|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/22/2006 Mesaje: 4839
| ma bucur ca s-a observat ca-mi cam place sa galcevelesc ...eh, seman cu mama ca si ea cam tot asa cu gura mare era Am mai zis eu undeva , sa nu-mi tai limba ca m-ai omorat Eu votez cu ...mine Nu se poate , stiu , votez cu Stele ,are ,frate, niste postari de-mi trebuie o ora sa le citesc, cu detalii si tot ce vrei ,dar pe bune ca-mi plac |

Inregistrat: 2/17/2006 Mesaje: 4933
| STELE !!! |

Inregistrat: 2/22/2006 Mesaje: 4839
| Haideti mamici la vot.A fi carcotas sau galcevila nu e neaparat o trasatura negativa.Mie personal imi plac persoanele de genul asta ca sunt deschise,le vezi peste tot cu bune cu rele, vorbesc intr-una chiar daca doar asa sa se auda vorbind , stii cu cine ai de aface, nu-s ascunse , nu declanseaza intrigi, nu lovesc pe la spate ci ti-o tuflesc in fata ...si apoi isi cer scuze Deci din ecuatie rezulta ca a fi carcotas e de bine asa ca hai la vot |

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| Pai atunci hai sa te votez ca tare mult imi placi si ma amuzi cand comentezi la unele subiecte ( mai ales incinse) Mihaela75 Super sincera gagica! |
 Nivel: Senior
Inregistrat: 1/10/2007 Mesaje: 5597
| mihaela75 wrote:Haideti mamici la vot.A fi carcotas sau galcevila nu e neaparat o trasatura negativa.Mie personal imi plac persoanele de genul asta ca sunt deschise,le vezi peste tot cu bune cu rele, vorbesc intr-una chiar daca doar asa sa se auda vorbind  , stii cu cine ai de aface, nu-s ascunse , nu declanseaza intrigi, nu lovesc pe la spate ci ti-o tuflesc in fata ...si apoi isi cer scuze  Deci din ecuatie rezulta ca a fi carcotas e de bine asa ca hai la vot
Asa e Mihaela! Nu e nimic rau in a fi carcotas,altfel nu aveam noi nici emisiunea "CARCOTASII" nu? In alta ordine de idei,carcotasii sunt oamenii care mai schimba unele lucruri in lumea asta prin sinceritatea lor dura,desi nu sunt iubiti de majoritatea celor din jur,ei sunt cei care mai pun liniarul la muchiile societatii si mai indreapta ce mai pot.... traiasca carcotasii! |

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| mihaela75 wrote:. A fi carcotas sau galcevila nu e neaparat o trasatura negativa.Mie personal imi plac persoanele de genul asta ca sunt deschise,le vezi peste tot cu bune cu rele, vorbesc intr-una chiar daca doar asa sa se auda vorbind  , stii cu cine ai de aface, nu-s ascunse , nu declanseaza intrigi, nu lovesc pe la spate ci ti-o tuflesc in fata ...si apoi isi cer scuze  Deci din ecuatie rezulta ca a fi carcotas e de bine asa ca hai la vot
Foarte frumos spus, sper sa inteleaga bine unele persoane aceasta caracterizare! |

Inregistrat: 11/2/2007 Mesaje: 2320
| taki wrote:Foarte frumos spus, sper sa inteleaga bine unele persoane aceasta caracterizare!
 |

Inregistrat: 1/8/2007 Mesaje: 6843
| taki wrote:Foarte frumos spus, sper sa inteleaga bine unele persoane aceasta caracterizare!
Chiar o sa inteleaga?
Eu votez cu STELE (dupa ce m-am gandit bine si mult) |

Inregistrat: 11/2/2007 Mesaje: 2320
|
ramane de vazut, nu? |

Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 5519
| Stele |

Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 1856
| IRA |