Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| bereea wrote:Se apropie toamna.Nu a cazut inca nimeni in borcanul cu...melancolie?
Inca nu; ma bucur de zilele calduroase, cate mai sunt... |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 4/17/2008 Mesaje: 3770
| eu sunt nascuta toamna si pana nu demult iubeam toamna cu zilele ei ploioase! acum de cand o am pe Sara nu mai imi plac pt ca ne limiteaza iesitul afara, e rece..... |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 6/20/2007 Mesaje: 7309
| aurishta wrote:Esti sora mea
Ia uite ce de surori am si eu nici nu stiam!!!! |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Mie imi place intr-o oarecare masura si toamna,.....Ma intalnesc din nou cu copiii,intru in ritmul meu alert,imi da sens si culoare vietii,.....imi place mirosul de frunze arse,mirosul strugurilor copti din vie si mirosul tufanelelor.....stau langa padure si pe malul unui lac,.....Aici,toamna miroase altfel si imi da fericire de toamna! |
|

Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| marivic wrote:Mie imi place intr-o oarecare masura si toamna,.. Si mie, intr-o oarecare masura ,numai ca prea se apropie de iarna ca sa ma pot bucura de ea pe deplin |
|

Inregistrat: 3/22/2010 Mesaje: 3091
| La ce caldura a fost azi,mai degraba ma ia dorul de toamna!Vara asta mi s a pus pe suflet! |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Deja vad semne de toamna!Frunze colorate,veverite harnicute umbla dupa ghinde si castane...imi place toamna |
|

Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/1/2011 Mesaje: 805
|
Se pare ca nu e o coincidenta, eu sunt nascuta la sfarsit de vara, si imi place enorm de mult acea perioada de sfarsit de vara si inceput de toamna. |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22800
| Vreo problema cu nostalgia de toamna? |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Imi place toamna,dar acum as dori sa mai fie vara......Parca nu vreau sa renunt la hainele si tinutele de vara,.....nu am apucat sa port tot ce vroiam .....inca mai vreau caldura Detest cand dimineata este foarte rece,ma imbrac de toamna iar la pranz plec cu un maldar de haine in brate spre casa.... Dar,este minunat,.....Miros de vin,....astept sa se coaca gutuile,.....sa dau foc frunzelor uscate,.....Miroase a toamna,dar inca nu mi s-a instalat nostalgia |
|

| Mda,eu sunt nostalgica.E un fel de nostalgie cu tenta de depresie,zic eu ... |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 9/18/2013 Mesaje: 5
| Sunt nostalgica pentru ca sunt singura si nu m-am obijnuit doar atat astept sa vina luna octombrie |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Eu vreau sa vina varaaa............ |
|

| raly wrote:Eu vreau sa vina varaaa............
Peste vreo 8 luni vine sigur ! |
|
|