|
 Nivel: Senior
Inregistrat: 3/4/2008 Mesaje: 7332
| mirela74chris wrote:Sincer,fetelor!Oricare ar iesi,pentru romanul de rand,bine tot nu va fi!Cat despre romanii plecati afara care il voteaza pe Base,sa fim realisti,daca ar fi fost bine cu el,atunci ar fi venit in tara langa cei dragi,nu ar sta in tari straine unde le este mai bine din toate punctele de vedere.viitorul Romaniei nu este prea roz,cei care vin la putere vor totul doar pt ei,nu se preocupa de binele poporului!
Mai sunt si romani care pleaca din Romania pt ca s-au saturat ca romanii n-au invatat sa-si stranga mizeria din fata usii, nu pt ca n-ar duce-o bine aici.
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/26/2007 Mesaje: 1462
| Mi s-a parut de tot rasul cum au aparut pe post, cum Crin il numea dl presedinte, cum isi declara el iubire sotiei, etc. Halal om, halal "presedinte"! Base - il inteleg! Atat a fost de pus la colt in campania asta. Atatea bube in cap i s-au gasit de televiziunile partinitoare. Are si el pacatele lui, dar nu-i mai pacatos ca altii! Ma asteptam la realitatea sa dea procentele astea. Si, da, bine nu ne va fi! Decat daca om ajunge sa defilam cu stegulete rosii, cu trandafiri la brat, cu slogan de genul "traiasca, infloresca"! Cat despre opinia mea - Basescu va iesi presedinte! |

Inregistrat: 10/22/2009 Mesaje: 1639
| mirela74chris wrote:Sincer,fetelor!Oricare ar iesi,pentru romanul de rand,bine tot nu va fi!Cat despre romanii plecati afara care il voteaza pe Base,sa fim realisti,daca ar fi fost bine cu el,atunci ar fi venit in tara langa cei dragi,nu ar sta in tari straine unde le este mai bine din toate punctele de vedere.viitorul Romaniei nu este prea roz,cei care vin la putere vor totul doar pt ei,nu se preocupa de binele poporului! aici ai dreptate.nici unul nu e bun,dar fetelor ma scuzati Basescu ce a facut pentru noi?Traim mai bine?Eu una nu.Voi?dar familia si partidul lui?Sincer?Mult mai bine decat noi. L-am votat in 2004 pe Basescu si m-a dezamagit,acum acord o sansa altuia ,sper sa ma dezamageasca mai putin.Nu astept minuni,dar cat de cat o stabilitate.In anii astia numai stabilitate nu a fost in tara.Asa ca la alegerile astea sunt pro Geoana.Judecati-ma ,dar decat Basescu care nu are pic de diplomatie in el prefer alternativa. |
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| TeosOf wrote:
Mai sunt si romani care pleaca din Romania pt ca s-au saturat ca romanii n-au invatat sa-si stranga mizeria din fata usii, nu pt ca n-ar duce-o bine aici.
|

Inregistrat: 9/23/2008 Mesaje: 6611
| Prerea mea e ca nici unul nu va face nimic,doar ei sa se imbogateasca,vedeti si voi mai ales cele care sunteti in tari straine ce trai aveti acolo si ce-a ajuns Romania ,cea care are o multime de bogatii dar nu a stiut nimeni sa le pretuiasca,ce-au facut romanii nostrii timp de 20 de ani,de la revolutie,NIMIC!!!S-au imbogatit ei intre ei parlamentarii si inca nu le ajunge,noi vom ajunge curand muritori de foame indiferent de cine va iesi,va fi destul de rau,imi pare rau si eu traiesc in Romania dar asta a ajuns tara noastra un gunoi fata de celelalte state!!!!!Va fi groaznic viitorul tarii!!!! |
Inregistrat: 2/6/2009 Mesaje: 2162
| Sincer mie mi se pare ca Basescu a fost primul presedinde care a incercat sa faca ceva pt tara asta, a fost singurul care a incercat din rasputeri sa elimine coruptia din tara, a vrut sa le scada salariile uriase de la cei care nu le merita, care ar mai fi facut asta? Il vedeti pe Geoana interesat de soarta noastra, eu nu. Este doar o marioneta a lui Iliescu, cel mai mare comunist! Hai Basescu!!!!!!!!!!
|

Inregistrat: 1/11/2009 Mesaje: 5442
| sami wrote:Cristina,nu trebuie sa fii ironica in momentul in care scriam,pe Realitatea se prezenta un alt sondaj,il discutau invitatii din emisiune,sondaj care il da castigator pe Basescu. daca ai urmarit programul,stii despre ce vorbesc oricum,Doamne fereste sa ne conduca tara coruptii din psd,un neamt si un om cu ceva probleme la cutiuta (crin antonescu).
Chiar asa doamne fereste!!!
HAi BAsescu!!! |

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Pai, eu din cate vad pe la tv a cam iesit Basescu!  |

| Da asa se cam pare ,oricum inca nu e oficial ,se mai numara voturi inca din cate vad si ,pffffffffff saraciioare mai stiu sa numere??? |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 5/22/2008 Mesaje: 587
| Cristina nu mai spera la o victorie!!!!!!!! Nu au cum sa castige!!!!!!!!!!!!!!! |
|

| monika wrote:Cristina nu mai spera la o victorie!!!!!!!! Nu au cum sa castige!!!!!!!!!!!!!!!
Bineinteles stai linistita nu amzis nimic ,doar ca inca nuau terminat,pffffffff greu de inteles!!!! |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Doamne ajuta sa ramana Basescu ,nu stiu de ce ma intereseaza politica Romaniei asa de tare dar eu una nu prea am incredere in celalalt !Tin pumnii! |
|

Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 3579
| Gataaa! A iesit Basescu!!! |
|
 Nivel: SMARALD
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| da,e Basescu! BEC a numarat 99,13% din voturi,Base conduce cu 50,37%.
|
|

Inregistrat: 3/26/2007 Mesaje: 1462
| |
|
|