Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Mai fetelor, Codruta nu zisese sa nominalizeze fiecare o singura persoana la un "oscar"? |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| ba poate, da` care e cea mai cea? greu de votat, ales deja fac rana in scafarlie de atat gandit/scarpinat |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 6/10/2006 Mesaje: 6198
| taki wrote:Bucataria ca acolo sunt topicurile care ma intereseaza in mod special: Rody! Taki saruma iubita.Las ca vine fata cu retete noi,asta dupa ce-mi trec greturile.Acum na-m nici un chef sa stau in bucatarie |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Cristy |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| Delfinasa ... am facut si papa dupa retele ei |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 2034
| MNiko wrote:Mai fetelor, Codruta nu zisese sa nominalizeze fiecare o singura persoana la un "oscar"?
mersi de sustinere
fetele,iubitele, sa va reamintesc regulamentul:
Din 3 decembrie se vor afisa categoriile propuse si va incepe nominalizarea candidatilor.Fiecare poate nominaliza un singur candidat la o categorie!Dar poate nominaliza acelasi candidat la 2-3 sau mai multe categorii.S-a inteles? Nominalizarile se incheie pe 30 decembrie iar in 31 , printre sarmale si cozonaci, anuntam castigatorii! Premiile vor fi simbolice, constand in recunoasterea si aprecierea noastra!
|
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Nominalizarea mea e Delfinasa! |
|
Inregistrat: 11/18/2006 Mesaje: 3674
| Delfinasa |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Greu, domle, greu!Aci zau ca nu reusesc sa ma decid!Ma mai scarpin in scafarlie, vorba Mariutei! |
|
 Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17817
| Da, se pare ca nu am fost atenta si am nominalizat initial 2 persoane, in plus eu m-am gandit la gospodar ca la "bucatar" , deci, daca e sa iau per ansamblu, cine tot gospodareste si nu se mai opreste - CODRUTA ! |
|
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 6678
| Codruta!!! |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| codruta wrote:
... fetele,iubitele, sa va reamintesc regulamentul:
Din 3 decembrie se vor afisa categoriile propuse si va incepe nominalizarea candidatilor.Fiecare poate nominaliza un singur candidat la o categorie!Dar poate nominaliza acelasi candidat la 2-3 sau mai multe categorii.S-a inteles? Nominalizarile se incheie pe 30 decembrie iar in 31 , printre sarmale si cozonaci, anuntam castigatorii! Premiile vor fi simbolice, constand in recunoasterea si aprecierea noastra!
eu pe cine votez toate fetele nominalizate de mine m-au incantat la capitolul gospodarie, ce ma fac?
|
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| e greu,dar...codruta |
|

Inregistrat: 10/4/2006 Mesaje: 6849
| Codruta
|
|

Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 2034
| surprize,surprize... de-ar sti barbatu-meu ce parere buna aveti despre mine eu-gospodina.... multumesc pt voturi, nu ma asteptam
eu votez cu AdrianaC , adevarate maini de aur |
|
|