NOMINALIZARI PITIC-CARCOTAS
Subiectul anterior · Subiectul urmator
mihaela75
Scris: Sunday, December 9, 2007 12:26 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/22/2006
hohot ma bucur ca s-a observat ca-mi cam place sa galcevelesc ...eh, seman cu mama ca si ea cam tot asa cu gura mare era ras Am mai zis eu undeva , sa nu-mi tai limba ca m-ai omorat angry Eu votez cu ...mine sic Nu se poate , stiu , votez cu Stele ,are ,frate, niste postari de-mi trebuie o ora sa le citesc, cu detalii si tot ce vreiwhat ,dar pe bune ca-mi plac chitara
fdianamaria
Scris: Monday, December 10, 2007 7:08 PM
Nivel

Inregistrat: 2/17/2006
STELE !!! pupici
mihaela75
Scris: Wednesday, December 12, 2007 6:38 AM
Nivel

Inregistrat: 2/22/2006
Haideti mamici la vot.A fi carcotas sau galcevila nu e neaparat o trasatura negativa.Mie personal imi plac persoanele de genul asta ca sunt deschise,le vezi peste tot cu bune cu rele, vorbesc intr-una chiar daca doar asa sa se auda vorbindhohot, stii cu cine ai de aface, nu-s ascunse , nu declanseaza intrigi, nu lovesc pe la spate ci ti-o tuflesc in fata ...si apoi isi cer scuze sic Deci din ecuatie rezulta ca a fi carcotas e de bine asa ca hai la vot hainoroc
TatyKS
Scris: Wednesday, December 12, 2007 9:42 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 3/1/2006
Pai atunci hai sa te votez ca tare mult imi placi si ma amuzi cand comentezi la unele subiecte ( mai ales incinse) ras Mihaela75 firstprize pupici Super sincera gagica!pupici
oanalaurisa
Scris: Wednesday, December 12, 2007 9:45 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 1/10/2007
mihaela75 wrote:
Haideti mamici la vot.A fi carcotas sau galcevila nu e neaparat o trasatura negativa.Mie personal imi plac persoanele de genul asta ca sunt deschise,le vezi peste tot cu bune cu rele, vorbesc intr-una chiar daca doar asa sa se auda vorbindhohot, stii cu cine ai de aface, nu-s ascunse , nu declanseaza intrigi, nu lovesc pe la spate ci ti-o tuflesc in fata ...si apoi isi cer scuze sic Deci din ecuatie rezulta ca a fi carcotas e de bine asa ca hai la vot hainoroc

Asa e Mihaela! Nu e nimic rau in a fi carcotas,altfel nu aveam noi nici emisiunea "CARCOTASII" nu?
In alta ordine de idei,carcotasii sunt oamenii care mai schimba unele lucruri in lumea asta prin sinceritatea lor dura,desi nu sunt iubiti de majoritatea celor din jur,ei sunt cei care mai pun liniarul la muchiile societatii si mai indreapta ce mai pot.... traiasca carcotasii!
taki
Scris: Wednesday, December 12, 2007 9:47 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 2/13/2006
mihaela75 wrote:
.A fi carcotas sau galcevila nu e neaparat o trasatura negativa.Mie personal imi plac persoanele de genul asta ca sunt deschise,le vezi peste tot cu bune cu rele, vorbesc intr-una chiar daca doar asa sa se auda vorbindhohot, stii cu cine ai de aface, nu-s ascunse , nu declanseaza intrigi, nu lovesc pe la spate ci ti-o tuflesc in fata ...si apoi isi cer scuze sic Deci din ecuatie rezulta ca a fi carcotas e de bine asa ca hai la vot hainoroc

Foarte frumos spus, sper sa inteleaga bine unele persoane aceasta caracterizare!ras
ira_tgr
Scris: Wednesday, December 12, 2007 10:02 PM
Nivel

Inregistrat: 11/2/2007
taki wrote:

Foarte frumos spus, sper sa inteleaga bine unele persoane aceasta caracterizare!ras

cyclops hohot
Cristy
Scris: Thursday, December 13, 2007 7:40 AM
Nivel

Inregistrat: 1/8/2007
taki wrote:

hohot hohot hohot hohot hohot

Chiar o sa inteleaga?

Eu votez cu STELE (dupa ce m-am gandit bine si mult)pupici
ira_tgr
Scris: Thursday, December 13, 2007 8:02 AM
Nivel

Inregistrat: 11/2/2007
Cristy wrote:

hohot hohot hohot hohot hohot

Chiar o sa inteleaga?

ramane de vazut, nu? sic
danab
Scris: Thursday, December 13, 2007 10:09 AM
Nivel

Inregistrat: 3/13/2006
Stele ras
Laura&Alfonso
Scris: Sunday, December 16, 2007 8:49 PM
Nivel

Inregistrat: 4/4/2006
IRAras
codruta
Scris: Monday, December 31, 2007 7:18 AM
Nivel

Inregistrat: 2/14/2006
Au fost nominalizati:

Stele pe cer
Ira
Mihaela75

iar castigatorul este....firstprize

felicitarile,masa si dansul AICI
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.