Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| M-a lovit o melancolie, de nu imi mai revin pana la .... Craciun. Chiar , ia sa imi pun un tiker sa vedem cat mai e pana la Craciun.
Maria astazi culegea frunze uscate , aramii . Au inceput si copii scoala, o forfota si un furnicar. Doame, ce zboara timpul asta. Uite ca mai trecut un an !
Si imbatranesc ! Acusica schimb prefixul, ma dor oasele de zici ca am muncit o viata intreaga , nu 3 zile , m-as vopsi blonda da' parca e prea tinereasca pentru mine culoarea ! Bine ca nu imi cad dintii !
Natura moarta, soare blajin , fosnet de frunze moarte , un greiere ce se pregateste de iarna ..... |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Cri, cri cri...eu sunt greierele!Ia uite unde statea baba ce doreste sa se faca blonda...ca frumoasa e deja! Hai, mami Oana!Capul sus, ca la noi sunt doar 10 grade afara, la ora asta, iar acu' doua saptamani erau 40! Asa ca mai bine nu-mi aduc aminte! |
|

| Miri, |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 5089
| Miri wrote:Cri, cri cri...eu sunt greierele!Ia uite unde statea baba ce doreste sa se faca blonda...ca frumoasa e deja! Hai, mami Oana!Capul sus, ca la noi sunt doar 10 grade afara, la ora asta, iar acu' doua saptamani erau 40! Asa ca mai bine nu-mi aduc aminte!
bai sunteti ceva de speriat! ce om avea noi in seara asta nu stiu! intai voi doua ma luarati pe mine in "bascalie" si acu' vin eu cu Miri peste tine Oana! teribil de misto ti-a zis Miri! chiar asa...care baba? ce dinti care iti cad?
capul sus si lasa nostalgia...si eu am uneori momente de ceva nostalgie dar tu crezi ca eu am timp de asa ceva? cand am un Pepsi care ma "vanzeaza" non stop, cum crezi ca pot sa stau sa cujet? tie iti trebuie o "cura" de des-nostalgizat cu fi-miu si sa vezi ce iti trece!
hai ca glumesc! va pup pe amandoua, sunteti niste simpatice! |
|

| trebuie o "cura" de des-nostalgizat da : Da Da Da .... vreau !
ps: vedeti cu ce intonatie cititi ! sa nu se inteleaga altceva ! |
|

|
ok boss! se rezolva! intrebarea este cum? il pun eu la "pachet" pe Andi si il trimit la tine sau vii tu la mine?
|
|

| Pune'l la posta ! Ca il aduc astia la usa , doar semnez la primire ! Da' s-ar putea sa il pastrez la mine for eveeeeeer ! |
|

|
sau sa chemi "intariri"!
mami, eu zic ca e rost de un fratior pt Mariuca, am I wrong? vad ca te "dai" la baietei... eu cred ca de acolo vine nostalgia ta! ia vezi ce si cum faci ca eu "rezolv" cu barza...vorbesc cu ea si o trimit direct la tine! |
|

| Daaa, asa e , ne dorim un baietzel , dar , mai stau vre-un anishor ! Sa imi revin putintel , Da' tu vorbeste cu barza din timp, te rooooog ! |
|

Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Vin si eu cu melancolia mea pe aici... Stare de ... nici nu am cuvinte sa exprim. Ma complac in ea! Imi plang de mila, pe cuvantul meu! Dar mai stiu pe cineva care mi-a spus acum muuuuulti ani ca suferinta ne deosebeste de maimute. Asa ca, banuiesc ca e de bine! |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/22/2006 Mesaje: 4839
| Cri cri cri ...tare-s mic si necajit ca n-am nimic de halit Si pe mine ma mai apuca dar ma lasa repede ca ma aduce pasarelu' la realitate. |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Anca, Oana, mi-a facut mare placere sa "nostalgizam" impreuna, azi-noapte!
Lenus, un pupic de la mine si uite, iti cant si tie acelasi lucru: cri, cri , cri...ce-o mai fi, ce-o mai veni...
Miha, esti tare haioasa, precum te stiu!
Hei, eu nu stiu zau ce e cu voi ...pana la primavara ce facem, daca ne apucam acum de oftat si regretat?...vorba Ancai, nu e rost de niscaiva hormoni ce trebuie potoliti? |
|
Inregistrat: 3/4/2008 Mesaje: 7332
| ...O raza ce vine goana din apus si-aduna aripile si se lasa tremurând pe-o frunza: dar prea e grea povara - si frunza cade.
O, sufletul! Sa mi-l ascund mai bine-n piept si mai adânc, sa nu-l ajunga nici o raza de lumina: s-ar prabusi.
E toamna. (Lucian Blaga - "Amurg de toamna") |
|

| Hop, am deschis si eu repede subiectul si m-a busit rasul. Parca nu am scris eu acum 2 ani ! Si intre timp a venit si baietelul mult dorit ! Fetelor, aveti mare grija ce scrieti, ce va doriti, ca se adeveresc toate !
Teosof , multumim de poezie ! Da' eu numai timp de melancolie de toamna nu am ! |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Maria & Mario wrote:Hop, am deschis si eu repede subiectul si m-a busit rasul. Parca nu am scris eu acum 2 ani ! Si intre timp a venit si baietelul mult dorit ! Fetelor, aveti mare grija ce scrieti, ce va doriti, ca se adeveresc toate ! Teosof , multumim de poezie !  Da' eu numai timp de melancolie de toamna nu am !
E frumos cand gasesti amintiri,nu? |
|
|