Nostalgie de toamna...
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Maria & Mario
Scris: Thursday, September 6, 2007 9:41 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 2/13/2006
M-a lovit o melancolie, de nu imi mai revin pana la .... Craciun. Chiar , ia sa imi pun un tiker sa vedem cat mai e pana la Craciun.

Maria astazi culegea frunze uscate , aramii . Au inceput si copii scoala, o forfota si un furnicar. Doame, ce zboara timpul asta. Uite ca mai trecut un an !

Si imbatranesc ! Acusica schimb prefixul, ma dor oasele hohot de zici ca am muncit o viata intreaga , nu 3 zile , m-as vopsi blonda da' parca e prea tinereasca pentru mine culoarea ! banghead Bine ca nu imi cad dintii ! maseluta hohot

Natura moarta, soare blajin , fosnet de frunze moarte , un greiere ce se pregateste de iarna ..... closedtopic
Miri
Scris: Thursday, September 6, 2007 9:43 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/26/2006
Cri, cri cri...eu sunt greierele!Ia uite unde statea baba ce doreste sa se faca blonda...ca frumoasa e deja!ras
Hai, mami Oana!Capul sus, ca la noi sunt doar 10 grade afara, la ora asta, iar acu' doua saptamani erau 40!plans plans plans
Asa ca mai bine nu-mi aduc aminte!sic
Maria & Mario
Scris: Thursday, September 6, 2007 9:45 PM
Nivel

Miri, pupici angel
Andi&Mariuca
Scris: Thursday, September 6, 2007 10:09 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/14/2006
Miri wrote:
Cri, cri cri...eu sunt greierele!Ia uite unde statea baba ce doreste sa se faca blonda...ca frumoasa e deja!ras
Hai, mami Oana!Capul sus, ca la noi sunt doar 10 grade afara, la ora asta, iar acu' doua saptamani erau 40!plans plans plans
Asa ca mai bine nu-mi aduc aminte!sic

hohot hohot hohot hohot hohot hohot bai sunteti ceva de speriat!pupici pupici pupici
ce om avea noi in seara asta nu stiu!hohot intai voi doua ma luarati pe mine in "bascalie" si acu' vin eu cu Miri peste tine Oana! teribil de misto ti-a zis Miri!cool chiar asa...care baba?what ce dinti care iti cad?hohot hohot

capul sus si lasa nostalgia...si eu am uneori momente de ceva nostalgie dar tu crezi ca eu am timp de asa ceva? cyclops cand am un Pepsi care ma "vanzeaza" non stop, cum crezi ca pot sa stau sa cujet?hohot dance tie iti trebuie o "cura" de des-nostalgizat ras sic cu fi-miu si sa vezi ce iti trece!chitara

hai ca glumesc! va pup pe amandoua, sunteti niste simpatice!pupici
Maria & Mario
Scris: Thursday, September 6, 2007 10:17 PM
Nivel

trebuie o "cura" de des-nostalgizat da : Da Da Da .... vreau ! hohot hohot hohot hohot

ps: vedeti cu ce intonatie cititi ! hohot hohot hohot sa nu se inteleaga altceva ! hohot hohot alcool
Andi&Mariuca
Scris: Thursday, September 6, 2007 10:19 PM
Nivel

Maria & mami wrote:
trebuie o "cura" de des-nostalgizat da : Da Da Da .... vreau ! hohot hohot hohot hohot

ps: vedeti cu ce intonatie cititi ! hohot hohot hohot sa nu se inteleaga altceva ! hohot hohot alcool

ok boss! se rezolva!thumright pupici intrebarea este cum? il pun eu la "pachet" pe Andi si il trimit la tine sau vii tu la mine?hohot hohot

pupici pupici
Maria & Mario
Scris: Thursday, September 6, 2007 10:20 PM
Nivel

Pune'l la posta ! Ca il aduc astia la usa , doar semnez la primire ! hohot Da' s-ar putea sa il pastrez la mine for eveeeeeer ! ras love pupici
Andi&Mariuca
Scris: Thursday, September 6, 2007 10:24 PM
Nivel

