Nostalgie de toamna...
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Anaida
Scris: Thursday, August 31, 2006 11:14 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/12/2006
1 septembrie...tocmai am vazut ca e trecut cu putin de miezul noptii, ca e deja 1 septembrie...ca s-a dus vara...in fiecare an asteptam cu nerabdare reinceperea scolii, mai intai ca elev, apoi ca invatator...mi se facea dor de colegi, chiar si de profesori...ma gandeam cu placere la noile manuale pe care le voi avea (in prima zi de scoala le rasfoiam cu asa o curiozitate!!!)...apoi de elevii mei si mi-era drag sa-i vad cat de mult au crescut in vara care a trecut...nu degeaba se spune "toamna se numara bobocii"...mi-e dor si acum de scoala, poate mai mult ca oricand, dupa asa o mare pauza, dar stiu ca, de dragul Alexandrei, trebuie sa mai rezist un an si sa incerc sa-mi incarc sufletul cu toate micile bucurii pe care mi le va oferi (gandindu-ma ca nu va mai fi niciodata ca acum), sa reusesc sa depasesc rutina zilnica (care ma doboara uneori)...sper sa nu ajung sa spun prea curand "e toamna in sufletul meu"...
Ce sentimente va starneste toamna?
Maria & Mario
Scris: Thursday, August 31, 2006 11:23 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 2/13/2006
Pai , sa vina primavara mai repede. hohot Aici vara nu pot spune ca e mai mult de 3 , 4 saptamani. ploua si e inorat , iar iarna nu sunt temp sub -2 grade maxim. Zapada nu e. asa ca...... ce sa mai astept. Nimik.

E mai mult astenie de toamna 2/3 din an. hohot Asa ar trebui sa fiu 6 zile din 7 tunete , 11 luni pe an. M-am obisnuit.

De scoala nu mi-e dor. de liceu , da si de facultate. De boboci , doar de aia de rata mi-e dor ! hohot Hai ca stric tot topicul. daca e vreo problema , sterg fara nici un resentiment. Doar spuneti-mi ! pupici
mihaela75
Scris: Thursday, August 31, 2006 11:24 PM
Nivel

Inregistrat: 2/22/2006
Eu nu intru aici, eu sufar de nostalgia de iarna...iarna alba si sclipitoare ca in orasul meu n-o sa mai vad in veci si pururiplans plans
Maria & Mario
Scris: Thursday, August 31, 2006 11:25 PM
Nivel

Miha , zine si noua numele orasului , sa il vizitam cand va fi zapada ! bounce poate ne mutam acolo ! dance ca suntem fani zapada .
Roxanel
Scris: Friday, September 1, 2006 6:22 AM
Nivel

Inregistrat: 3/13/2006
Mie imi place toamna. Dar nu cea de aici.

Imi place toamna cu covoare de frunze ruginii, cu borcane de dulceata, cu aerul curat de dimineata, cu flori si frunze pline de roua, cu randunici, cu struguri si gutui, cu miros de carti si caiete noi. Asta-i toamna care-mi place.sic
leut
Scris: Friday, September 1, 2006 7:41 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/15/2006
Toamna imi place asa cum imi plac toate anotimpurile. Ce bine ca inca le avem!
Toamna e misterioasa...ce mult mi-as dori sa ma plimb printr-o padure, sa simt sub talpi frunzele care mai de care mai colorate...culori vii din natura. Mi se deruleaza prin fata ochilor imagini vazute din masina, pe drumuri spre munte...copaci multi si fiecare avand o culoare.
Toamna are farmecul ei, de fapt are cate putin din fiecare stare...sic
stele_pe_cer
Scris: Friday, September 1, 2006 10:07 AM
Nivel

Eu adooooooooor toamnayes !Este anotimpul meu preferat!Nostalgie?Hmmmm...poate doar putintica...predomina mai mult bucuria:bucuria ca vibrez la unison cu intreg anotimpul.Imi plac ploile de toamana, imi plac frunzele aramii de pe jos, imi plac copacii golasi in bataia discreta a vantului, ador sa aud in miez de noapte cum cad castanele pe capotele masinilor.

Dar ce imi place cel mai mult este un cer senin de toamna (cum nu este acumras )si sa imi tarshaii picioarel prin frunzele moarte.L-am invatat deja pe Matei lucrul asta si cand ajungem in casa direct la baitza intram, ca ne intra frunze si pe langa sosete!

Apoi, toamana mi-e dor de valurile marii cum se sparg furioase de tzarm...sper sa reusim sa il lasam pe Matei cu mama 2 zile sa evadam si noi la mare, sa adun scoici din cele albe, ca o gaoace, aruncate de valuri la tzarm...

Apoi imi place ideea de inceput de an scolar, desi anul asta ma deprima numai gandul ca de luni puiul meu mic si drag va incepe cresa.Inca nu sunt hotarata daca sa il retreag inainte de a-l inscrie, sau macar sa il las cateva zile si sa vad cum ii merge.Mie oricum imi va fi extrem de greucry ...

