucruri noi din acest superb domeniu. Care aparate sunt foarte bune si pentru ce, ce suporturi media au mai aparut, ce tehnologii si ce softuri sunt "la moda" etc.

Am sa incep tocmai eu prin a va prezenta ceva ce tocmai am descoperit si va rog mult sa-mi spuneti vi parerea, daca aveti si ce stiti despre...

http://www.neos-digital.ro/index.php?link=showdown&categorie=2

Microsoft va scoate pe piata o masuta de coffee time de genul asta. Vine musafirul, stam la taclale, sorbim o gura de cafea buna si ii aratam pozelefirstprize Incet incet hartia foto dispareuff
fdianamaria
Scris: Saturday, February 23, 2008 9:27 AM
Nivel

Cute, draga, nu vrei sa ne prezinti si noua "sculele" cu care lucrezi si sa ne zici ce stiu sa faca?? Eu sunt foarte curioasa !!pupici
cute_babies_of_mine
Scris: Saturday, February 23, 2008 10:36 AM
Nivel

Diana, eu lucrez cu un aparat Canon 400D, 2 obiective Tamron 18 - 250 si Canon 18 - 55, blitz Canon Speedlight 430EX. Luminile de studio sunt de fapt un kit de lumina continua (3 lumini + 3 soft box-uri).
Aparatul stie sa faca o gramada de lucruri, ca orice aparat profesionist. Obiectivul Tamron ma scuteste de folosirea a 5 obiective diferite, pentru ca acopera o arie foarte mare, mergand pana la macro. Ma ajut insa si de prelucrarea digitala, pe care o fac in Corel Paint Shop Pro. Adica nu dau crop din aparat, nici nu adaug filtre.
Ah! Si accesoriul cel mai important: Ovidiu, la curent cu toate noutatile in domeniu: plug-ins, templates, softuri. Si indiferent de ce spune el acum peste umarul meu, NU ESTE DE INCHIRIAT!!!!sic
fdianamaria
Scris: Saturday, February 23, 2008 10:53 AM
Nivel

hohot hohot hohot tocmai ma gandeam la un contract de colaborare

Serios...tot ce ai scris suna super-profesional. Tu le-ai invatat "la scoala" cum se zice sau din placere?
Ma tot bate gandul sa-mi iau in timp un aparat de fotografiat bun, care sa-mi vada clar si musca de pe geam. Dar habar n-am ce sa caut si unde.
Odata...cand ai sa ai timp, am sa fiu fericita sa-ti citesc sfaturile.

Imi zicea la un moment dat un fotograf de prin zona, ca pozele pe film sunt mai bune decat cele digitale. Asa e?
Evoluand atat de mult tehnologia, cum si cu ce se mai "developeaza" (e un fel de-a zice) azi pozele? Stiu ca poti sa le scoti si pe imprimanta (desi nu cred ca asa se cheama scratch ), pe hartie speciala, dar la scara mai mare, ce aparate "ciudate" au aparut?

cute_babies_of_mine
Scris: Saturday, February 23, 2008 11:11 AM
Nivel

Filmul ramane rege. Dar cum ceea ce fac eu e comercial, am nevoie de prelucrare; ma ajuta sa corectez anumite lucruri daca nu ies bine. Eu le scot la imprimanta. Exista laboratoare specializate de prelucrare si printare digitala. Sunt masinarii mari, cat copiatoarele de A3. Eu folosesc o imprimanta micuta de la Canon. De fapt, 2: una Selphy pentru felicitari si una Canon simpla (Pixma) pentru fotografii. Fartia e la alegerea clientului, de la mata la super lucioasa. Preferata mea e semi-lucioasa.
Nu am invatat la scoala. Eu am terminat litere, asa ca... Dar aparatul l-am cautat cu Ovidiu (el e inginer la baza si lucreaza cu aparatura de calcul de muuulti ani, asa ca tehnica moderna ii e familiara; unde mai pui ca a facut muuulta fizica, asa ca mai stie de lentile si alte kestii). Apoi, eu am invatat sa lucrez cu PhotoImpact. De placere. Apoi, a venit Crenguta din America cu super albume la copii si am decis ca ne-ar placea. Incet incet... am ajuns aici!
ingerash
Scris: Saturday, February 23, 2008 11:42 AM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
cute mult succes! in continuare si eu am un canon{ Power shot A 460}
cute_babies_of_mine
Scris: Sunday, February 24, 2008 7:32 AM
Nivel

fdianamaria wrote:
hohot hohot hohot tocmai ma gandeam la un contract de colaborare

Serios...tot ce ai scris suna super-profesional. Tu le-ai invatat "la scoala" cum se zice sau din placere?
Ma tot bate gandul sa-mi iau in timp un aparat de fotografiat bun, care sa-mi vada clar si musca de pe geam. Dar habar n-am ce sa caut si unde.
Odata...cand ai sa ai timp, am sa fiu fericita sa-ti citesc sfaturile.

Imi zicea la un moment dat un fotograf de prin zona, ca pozele pe film sunt mai bune decat cele digitale. Asa e?
Evoluand atat de mult tehnologia, cum si cu ce se mai "developeaza" (e un fel de-a zice) azi pozele? Stiu ca poti sa le scoti si pe imprimanta (desi nu cred ca asa se cheama scratch ), pe hartie speciala, dar la scara mai mare, ce aparate "ciudate" au aparut?

Diana, asta e un site pe care eu am stat fooooarte mult inainte de a-mi cumpara aparatul! http://dpreview.com/
fdianamaria
Scris: Monday, February 25, 2008 8:58 PM
Nivel

cyclops cyclops cyclops
am de lucru !!! study
am sa revin cand...imi revin...ras
dya
Scris: Tuesday, February 26, 2008 9:27 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 5/12/2006
O parere de a mea...eu cred ca pentru a face niste fotografii performante si a sti sa folosesti niste aparaturi din domeniul fotografiei nu iti trebuie neaparat scoala de specialitate ci TALENT iar eu cred ca Lenus si Katy au asa ceva cu "carul".love pupici pupici pupici
ingerash
Scris: Tuesday, February 26, 2008 2:58 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
dya ai mare dreptate!cool bravo bravo bravo
katy_lumika
Scris: Tuesday, February 26, 2008 4:18 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 1/14/2008
dya wrote:
O parere de a mea...eu cred ca pentru a face niste fotografii performante si a sti sa folosesti niste aparaturi din domeniul fotografiei nu iti trebuie neaparat scoala de specialitate ci TALENT iar eu cred ca Lenus si Katy au asa ceva cu "carul".love pupici pupici pupici

Talentul se dezvolta prin scoala sau un profesor particularhohot ca soatza mearas
Acum, serios vorbind, cand imi dadea cu virgula mereu ii ziceam sotului, ca ce ii pasa lui are talent si gata, eu nu am si nu am sa invat niciodata foto sau sa desenez. Mi-a spus ca intr-adevar talentul l-a mostenit de la parinti, dar i-au trebuit foarte multi ani de munca sa ajunga unde e acum, iar daca nu facea Academia de Arte era doar un simplu desenator pe cand acum se poate considera designer. La partea foto la fel, dupa ani buni si de ce nu, o scoala, te poti numi fotografpupici pupici
Pupici si multumesc pentru aprecieriflowers
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.