NOMINALIZARI PITIC-MUTULIC
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Kiki
Scris: Wednesday, December 5, 2007 11:38 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
ras Am impresia ca cineva o sa se supere cand o sa intre pe forum...bounce
Laura
Scris: Wednesday, December 5, 2007 11:40 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 8/8/2006
Mami2x
ANDREEA&BIANCA
Scris: Thursday, December 6, 2007 9:15 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 6/11/2007
mariuta wrote:

Da, Andreea!firstprize
hohot hohot hohot stiu eu de ceras

De ce,Mariuta?ras
oanalaurisa
Scris: Thursday, December 6, 2007 9:18 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 1/10/2007

La aceasta categorie , s-ar putea nominaliza anumite persoane pe care nu vreau sa le numesc ,insa nominalizare de Pitic Mutulic pentru Andreea mi se pare total aiurea,ea e mereu activa si stie ce vrea.
Lilly of the valley
Scris: Thursday, December 6, 2007 9:25 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 3/23/2007
oanalaurisa wrote:

La aceasta categorie , s-ar putea nominaliza anumite persoane pe care nu vreau sa le numesc ,insa nominalizare de Pitic Mutulic pentru Andreea mi se pare total aiurea,ea e mereu activa si stie ce vrea.

Kiki wrote:
ras Am impresia ca cineva o sa se supere cand o sa intre pe forum...bounce

uite unul din argumente... e suparacioasasic
no offence Andreea! totul e just for fun!
ANDREEA&BIANCA
Scris: Thursday, December 6, 2007 9:40 AM
Nivel

mariuta wrote:

uite unul din argumente... e suparacioasasic
no offence Andreea! totul e just for fun!

Da dar asta nu e categoria pitic imbufnat ci pitic mutulic...iar eu postez zi de zi pe forum.Oricum,nu m-am suparat,ai dreptate,its just for fun.
thumleft
Lilly of the valley
Scris: Thursday, December 6, 2007 9:52 AM
Nivel

ANDREEA&BIANCA wrote:

Da dar asta nu e categoria pitic imbufnat ci pitic mutulic...iar eu postez zi de zi pe forum.Oricum,nu m-am suparat,ai dreptate,its just for fun.
thumleft

da. dar mai e si pitic ametit

codruta wrote:
7.PITIC-MUTULIC (la cererea publicului "ametit" )
...

ma rog, dar daca nu iti place imi retrag nominalizarea
ANDREEA&BIANCA
Scris: Thursday, December 6, 2007 10:32 AM
Nivel

Nu,e ok,lasa nominalizarea asa,nu trebuie sa imi placa mie,e votul tau,dreptul tau si eu oricum sunt cam ametita.De cand o am pe Bianca nu mai sunt chiar asa de iresponsabila si uituca,dar inainte eram number one...
codruta
Scris: Thursday, December 6, 2007 11:59 AM
Nivel

oanalaurisa wrote:

oana, la fiecare categorie fiecare numeste PE CINE VREA! N-am cerut justificari,motivatii s.a.m.d.Nu e cazul sa ne ofensam.
Eu am nominalizat-o pe Andreea oarecum la sugestia ei. Ia vezi link-ul: http://forum.7p.ro/Default.aspx?g=posts&t=5297&p=3

oanalaurisa
Scris: Thursday, December 6, 2007 12:00 PM
Nivel

Noah,cum credeti,dar eu as fi considerat aici mai adecvate nominalizari de oameni cu adevarat "ametiti",nu dau nume ca n-am chef de scandal hohot hohot hohot
Lilly of the valley
Scris: Thursday, December 6, 2007 12:04 PM
Nivel

oanalaurisa wrote:

Noah,cum credeti,dar eu as fi considerat aici mai adecvate nominalizari de oameni cu adevarat "ametiti",nu dau nume ca n-am chef de scandal hohot hohot hohot

pai asteptam nominalizarile ca doar totul e de distractie, nu ca sa ofensam!
oanalaurisa
Scris: Thursday, December 6, 2007 12:09 PM
Nivel

codruta wrote:

oana, la fiecare categorie fiecare numeste PE CINE VREA! N-am cerut justificari,motivatii s.a.m.d.Nu e cazul sa ne ofensam.
Eu am nominalizat-o pe Andreea oarecum la sugestia ei. Ia vezi link-ul: http://forum.7p.ro/Default.aspx?g=posts&t=5297&p=3

Nu te supara,dar ar fi aiurea sa nominalizez aici o persoana care se potriveste mai bine la o alta categorie,nu crezi.Eu nu m-am ofensat,nici Andreea , ziceam doar asa. Sper ca nu te superi!
taki
Scris: Thursday, December 6, 2007 12:10 PM
Nivel

Inregistrat: 2/13/2006
mariuta wrote:

pai asteptam nominalizarile ca doar totul e de distractie, nu ca sa ofensam!

Subcriu!thumleft
codruta
Scris: Thursday, December 6, 2007 12:17 PM
Nivel

oanalaurisa wrote:

Nu te supara,dar ar fi aiurea sa nominalizez aici o persoana care se potriveste mai bine la o alta categorie,nu crezi.Eu nu m-am ofensat,nici Andreea , ziceam doar asa. Sper ca nu te superi!

oana iubita, nu m-am suparat, ca n-am motive.
Fiecare propune pe cine vrea.Punct.E evident ca nominalizarile sunt subiective, nici nu se putea altfel.Dar nu judecam propunerile nimanui.Se potriveste, nu se potriveste, asta-i alta poveste.In momentul cand am facut o nominalizare inseamna ca asa am considerat eu.Nu trebuie sa mai fie nimeni de acord cu mine dar nici nu trebuie sa dau explicatii sau sa ofer scuze.E just for funny.
oanalaurisa
Scris: Thursday, December 6, 2007 12:19 PM
Nivel

codruta wrote:

oana iubita, nu m-am suparat, ca n-am motive.
Fiecare propune pe cine vrea.Punct.E evident ca nominalizarile sunt subiective, nici nu se putea altfel.Dar nu judecam propunerile nimanui.Se potriveste, nu se potriveste, asta-i alta poveste.In momentul cand am facut o nominalizare inseamna ca asa am considerat eu.Nu trebuie sa mai fie nimeni de acord cu mine dar nici nu trebuie sa dau explicatii sau sa ofer scuze.E just for funny.

AI DREPTATE,motiv pentru care am sa tin cont de ce ziceti voi si daca e just for fun si nu are nimeni voie sa se supere vin si eu cu nominalizarea mea: TRIS.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.