Maria & mami wrote:
Pune'l la posta ! Ca il aduc astia la usa , doar semnez la primire ! hohot Da' s-ar putea sa il pastrez la mine for eveeeeeer ! ras love pupici

hohot hohot sau sa chemi "intariri"!sic ras

mami, eu zic ca e rost de un fratior pt Mariuca, am I wrong?ras vad ca te "dai" la baietei... eu cred ca de acolo vine nostalgia ta!pupici ia vezi ce si cum faci ca eu "rezolv" cu barza...vorbesc cu ea si o trimit direct la tine!sic angel
Maria & Mario
Scris: Thursday, September 6, 2007 10:26 PM
Nivel

Daaa, asa e , ne dorim un baietzel , dar , mai stau vre-un anishor ! Sa imi revin putintel , Da' tu vorbeste cu barza din timp, te rooooog ! cyclops love ras angel
cute_babies_of_mine
Scris: Friday, September 7, 2007 8:00 AM
Nivel

Inregistrat: 4/4/2006
Vin si eu cu melancolia mea pe aici... Stare de ... nici nu am cuvinte sa exprim. Ma complac in ea! Imi plang de mila, pe cuvantul meu! Dar mai stiu pe cineva care mi-a spus acum muuuuulti ani ca suferinta ne deosebeste de maimute. Asa ca, banuiesc ca e de bine!
mihaela75
Scris: Friday, September 7, 2007 4:06 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/22/2006
Cri cri cri ...tare-s mic si necajit ca n-am nimic de halit maseluta Si pe mine ma mai apuca dar ma lasa repede ca ma aduce pasarelu' la realitate.box2
Miri
Scris: Friday, September 7, 2007 9:10 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/26/2006
Anca, Oana, mi-a facut mare placere sa "nostalgizam" impreuna, azi-noapte!hohot

Lenus, un pupic de la mine si uite, iti cant si tie acelasi lucru: cri, cri , cri...ce-o mai fi, ce-o mai veni...pupici

Miha, esti tare haioasa, precum te stiu!thumright

Hei, eu nu stiu zau ce e cu voibataus ...pana la primavara ce facem, daca ne apucam acum de oftat si regretat?...vorba Ancai, nu e rost de niscaiva hormoni ce trebuie potoliti?ras
TeosOf
Scris: Thursday, September 24, 2009 12:59 PM
Nivel

Inregistrat: 3/4/2008
...O raza
ce vine goana din apus
si-aduna aripile si se lasa tremurând
pe-o frunza:
dar prea e grea povara -
si frunza cade.

O, sufletul!
Sa mi-l ascund mai bine-n piept
si mai adânc,
sa nu-l ajunga nici o raza de lumina:
s-ar prabusi.

E toamna.
(Lucian Blaga - "Amurg de toamna")
Maria & Mario
Scris: Thursday, September 24, 2009 1:32 PM
Nivel

Hop, am deschis si eu repede subiectul si m-a busit rasul. Parca nu am scris eu acum 2 ani ! hohot
Si intre timp a venit si baietelul mult dorit !
Fetelor, aveti mare grija ce scrieti, ce va doriti, ca se adeveresc toate ! hohot

Teosof , multumim de poezie ! thumright Da' eu numai timp de melancolie de toamna nu am ! alcool hohot computerlove
raly
Scris: Friday, October 9, 2009 9:18 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 12/17/2007
Maria & Mario wrote:
Hop, am deschis si eu repede subiectul si m-a busit rasul. Parca nu am scris eu acum 2 ani ! hohot
Si intre timp a venit si baietelul mult dorit !
Fetelor, aveti mare grija ce scrieti, ce va doriti, ca se adeveresc toate ! hohot

Teosof , multumim de poezie ! thumright Da' eu numai timp de melancolie de toamna nu am ! alcool hohot computerlove

hohot hohot hohot E frumos cand gasesti amintiri,nu?sic
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.