Nivel: Avansat
Inregistrat: 8/8/2006 Mesaje: 2347
| Pai daca pana la urma votam piticul ametit,si nu pe cel mutulic ,atunci eu imi retrag votul. Eu am crezut ca aici se voteaza piticii care ne viziteaza,ne citesc dar nu ne scriu(sau nu ne-au mai scris de ceva vreme,desi ei figureaza ca au vizitat forumul). Cu piticii aiuriti e cu totul alta treaba...deocamdata nu m-am gandit la unul |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 6/11/2007 Mesaje: 818
| Eu votez ca pitic mutulic-nu ametit-pe SPEZAM |
|
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 2034
| Laura wrote:Pai daca pana la urma votam piticul ametit,si nu pe cel mutulic ,atunci eu imi retrag votul. Eu am crezut ca aici se voteaza piticii care ne viziteaza,ne citesc dar nu ne scriu(sau nu ne-au mai scris de ceva vreme,desi ei figureaza ca au vizitat forumul). Cu piticii aiuriti e cu totul alta treaba...deocamdata nu m-am gandit la unul
ametit, mutulic... votati ce vreti ca deja am ametit cu atatea explicatii.sau m-am "mutulicizat" |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| codruta wrote:ametit, mutulic... votati ce vreti ca deja am ametit cu atatea explicatii.sau m-am "mutulicizat"
|
|
Inregistrat: 11/2/2007 Mesaje: 2320
| codruta wrote:ametit, mutulic... votati ce vreti ca deja am ametit cu atatea explicatii.sau m-am "mutulicizat"
|
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 6/10/2006 Mesaje: 6198
| Ce va suparati mai fetelor,uite eu ma consider MUTULICA,nu mai ca nimeni nu ma vede asa |
|
Inregistrat: 2/17/2006 Mesaje: 4933
| AdrianaC wrote:ANDISMOM !
Exact la ea ma gandeam si eu !!! |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 1/29/2007 Mesaje: 782
| ANDISMON adynanemona attached the following image(s):
|
|
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 1856
| uf aici nu votez ca ma simt cu musca pe caciula |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Eu o nominalizez pe Sousourel...ce frumos statea cadoul ei de anul trecut in bradul de Craciun! |
|
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 2034
| Au fost nominalizati:
Andreea&Bianca Baby Andismom mami2x Tris Spezam Sousourel
iar castigatorul este....
felicitarile,masa si dansul AICI
|
|
|