Sa mai spun ca abia astept toamna viitoare ca sa plantam in oaza noastra de liniste cativa pomisori, printre care magnolii si meri...

E divina toamna...este anotimpul care trezeste in mine sentimentele cele mai frumoase si mai inaltatoare, este anotimpul care ma transpune mai aproape de natura si de Dumnezeu!
mihaela75
Scris: Friday, September 1, 2006 4:34 PM
Nivel

Inregistrat: 2/22/2006
Maria & mami wrote:
Miha , zine si noua numele orasului , sa il vizitam cand va fi zapada ! bounce poate ne mutam acolo ! dance ca suntem fani zapada .

Onestiras sunt moldoveancadance
Alina
Scris: Friday, September 1, 2006 5:05 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 3/27/2006
Mie imi place toamna, mai ales ca acum ma intorc la scoala. Eu chiar ma bucur, desi exista parerea de rau ca nu am sa mai stau atat de mult cu copiii mei. dar eu chiar aveam nevoie de acest lucru (din decembrie 2004 sunt in concediu).
Nostalgie? n ceea ce ma priveste, nu. Eu ma bucur de fiecare anotimp, caci fiecare imi aduce bucurii: primavara, natura reinvie, iar ghioceii sunt adorabili,; vara, razele soarelui si briza marii; toamna, culoarea ruginie a frunzelor, fructele si "camara" plina; iarna, miracolul zapezii si al sarbatorilor, bradul de Craciun, colindul. Iarna o astept acum, Catinca este mare amatoare de zapada, de patinaj, de sanius, de bulgareala. De abia astept sa ma hoc cu ei, fiindca, acum, va fi prezent si Tudor in zapada. yes yes yes Si bradul il vom face acum si cu Tudor, yes yes yes
emanuelaan
Scris: Friday, September 1, 2006 5:21 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 5/28/2006
mai fetelot ati trezit in mine o gramada de amintiri, toamna ce este mai frumos decat o seara in copou cu multe frunze ruginii pe jos, lumini ca niste lunanari care palcaie printre crengile teilor o adiere de vant calda si multeeeeeeeeeeee soapte de amorrrrrrrrr doamne cat era de frumos cand eram studenta si nu aveam griji, dar va jur fetelor aici e minunat ca in povesti poate de aceea se leaga o multine de amoruri aici :love love love love
stele_pe_cer
Scris: Friday, September 1, 2006 10:54 PM
Nivel

emanuelaan wrote:
va jur fetelor aici e minunat ca in povesti poate de aceea se leaga o multine de amoruri aici :love love love love

Stiiiiiiiiiiimcry , dar e atat de departe de noiplans ....Eu acolo m-am indragostit iremediabil de Eminescuras !
Kiki
Scris: Saturday, September 2, 2006 8:49 AM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
Mie imi place toamna, chiar daca e mai rece, mai si ploua, se scurteaza ziua...Parca pluteste romantismul in aer...Mi-aduc aminte de scoala, de sfarsitul vacantei, de reintalnirea cu colegii, de impartasit impresii....
stele_pe_cer
Scris: Monday, September 4, 2006 3:16 PM
Nivel

Astazi, mai mult ca oricand, m-a podidit nostalgia de toamna, in drum spre cresa.

Adia vantul asa frumos, si frunzele pe fos aratau mirific...si Matei a reusit sa prinda din zbor o frunza ruginie....Ce mare s-a facut puiul meu!Astazi a fost o zi memorabila:prima noastra zi de cresa.Mi-o voi aminti ani in sir, asa cum imi amintesc de parca ar fi aievea prima mea zi de scoala...

Offfffff....cum trece vremea...maine-poimaine ma voi uita cu nostalgie la semnele toamnei cu nepoteii de mana...
g_nicoleta2000
Scris: Monday, September 4, 2006 3:21 PM
Nivel

Inregistrat: 2/14/2006
Doamne, a dat romantismul peste voi! Numai eu sunt plangareatza dupa vara? Parca mi-e dor de o zi torida.sic
cute_babies_of_mine
Scris: Monday, September 4, 2006 8:29 PM
Nivel

Inregistrat: 4/4/2006
Si mie imi place toamna, dar eu sufar teribil de nostalgie... Am fluturi in stomac toamna, am emotii... Inca imi mai vine sa cumpar flori la fiecare 15 septembrie! Nu stiu, e deosebit anotimpul asta! Poate si pentru ca stau la munte, iar padurile din jurul orasului sunt mirifice toamna.

Mihaela, stiu cum e sa duci dorul unei ierni intr-un oras mic... Copaci plini cu zapada, lumini rasfrante in albul imaculat, oameni ici si colo, nu tu aglomeratie, saniute cu copii, geamuri cu lumini aprinse devreme prin care vezi in case tot felul de minunatii... Sigur ai sa mai vezi ierni in Onesti! Chiar daca vei fi numai in vizita!pupici pupici
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.