Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
|
E superb...de-adevaratelea! |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Raly, Miri .... asa e ! Zboara anii astia , visele ni se indeplinesc ... mai usor, mai greu .... Hai, ca o iau la vale ! Si afara e o toamna absolut superba. Cer senin, soare , frunze aramii peste tot , baietzelul imi doarme in brate .... |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Frig...vant...aer rece ce-ti taie respiratia...afara... In casa, cald si bine!Familia in jur, cineva care sa te stranga in brate....
Surpriza neplacuta a zilei de azi: am aflat ca cineva a fost diagnosticat cu cancer genital.Are 34 de ani. Se pare ca se discuta despre metastaze....
...si revin la obsedanta mea idee despre viata fiecaruia:" depinde cu ce te compari"! |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Ce discutii frumoase aici despre toamna ! Imi place mirosul toamnei ,culorile ei sunt mai frumoase ca intr-un tablou si ma apuca asa o nostalgie .... Voua va place toamna?Ce sentimente va trezeste? |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 1/11/2009 Mesaje: 5442
| Eu sunt nascuta toamna...poate de aia imi place toamna. Toamna mi am cunoscut sotul si tot toamna m am maritat....
|
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Imi place toamna,florile de toamna,frunzele ruginii,sa adun castane,sa ma joc cu copii prin frunze ruginii.Dar mi ales miresmele toamnei,bostani,nuci,alune....si sa-mi amintesc intalnirea cu dragul meu sot...era toamna
|
|

Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22793
| Nostalgie de toamna...la noi inca nu a venit toamna, dar anii trecuti pe vremea asta vorbeam cu mami de zacusta, de castraveti murati, gogonele si gogosari...anul acesta tacere totala.Asa ca nostalgia mea se transforma intr-un strigat mut de durere |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Cat de mult te inteleg,Brandusa,..... Te imbratisez ca sa-ti alin putin tristetea ce te cuprinde. Este frumoasa si toamna,...dar mie acum nu-mi place.Ma gandesc ca vine vremea rece,urata si noi nu am avansat la casa.Daca nu rezolvam ceva cu incalzirea si izolatia pe afara si izolatia acoperisului,musai sa ne mutam iar in casa cea veche,..... Mi-ar p[lace sa mai dureze vara macar 3 luni,si asa am termina si noi o buna parte din utilitati,.... |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| mie cel mai mult imi place cum miroase toamna!!! mmmmmmmmmmmmmm abia astept sa-mi infloreasca si crizantemele, anul asta am mai multe!!! ca mi-s dragi tare!! si anul asta traiesc cea mai frumoasa toamna din viata mea!! |
|

| Se apropie toamna.Nu a cazut inca nimeni in borcanul cu...melancolie? |
|

Inregistrat: 10/4/2006 Mesaje: 6849
| Eu nu vreau sa vina toamna; vreau vara -iubesc soarele si caldura! Brr, nu suport frigul si nici o suta de cojoace pe mine...
|
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 3/27/2009 Mesaje: 138
| eu iubesc toamna eu, sotul si fetita suntem nascuti toamna sotul in septembrie , eu octombrie si Miruna noiembrie deci pentru noi toamna era anotimpul petrecerilor si abea asteptam sa vina. Anul asta e putin altfel dar tot vream sa vina toamna sa se mai racoreasca putin sa culegem fructe coapte .... |
|

Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| Cris-DL wrote:Eu nu vreau sa vina toamna; vreau vara -iubesc soarele si caldura! Brr,  nu suport frigul si nici o suta de cojoace pe mine... Esti sora mea |
|

Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| aurishta wrote:Esti sora mea si a mea |
|

| Eu astept cu nerbadare toamna si ploile.Poate din cauza caldurilor insuportabile din aceasta vara m-am saturat de prea mult soare (bine, uit pana la iarna , apoi ma plang de frig ).La noi luna septembrie esteinca luna de vara, dar, in general, se poate dormi noaptea.Deci, astept cu nerabdare toamna. |
|
|